Tesori d’Oriente gama Ayurveda

Hei girl, bine ai (re)venit pe blogul meu!

Vara aceasta a fost una plină cu suprize frumoase, am avut ocazia să cunosc noi persoane, să mă bucur cu și de cei dragi, și totodată am descoperit noi produse în materie de beauty, printre care și noua gamă Tesori d’Oriente.

Produsele  Tesori d’Oriente mi-au atras atenția de foarte mult timp datorită ambalajelor concepute să atragă ochii clienților și bineînțeles, a laudelor de care se bucură în întreaga blogosferă. Până acum n-am reușit să mă decid privind gama despre care am să vorbesc și din acest motiv nu am realizat nicio achiziție/recenzie.

Decizia mi-a fost ușurată datorită evenimentului de beauty la care am participat la finele lunii iunie – Bucovina Beauty Blogger Event – în urma căruia am primit un goodie bag Tesori d’Oriente cu noua gamă Ayurveda – gel de duș, cremă de baie și parfum.

| Tesori d’Oriente gama Ayurveda |

Descriere oficială

Ayurveda, terapia oferită de Brahma, este ideală pentru îngrijirea completă a minții, corpului și a conștiinței, cele trei aspecte ale unei persoane. O practică indiană, aceasta are la bază credința conform căreia fiecare persoană este constituită dintr-o “dosha”, un mix al celor cinci elemente esențiale: apă, pământ, aer, foc și eter. Există trei doshe, numite vata (asociată cu mișcarea), pitta (asociată cu metabolismul) şi kapha (asociată cu materia solidă, carnea și oasele). Desigur, fiecare dosha are calități diferite, pe care Ayurveda are ca țintă să le mențină în echilibru.

Cu ajutorul noii game Tesori d’Oriente Ayurveda, îmbogățită cu aloe vera, gălbenele, ulei de amla, neem și susan, îți vei putea crea propriul colț de relaxare. Amestecul de ingrediente prețioase, atent selectate și proporționate, te vor purta cu gândul către ținuturile pline de mister ale Indiei. Noua cremă de baie te va învălui cu aromele sale orientale, te va ajuta să îți relaxezi trupul și să îți eliberezi mintea și conștiința de stresul de zi cu zi. Iar pentru o experiență desăvârșită, folosește zilnic noul parfum din aceeași gamă. Intensitatea aromelor te va cuceri încă din primul moment și va fi aliatul tău în crearea mediului ideal pentru o pauză de la grijile cotidiene.

Părerea mea despre această gamă

În primul rând ambalajul m-a cucerit, are un aer exotic fiind primul lucru care mi-a facut cu ochiul, deoarece e diferit și te prinde în mrejele sale rapid.

Datorită faptului că, vorbim de arome orientale, mă așteptam să aibă un iz puțin mai înțepător dar n-a fost deloc așa. Această gama – Ayurveda, are un iz floral-oriental plăcut, discret, într-un cuvânt minunat! Dupa ce am desfăcut produsele m-am bucurat de o aromă atât de plăcută încât am fost cucerită pe loc.

Gelul de duș este foarte spornic – e început de peste o lună și încă nu l-am terminat. Curăță delicat și te învăluie cu o aromă orientală care te va purta cu gândul și mintea către o vacanță exotică.

Crema de baie este mai cremoasă decât gelul de duș, cantitatea de 500ml ajunge mult timp (Shh, eu l-am terminat deja). Ce am remarcat e faptul că după duș pielea se simte foarte hidratată și fină, plăcut parfumată. Și  plus de asta, face foarte multă spumă deși nu folosesc mult produs – iar acest lucru îl caut eu la un spumant de baie, deci da mi-a plăcut tare mult.
Ce am observant, (pe etichetă bineînțele) este faptul că, gelul de duș și crema de baie nu conțin parabeni, coloranți, silicon sau uleiuri minerale.

Parfumul din această gamă te cucerește din primele clipe, nu este nici florală, nici fructată, așa că îl puteți purta fără probleme, indiferent dacă sunteți fani al parfumurilor florale/fructate. Îmi place că, deși este o apă de toaletă, mirosul este persistent până la 6 ore, având în vedere prețul mic de aproximativ 31 lei, raportul calitate-preț este excelent.

  • Note de vârf: portocală, lămâie, bermamot
  • Note de mijloc: piper, condiment, iris, y-lang, y-lan, violet
  • Note de bază: patchouli, lemn de cedru, chihlimbar, vetiver, balsam peruvian.

Pe mine m-au cam acaparat, cel puțin spumantul sau crema de baie cum îi spun ei (firma), o să o tot  recumpăr, deoarece mi-a plăcut mult. Pe lângă asta sunt și mare fană băilor lungi și dese, cu muuultă spumă (asta ca o mică paranteză).

 

Dacă doriți să încercați aceste produse, le puteți comanda online sau le puteț achiziționa din supermarket-uri/hypermarket-uri sau DM drogherie, iar prețurile variază între 12-31 ron.

Pentru a fi la curent cu noutațile, le puteți urmări activitatea, atât pe facebook cât și instagram.

 

 

Sunt curioasă, ați încercat produse Tesori d’Oriente?! Din ce gamă.

 

Până data viitoare, vă urez,

O zi frumoasă și plină cu realizări!

14 Replies to “Tesori d’Oriente gama Ayurveda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *