Sweeteria | Fabrica românească de dulciuri sănătoase

Bună și bine ați (Re)venit pe blog!

În articolul anterior v-am vorbit despre produsele consumate în ultima perioadă iar de data aceasta vreau să vă aduc la cunoștiință ce alte bunătățuri am mai savurat de la cei de la Sweeteria, fabrica românească de dulciuri sănătoase – cum îmi place mie să-i spun.

Despre acestia v-am mai vorbit într-un articol anterior și totodată despre câteva produse din portofoliul lor cu (virgulă)care poți realiza câteva idei de mic dejun rapid și sănătos, am să vă las link AICI direct către articolul cu pricina pentru a nu repeta aceleași fraze. Per ansamblu este o firmă ce produce produse sănătoase, fără zahăr adăugat sau îndulcitori sintetici – produse 100% sănătoase, poți mânca oricând oricât cât vrei.

În articolul acesta am să vă prezint câteva produse primite și totodată cum le-am folosit, sau dacă mi-au plăcu sau nu, așa poate vă trezesc și voua interesul cât de cât asupra produselor dulci pe  bază naturală.

| Fulgi de porumb (Cornflakes Sweeteria) |

Sunt fulgi de porumb cu îndulcitor natural din stevie cu 0 calorii, fără zahăr adăugat, băgați în fier și vitamne( A,B,C, D și E), despre ace;tia v-am vorbit în articolul anterior, dacă l-ați citit știți despre care vorbesc (cel cu “Idei de mic-dejun”) așa că nu am să staționez mult la acest produs.

| Napolitană cu multă cremă |

Napolitanee!!!! Napolitanele sunt preferatele mele în materie de ceva dulce, aș mânca non-stop. Iar napolitanele Sweeteria sunt super bune (și despre ele v-am mai vorbit, dar nu mă satur si nici nu mă deranjează să vi le mai prezint odată pentru că sunt super delicioase). Sunt 4 sortimente de astfel de produse – napolitane cu zmeură, frișcă și vanilie, vanilie și clasica napolitană cu, cremă de cacao (cele cu roșu sunt încercate, cumpărate și recumpărate) – toate sortimentele sunt delicioase, ți se topesc în cavitatea bucală. Într-o cutie sunt 10 napolitane, numai bune de luat în buzunar când ești la drum iar prețul unei astfel de cutii este de 30 RON (asta dacă ți le achiziționezi de pe site-ul acestora însă le mai poți găsi și în DM drogherie și le poți lua la bucată). Șșșșșt!! asta a fost un pont!

| Batoane din cereale cu musli/cacao și greensugar | 

Gustrea perfectă dintre mese! – replica asta am tot auzit-o în ultima perioadă deoarece le-am dat și prietenelor mele să le încerce și au fost tare încântate de gustul lor cât și de faptul că sunt sățioase. Informativ, batoanele din cereale conțin ca îndulcitor natural  stevia, și  are 0 calorii, fără zahăr adăugat  fiind ideale pentru o gustare între mese – și cum eu la serviciu nu prea am timp să mănânc astfel de “dulciuri” sunt esen’iale. Se regăresc și în alte variante cum ar fi, cacao și calciu marin, cacao și magneziu marin, cacao simplă și vin în cutie a câte 12 bucăți, prețul lor se învârte în jurul sumei de 50 RON – dar se găsesc și la bucată în DM drogherie.

 

| Unt de arahide cu green sugar |

Este un produs 100%natural, din alune prăjite și îndulcitor natural din stevie, ce poate fi savurat într-o mulțime de combinații: cu clătite, pâine prăjită, gen sandwich cu brânzică sărată, cu biscuiți, cu fructe uscate, pe o banană sau singur, un adevărat deliciu pot spune. Neapărat trebuie să-l încerci, iar prețul este unul super convenabil de 18 ron.

| Greentella Vegană – cremă tartinabilă |

Numai bună pentru o dimineață leneșă, doar câteva clătite sau direct o felie de pâine prăjită și e curcubeu pe cerul gurii! Are un gust tare bun a ciocolată, iar deși nu are zahăr adâugat e tare dulce și irezistibilă. Musai să fi destul de liniștită în perioada în care o savurezi deoarece riști să termini borcănelul de la prima deschidere.

 

Dacă sunteți curioase/curioși să vedeți șic e alte produse dețin cei de la Sweeteria, le puteți vizita site-ul lor oficial sweeteria.com, sau paginile lor de Facebook sau instagram unde postează des privind detalii despre produsele lor și nu numai.

O doamne abia aștept să-mi refac stocul de batoane și napolitane!

Voi ați încercat vreun produs marca Sweeteria, și dacă da ce anume vă place cel mai mult?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *