Snufflebabe &Vapour Rub | Gel pentru desfundat nasul celor mici, și nu numai

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Deși nu mai e mult până când primăvara își întră în drepturi iar soarele pune stăpânire pe cer, pentru mine este perioada când răcesc cel mai repede. Dintre toate simptomele răcelii, nasul înfundat este cel mai supărător.

Și când vine vorba de copiii mici asociați cu nas înfundat, treaba nu se schimbă. Știm cu toții că nasul înfundat nu este distractiv pentru nimeni, mai ales pentru cei mici.  Nările blocate de mucus și căile respiratorii înflamate îi împiedică pe micuți să se hrănească și să doarmă, ceea ce îi face să se simtă inconfortabil, devenind irascibili. Acest lucru poate fi extrem de stresant pentru tine și copilul tău, mai ales când cel mic răcește pentru prima dată.

Recomandarea mea pentru voi, mămicile de toate zilele cât și pentru micuții voștri este Snufflebabe Vapour Rub 3 luni+, varianta pentru cei mici dar și cei mari.

| Snuffle Vapour Rub 3luni+ |

Vapour Rub 3 luni+ este un decongestionant nazal eficient și ușor, care conține un amestec de:

  • ulei esențial de eucalipt este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale, antifungice, antimicrobiene și antiinflamatoare;
  • mentol ale cărui calități antiseptice, antiinflamatoare și răcoritoare asigură o respirație mai ușoară și o senzație de liniște;
  • uleiul eserțial de cimbru este antibacterian și antifungic cu spectru larg, decongestionant, stimulant pentru microcirculație, fiind de mare ajutor și pentru aparatul respirator;
  • parafină

Aceste uleiuri sunt fixate în cea mai fină parafină, iar în contact cu căldura corpului vaporii de la aceste uleiuri  se împrăștie și ajută la decongestionarea nazală astfel încât respirația să devină ușoară. Este un produs farmaceutic recomandat copiilor peste 3 luni, și nu numai.

| Beneficiile utilizării acestui produs |

Combinația dintre uleiul esențial de eucalipt, mentol și ulei de cimbru este recunoscută de specialiști ca fiind una eficientă și sigură pentru tratamentul simptomatic al nasului înfundat. Iar prin inhalare, vaporii acestor uleiuri reduc sensibilitatea receptorilor senzoriali la irirtarea provocată de alergeni sau secreții nazale.

Totodată are acțiune decongestionantă, fluidificând secrețiile când este inhalat și ajută la ameliorarea respirației.

| Mod de administrare |

Cu ajutorul unei cantități mici de produs se masează pieptul micuțului, astfel Vapour Rub 3 luni+ creează o peliculă protectoare și hidratantă ce asigură transferul uleiurilor pe pielea copilului. Aici acestea se vor evapora sub formă de vapori ce ajung în tractul respirator, relaxând-ul și făcând respirația mai ușoară.

După fiecare aplicare, mâinile se vor spăla foarte bine pentru a evita contactul cu ochii sau cu alte mucoase.

Alternativ, înmuiați un șervețel și așezați-l pe noptieră, noaptea va fi mai liniștită, cu o respirație mai ușoară și năsucul desfundat. Pentru a preveni contactul cu ochii celor mici, puteți lega șervețelul astfel încât să nu fie la îndemâna lor.

| Observații |

Vapour Rub este un produs farmaceutic iar dacă micuțul are erupții cutanate sau iritații  nu se va aplica pe piele. De asemenea se va evita contactul cu fața, ochii, gura sau nasul. În cazul contactului se va clăti foarte bine, iar dacă vor apărea iritații  se  consultă medicul.

Nu trebuie utilizat la nou-născuți sau persoane ce suferă de alergii ale pielii sau la orice ingredient, persoane cu probleme respiratorii cronice, cum ar fi astmul.  Dacă aveți orice nelămurire/îndoială, întrebați farmacistul sau medicul dumneavoastră.

Vapour Rub se regăsește în 3 variante:

  1. Bell’s Children Vapour Rub 3 luni+
  2. Bell’s Children Vapour Rub 6+
  3. Vapour Rub pentru adulți – despre acest produs am vorbit într-un articol anterior, am să las link AICI, pentru a-l citi.

Vă pot spune clar și răspicat că, pe mine Vapour Rub-ul pentru adulți m-a ajutat enorm în urmă cu vreo 3 săptămâni cănd am fost răcită bocnă. Respiram foarte greu iar mucozitățile nu-mi dădeau pace, mă simțeam foarte rău, iar în urma unei medicamentacații adecvate concomitent cu utlizarea acestui produs farmaceutic zilnic m-am pus pe picioare în 2 zile . Are o textură semisolidă ce în contact cu pielea se topește iar mirosul este puternic mentolat, și odata inhalat simți cum îți desfundă căile respiratorii. Eu tare mult mă bucur că l-am descoperit, iar un flaconaș ține foarte mult timp.

Vi-l recomand tuturor, atât copiilor căt și adolescenților și adulților – este un produs indispersabil din casa oricăruia, un preparat farmaceutic ce este ușor de folosit și eficient, iar prețul unui astfel de produs se învârte în jurul sumei de 18 RON (AICI), și îl puteți achiziționa de pe site-ul bazaruldesanatate.ro. sau din farmaciile/drogheriile partenere.

 

Cam atât pentru astăzi, sper să vă fie un articol util, iar până dată viitoare vă urez sănătate că-i mai bună decât toate!!

O zi frumoasă!

4 Replies to “Snufflebabe &Vapour Rub | Gel pentru desfundat nasul celor mici, și nu numai”

  • Tocmai ce m-a napadit raceala acum… Stiu ca am o crema chinezeasca prin casa, asa cum stiu ca am un produs similar din Maroc. Dar nu stiu de ce cred ca va fi mai usor sa merg la marmacie sa cumpar altul 😛

  • Pentru mine nasul infundat si durerea in gat sunt cele mai nasoale simptome, cel putin la inceput. Este greu sa te concentrezi la munca atunci cand te paste o raceala si incep simptomele unul cate unul 😬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *