STR8 AHEAD

“Pentru omul care se concentrează asupra a ceea ce dorește și nu se uită înapoi, decât ÎNAINTE.”

 

Bună tuturor!

Revin de data aceasta cu un review, de interes pentru bărbați!

Desigur, și noi, femeile putem fi interesate de acest review, mai ales că ne putem inspira pentru idei de cadouri pentru bărbați.

Vă prezint setul (EDT 50 ml și deodorant spray 150 ml STR8 AHEAD)  primit în cadrul evenimentului din Bucovina (Bucovina Beauty Blogger Event#1), noua gamă STR8 AHEAD, destinat bărbaților.

Cu o tradiție de mai bine de 15 ani, STR8 este o gamă populară de parfumuri bărbătești, cu cote de piață ridicate în toate țările în care Grupul Sarantis este prezent. STR8 se adresează tinerilor, pe care îi susține să își depășească limitele și să își îndeplinească visurile, făcând tot ce le stă în putință să devină mai buni în fiecare zi. Pentru bărbații care aleg să trăiască viața în felul lor.

Brand-ul a devenit cunoscut pentru ambalajele originale si inovative, pentru parfumuri pline de energie, entuziasm si senzualitate.

La începutul acestui an, au lansat o nouă gamă, STR8 AHEAD, ce le aduce bărbaților 5 noi produse care să îi inspire: Deodorant SprayGel de DușEau de ToiletteAfter Shave Lotion și Deo Natural Spray.

 Pentru lansarea acestei gamei, STR8 l-a invitat pe Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial, să devină imaginea noii campanii, “What you want is ahead“. Acesta reprezintă un model al mesajului pe care compania îl promovează, anume că “Trebuie să privești înainte către obiectivele tale pentru a le îndeplini”.

Descriere oficială

STR8 AHEAD motivează fiecare bărbat să fie încrezător, optimist și puternic, să-și asume riscuri și să realizeze lucruri și trăiri frumoase în viață.

Parfum STR8 Ahead impresioneaza deja cu designul si cu uimitoarele ferigi de lemn. “Plăcerea” vine odată cu îmbinarea bergamotului cu piperul și lavanda. Iar notele de baza fiind lemnul de cedru, vanilia și irisul, care completează perfect compoziția parfumului.

STR8 Ahead este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%.

Părerea mea

Această gamă conține arome puternice bărbătești condimentate-lemnoase care scoate în valoare bărbatul care le poartă.

Deodorantul spray este puternic parfumat și pe langă faptul că protejează bine împotriva transpirației, împiedică mirosurile neplăcute pentru că, aroma lui persistă câteva ore bune.

În ceea ce privește apa de toaleta ST8 AHEAD, este perfect echilibrată din punct de vedere al esențelor/notelor cât și al mirosului, nu lasă impresia nici deprea mult, nici de prea puțin ci exact cât trebuie -întoarcând orice privire.

Din toate notele, eu disting vanilia și bergamota, e un parfum destul de dulce însă nu e în nici un caz grețos. Nu m-ar deranja DELOC sa îl folosesc și eu, ca să fiu sinceră (atât deodorantul cât și edt-ul).

EDT-ul (Eau de toilette) de 50 ml îl găsiți la un preț de 32 lei, cel de 100 ml la 42 lei, iar deodorantul spray 150 ml îl găsiți la un preț de 15 lei.

Vă recomand să-l încercați cel puțin, pentru că deși nu costă foarte mult, miroase foarte bine și sigur va fi apreciat de bărbatul căruia îl veți face cadou.

 

Pentru a fi la curent cu noile game, marca STR8, îi puteți urmări pe:

Facebook: https://www.facebook.com/STR8mywayRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/str8myway_official/

 

 

Vouă vă plac parfumurile STR8? Care este gama voastră preferată din partea celor de la STR8

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *