Sweeteria | Idei de mic dejun și gustări – dulciurile fără zahar pot fi un adevărat deliciu

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Nu știu cum sunteți voi dar eu de ceva timp vreau să urmăresc o alimentație mult mai sănătoasă, bogată în principiile nutritive de care organismul meu are nevoie, o alimentație variată, moderată și echilibrată.

Astfel m-am gândit că odată cu venirea noului an să creez o noua categorie  în cadrul blogului – și anume “Food For Fun“, unde vă voi prezenta diferite mâncăruri/gustări (pentru mic-dejun, pranz și cină) toate în ideea de a vă inspira (cât se poate) sau de a vă face poftă (aici am glumit!).

Nu sunt o expertă în acest domeniu dar îmi place să citesc despre gastronomie (bine și despre alte lucruri), îmi place să fiu la curent cu  noutățiile de pe acest plan, și totodată îmi place să mănânc (deși poate nu se vede, fiindcă sunt slăbuță de fire) – acestea sunt o parte din motivele pentru care vreau să obordez și acest “subiect” pe acest blog.

O zicală veche spune “Să mâcați la micul dejun ca un rege și la cina ca un cerșetor!“- dar adevărul este altul, majoritatea persoanelor nu oferă atenție micului dejun (fiind și eu una din acestea) iar pe timpul zilei se “îndop” cu mâncare astfel și motivul “”creșterii” în greutate așa din senin. Ceea ce nu știu această parte a populației este faptul că masa servită dimineața are rolul de a oferi energia pentru întreaga zi.

În articolul de astăzi vă voi prezenta “Idei de  mic dejunuri și gustări cu ajutorul produselor Sweeteria“, produse  fără zahăr , fără aditivi, arome sau conservanți artificiali, fără coloranți sintetici, ci produse pe bază de indulcitori naturali.

1. Fulgi de porumb (Cornflakes Sweeteria) – fulgi de porumb cu îndulcitor natural din stevie cu 0 calorii, fără zahăr adăugat, băgați în fier și vitamne( A,B,C, D și E),

Reprezintă cel mai ușor mod de ați începe dimineața, o porție de fulgi de porumb combinate cu lapte/iaurt și fructe (fie ele de pădure sau banane), îți asigură porția de fibre, energie și nutrienți necesari unei întregi zile. Prețul unei astfel de cutii este de 12 Ron.

Pe site-ul celor de la Sweeteria mai puteți găsi musli și chiar sfere din cereale cu ciocolată – asta în cazul în care doriți ceva mult mai dulce ca cereală.

  2. Porridge Neata , fie cu zmeură, migdale și vanilie, măr și scorțișoară

Porridge-ul cu migdale și vanilie a devenit preferatul meu!

Într-o cutie sunt 10 plicuri unidoze, ușor de folosit, mai ales dacă ești mai tot timpul pe fugă, iar prețul unei astfel de cutii este de 40 RON. Sunt un mic dejun super rapid, dacă sunt acasă încâlzesc cam 50 ml de apă ulterior adaug pliculețul și las cam 2-6 minute pentru ca plicul să se dizolve, apoi curcubeu pe cerul gurii. Sau le pun în geantă plus un iaurt, iar când am timp le combin și gata gustărica. Ușor, simplu și gustos!

 3. Napolitane cu multă cremă 

Când vine vorba de napolitane, nu cred ca mai are rostul să vorbesc pre multe. Pentru mine sunt deliciul copilăriei, țin minte cu drag când ori de câte ori mama venea acasa de la muncă avea buzunarele pline cu astfel de dulciuri!

De data aceasta, Sweeteria a lansat 4 sortimente de astfel de produse – napolitane cu zmeură, frișcă și vanilie, vanilie și clasica napolitană cu, cremă de cacao. Eu nu sunt pretențioasă cu privire la acestea, toate sortimentele îmi plac!

Într-o cutie sunt 10 napolitane, numai bune de luat în buzunar când ești la drum iar prețul unei astfel de cutii este de 30 RON.

4. Batoane de cereale cu musli și greensugar

Gustrea perfectă din punctul meu de vedere! Sunt atât de gustoase și sățioase de îți vine să le mănânci pe toate odată!

Batoanele de cereale cu musli, cu îndulcitor natural din stevie cu 0 calorii, fără zahăr adăugat sunt ideale pentru o gustare între mese, fie că ești la birou sau acasă sunt opțiunea perfectă. Se regăresc și în alte variante cum ar fi, cacao și calciu marin, cacao și magneziu marin, cacao simplă și vin în cutie a câte 12 bucăți, prețul lor se învârte în jurul sumei de 50 RON.

 

Cei de la Sweeteria oferă o gamă largă de produse gândite pentru nevoile de peste zi ale întregii familii, de la mic dejunuri bogate în fibre, nutrienți și vitamine, până la gustări rapide; de la tartinabilele variate din ingrediente 100% naturale până la dulciuri gata pregătite să îți umple buzunarele și să te însoțească la drum. De la deserturi, prăjituri și torturi gata pregătite, până la produse ce pot deveni ingrediente în propriile tale deserturi.

Dacă am reușit să vă deschid apetitul, stați cu ochii pe facebook-ul și instagram-ul celor de la Sweeteria pentru a fi la curent cu noile lansări.

 

Voi ați încercat produsele Sweeteria? Și ce produse ați încercat?

2 Replies to “Sweeteria | Idei de mic dejun și gustări – dulciurile fără zahar pot fi un adevărat deliciu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *