Triodeluxe Cosmetics | Review – Fiole anti-age cu acid hialuronic și colagen

Hello!

Țin foarte mult la îngrijirea tenului meu și îmi doresc să încetinesc pe cât se poate procesul îmbătrânirii (bine poate e prea devreme dar mai bine previn decât să tratez), așa că sunt deschisă către noi produse pe care să le adaug în rutina mea de îngrijire.

Printre ultimele tentații s-au numărat și fiolele Anian cu acid hialuronic si colagen, doua ingrediente cu efect anti-age extrem de importante pentru piele, fiind un alt produs primit din partea celor de la Triodeluxe Cosmetics în cadrul reuniunii bloggerițelor din nordul Moldovei (Bucovina Beauty Bloggers Event).

V-am povestit într-un articol anterior despre 2 tratamente pentru păr tot primite din partea celor de la Triodeluxe, pe care îl voi link-ui AICI pentru a-l citi dacă nu a-ți făcut-o încă.

| Fiole Anian antiage cu acid hialuronic și colagen |

Descriere oficială

Fiolele Anian anti-age cu acid hialuronic și colagen pentru toate tipurile de piele. Oferă hidratare și fermitate.
Elixir de frumusețe și tinerețe.

Efect imediat:
– Revitalizează pentru un aspect mai tânăr.
– Oferă strălucire.
– Piele mai fermă și întinsă.

Efect pe termen lung:
– Reduce lungimea și profunzimea ridurilor.
– Crește elasticitatea pielii.
– Hidratează și hrănește tenul.

Mod de folosire

Curățați tenul ca de obicei. Aplicați produsul pe vârful degetelor fără a apresa fiola pe piele. Aplicați produsul cu mișcări ușoare pe față, gât și decolteu, și așteptați să fie absorbit înainte de a continua tratamentul dumneavoastră zilnic obișnuit. Se recomandă folosirea produsului în 24 de ore de la deschidere. Produs cosmetic pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii.

Instrucțiuni de deschidere: Pentru a deschide fiola, acoperiți-o cu un șervețel, pune-ți degetul mare pe gâtul fiolei și împingeți în spate, ținând restul fiolei cu cealaltă mână. Luați măsuri de precauție când deschideți fiola.

Nota: Ingredientele nu sunt modificate genetic sau de provenienta animala.
Fără parfum sau parabeni.

Ingrediente

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROLTZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, HEXAPEPTIDE-9, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID.

| Experiența mea cu aceste fiole |

În primul rând vreau să specific că un set conține șapte fiole și este de dorit ca ele să fie aplicate timp de o săptămână în fiecare seară pentru efecte maxime, dar ce să vezi eu am folosit doar 2 seri aceste fiole, restul vreau să le păstrez pentru acele moment în care doresc ca tenul meu să se “prezinte” minunat imediat după aplicare.

De regulă am folosit fiolele atunci când aveam nevoie de hidratare imediată, de un aspect al tenului impecabil – mai exact când am dorit ca fondul să stea perfect pe ten.

Vreau să încep cu ambalajul, fiolele sunt din sticlă, vin într-o cutie și stau cuminți, ferite de riscul de-a fi sparte. Grijă mare atunci când le desfaceți, este bine să vă ajutați de un șervețel ca să nu vă tăiați, așa cum este descris în instrucțiuni.

Un alt plus îl constituie cantitatea de produs dintr-o fiolă, conținutul unei fiole este exact cât trebuie pentru o aplicare.

Aplicat produsul pe tenul curat și uscat, evitând contactul cu pielea sensibilă din jurul ochilor, tapotând ușor până la absorbția completă și apoi trec la cremă obișnuită. În momentul în care (serul din fiolă) e aplicat pe ten se simte precum apa, dar rămâne foarte ușor lipicios la suprafață. Dar, nimic deranjant.

Rezultatele se văd chiar după utilizare: tenul rămâne luminos și catifelat, deși nu am făcut “cura” de 7 zile cu aceste fiole ci am folosit doar 2/7 . Vreau să spun că sunt extrem de mulțumită de rezultate. Mai vreau  să specific că, aceste 2 fiole le-am folosit în perioade diferite și în zile diferite, nu le-am folosit în zile consecutive.

Un alt aspect ce l-am observat este textura tenului care devine mai flexibilă, tenul pare mai ferm, ceea ce mi se pare minunat ținând cont că eu am tenul uscat.

 

În altă ordine de idei, nu pot decât să vi le recomand în cazul în care vă doriți un ten ferm in cel mai scurt timp.

Fiolele Anian se găsesc pe site-ul Triodeluxe Cosmetics – AICI -la prețul de 42 Ron (7 fiole),  împreună cu multe alte produse pentru față și corp.

 

 

Totodață, dacă doriți să fiți la curent cu noutațile și promoțiile site-ului Triodeluxe Cosmetics, puteți să le urmăriți activitatea și pe facebook.

 

O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *