Sweeteria | Ciocolală artizanală diverse sortimente cu îndulcitor din stevie

Bună și bine ai (re)venit pe blog!

Poate crezi că sunt obsedată de această firmă și de bunătățurile acesteia, însă lasă-mă să-ți spun că DA! ai dreptate, iubesc produsele Sweeteria – îmi place gustul lor iar ideea de a nu avea zahăr adăugat (doar pe bază naturală) mă încântă și mai tare -și dacă ați sesizat în general ideea de cât mai natural câștigă în raport cu sinteticele.

Fiind unul din brandurile mele preferate și consumând destul de des produsele lor, vreau să vă informez și pe voi la vastul portofoliul pe care îl deține. De la fulgi de porumb, la batoane cu musli, napolitane, tartinabile, unt de arahide, dulceașă și multe alte produse, și de curând au introdus ciocolatele artizanale în diferite sortimente. Iar eu cum sunt fan dulciuri și mănânc cât de des se poate deși poate nu se observă, le-am încercat deja și pot spune că m-au cucerit. Așa că a venit timpul să “le scot în lume, să le prezint și cititorilor mei” ce produse pe bază naturală pot savura astfel încât să fie dulce dar să nu te  îngrași.

Tnananana!!!!!! – Ciocolățelele Sweteria – sortimente

Nu aș vrea să vă fac pofta povestindu-vă cât de dulci și pufoase sunt, sau ce explozie de gusturi se întrepătrund în cavitatea bucală în momentul în care savurez o astfel de ciocolată, însă am să vi le prezint pentru a vă face o ideea de câte arome există pe piață.

  1. Ciocolată cu lapte cu măr și scorțișoară, cu îndulcitor  nectar agave
  2. Ciocolată cu lapte 40%, îndulcitor nectar agave
  3. Ciocolată albă cu zmeură si  matcha, îndulcitor natural din stevie
  4. Ciocolată albă și bucăți de zmeură, îndulcitor natural din stevie
  5. Ciocolată amăruie cu bucăți de vișine, îndulcitor natural din stevie
  6. Ciocolată amăruie 70%, îndulcitor natural din stevie

Și da, care mai de care mai aromată și plină de savoare! Toate îmi plac, însă crush-ul meu este cea cu ciocolată albă și bucăți de zmeură – pff!! ador această aromă, mă duce cu gândul la copilărie, îm momentul când împreună cu sora mea mergeam la cules zmeură în livadă. Ce amintiri!!!!

Țin să vă amintesc că aceste produse sunt artizanale, conțin indulcitori naturali – deci 0 calorii, fără zahăr adăugat, nu conțin gluten, conservanți sau coloranți.

Ciolocatele Sweeteria sunt un adevărat deliciu, iar prețul unor astfel de bunătăți este de 15 ron bucata, și le puteți comanda de pe site-ul celor de la Sweeteria AICI și parcă le văzusem în DM drogherie.

 

Cam asta și pentru astăzi, sper să vă fie de folos și acest articol, cam rapid dar sper să  vă facă curioși de aceste produse – de aceste dulciuri artizanale!

Ai încercat dulciurile marca Sweeteria!? Dacă da, ce gustărică ți-a plăcut cel mai mult?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *