Skincare | Detoxifiere tenului cu noua gamă Aslavital Mineralactiv de la Farmec

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Sinceră să fiu, nici nu știu cum să încep acest articol deoarece ori de câte ori vorbesc despre brand-urile românești mă trece un fior, efectiv mă emoționez.

Simplul fapt că Farmec este 100% un brand românesc mă face să mă simt mult mai mândră că sunt româncă datorită calității produselor acestora, iar cu noua gamă Aslavital Mineralactiv au dat lovitura din atât din punct de vedere estetic cât și al calității acestora.

| Aslavital Mineralactiv by Farmec |

Am fost tare încântată când am intrat în posesia noilor produse din gama Aslavital Mineralactiv, și pe bună dreptate – produsele arată într-un mare fel, începând cu modul de prezentare până la textura lor.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a modernizat gama Aslavital Mineralactiv prin adaptarea la noile trand-uri în domeniul cosmetic și la nevoile actuale de protecție împotriva poluării urbane ale consumatorilor. Astfel prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din munții Pădurea Craiului, un ingredient local unic, conține 15 produse cu formulări inovatoare. Noile formulări protejează foarte bine tenul de poluarea și agresiunile mediului înconjurător, fiind concepute special pentru a veni în întâmpinarea celor mai elaborate necesități și cerințe ale consumatorilor.

Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului. Aceste beneficii se datorează asocierii dintre argila provenită din munții Pădurea Craiului – un regenerator fizic destul de puternic, Cobiodefender-EMR, un agent antistres specific  cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică, și complexul Ferulan, bogat în acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți.

Produsele din această gamă sunt destinate persoanelor cu vârsta de 20+ în funcție de nevoile  fiecăruia.

După cum am specificat puțin mai sus, gama conține cam 15 produse însă eu am testat doar 3 dintre ele, și anume:

  1. Masca detoxifiantă cu cărbune peel off, Aslavital Mineralactiv pentru ten sensibil
  2. Cremă hidratantă antipoluare SPF 10, Aslavital Mineralactiv pentru ten sensibil
  3. Fiole hidratante detox, Aslavital Mineralactiv pentru ten sensibil

P.S. Persoanele cu ten sensibil resimt un disconfort cutanat: senzație de întindere a pielii, de înțepături, de arsuri. Pot apărea semne vizibile, cum ar fi uscăciunea cutanată, roșeață difuză, descuamare fină, cuperoză etc.

| Aslavital Mineralactiv – mască detoxifiantă cu cărbune, peel off pentru ten sensibil |

Descriere oficială

Masca neagră cu cărbune activ este recomandată pentru purificarea și detoxifierea tuturor tipurilor de ten ce se confruntă cu sensibilități sau reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare elctronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vse de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură. Conține ingrediente active precum: cărbune activ, argilă 100% naturală și cobiodefender EMR. Structura filmogenă acționează sinergic cu cărbunele din mască, fiindu-i îmbunătățite proprietățile de absorbție, purificare și detoxifiere.

Mod de aplicare: Masca se aplică în strat uniform, de grosime medie. După uscare, se îndepărtează filmul continuu de la bărbie spre frunte.

Părerea mea

Până la momentul apariției acestui articol am folosit această mască de vreo 3 ori, și de fiecare dată mi-a plăcut efectul acesteia! Textura acestei măști este de gel, se întinde puțin cam greu (mi se pare că se usucă destul de repede pe ten) dar odată aplicată nu se resimte nici un disconfort – față de alte măști la care aveam impresia că pielea mi se rupe.

Oricum după aproximativ (maxim) 10 minute masca este deja uscată și ce îmi place mie cel mai mult și mai mult, este modul de îndepărtare – peel of, iar această mască se îndepărtează super rapid și ușor, desprinzi dintr-un capat și te oprești în celălalt capat – dintr-o singură încercare ai dat la o parte tot ce ține de aceasta. Datorită faptului că se îndepărtează total nu mai clătesc după, las cam jumătate de oră și ulterior aplic o cremă hidratantă. Ce am observat după utilizarea acestei măști este faptul că, tenul se simte mai vioi, mai radiant și catifelat – plăcut la atingere.

Dacă nu ți-ai dat seama până acum din descriere, chiar îmi place această mască – cred că am să mi-o tot recumpăr, deși cred că o să o am o bucată de timp! Prețul acestei măști este în jur de 22,49 Ron, și o puteți achiziționa din farmacii/DM drogherie/hypermarket-ri dar și online, atât de pe site-ul celor de la Farmec dar și emag.ro .

| Aslavital Mineralactiv – cremă hidratantă antipoluare SPF10, pentru ten sensibil |

Crema hidratantă antipoluare cu SPF10 de la Aslavital Minerals mi se pare o cremă foarte bună, chiar mai bună decât îmi imaginam.

Descriere oficială

Conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și e atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane și electronice. Complexul de ingrediente, care asociază filtrele solare cu argila naturală provenită din munții Pădurea Craiului, cu extractul marin CobioDefender EMR, acidul ferulic și vitamina E, asigură protecție împotriva stresului oxidativ generat de poluare, de radiațiile ultraviolete și de radiațiile generate de aparatura electronică. Uleiurile naturale, cu rol emolient și de restaurare a echilibrului hidro-lipidic al epidermei, împreună cu complexul de aminoacizi Sepilift™ DPHP și cu, complexul hidratant Lipomoist™ 2036, asigură o capacitate crescută de absorbție și menținere a apei în țesuturi. Crema conferă hidratare, catifelare și protecție zilnică.

Părerea mea

Cum am mai spus puțin mai sus, chiar îmi place această cremă! O aplic pe ten dimineața, și cert e că pielea se simte destul de confortabilă și plăcută la atingere. Oferă hidratare, și totodată am văzut o mică schimbare a tenului – parcă e mai luminos după aplicare.

Din punctul meu de vedere este o cremă destul de eficientă, face ceea ce promite – hidratează, catifelează și cred că și apără tenul de factorii externi – spun cred că deoarece eu nu pot verifica acest lucru, pot spune că pe parcursul folosirii acestei creme tenul meu era destul de curat (nu am avut monstruleți) ! Pe lângă asta, se absoarbe foarte repede în piele, nu lasă peliculă grasă și, deține și SPF10 – e micuț factorul de protecție UV, dar acceptabil pentru această perioadă (în care soarele nu prea are putere, de la spre deloc în jos).

Prețul acestei creme este în jur de 31,00 Ron, și o puteți achiziționa din farmacii/DM drogherie/hypermarket-ri dar și online, atât de pe site-ul celor de la Farmec dar și emag.ro .

| Aslavital Mineralactiv – fiole hidratante detox, pentru ten sensibil |

Descriere oficială

Produsul conține un complex de ingrediente cu acțiune hidratantă și detoxifian, care acționează sinergic (asociație a mai multor organe sau țesuturi pentru îndeplinirea aceleiași funcții), pentru captarea și menținerea umidității la suprafața pielii, concomitent cu detoxifierea pielii. Se poate utiliza dimineața sau seara, singur sau în asociere cu alte produse cosmetice (creme, seruri, produse de protecție UV).

Ingredientele active sunt:

  • acidul hialuronic, formeză un film hidratant, protector, care menține apa în piele
  • derivatul dipeptidicSyn Up™, crește rezistența pielii sensibile la deshidratare
  • argila, absoarbe și elimină toxinele din derm
  • cafeina, acționează sinergic cu argila, îmbunătățind drenarea și eliminarea toxinelor
  • cobiodefender EMR, împreună cu argila, reduc efectele poluării prin stres urban, a poluării electronice și radiațiilor UV.

Mod de aplicare: Zilnic, dimineața sau seara, pe față, gât, decolteu și mâini. Conținutul se răstoarnă în palmă și se aplicăc prin masaj ușor. Pentru protejarea mâinii, fiola se înfășoară într-un șervețel înainte de rupere.

Părerea mea 

Vreau să specific faptul că, aceste fiole nu le folosesc zilnic, ci doar la nevoie – fie când am nevoie de un plus de hidratare, fie când doresc un machiaj impecabil.

Folosesc fiolele (la nevoie) atât pentru ten, gât dar și pentru decolteu. Conform instrucțiunilor, răstorn conținutul unei fiole într-un bol (și nu în palmă) deoarece eu obișnuiesc să combin serul cu (virgulă) o cremă hidratantă, ulterior o distribui pe ten și masez ușor, iar efectul este BOMBĂ. Tenul meu se simte super hidratat în urma unei astfel de îngrijiri, iar hidratare se menține pe parcursul unei întregi zile. Totodată pielea se simte soft, plăcută la atingere iar elasticitatea tenului este mult mai bună.

Un alt lucru destul e interesant la aceste fiole este faptul că sunt prevăzute și cu un suport de silicon ce te ajută la ruperea acestora.

Prețul acestor fiole este în jur de 41,00 Ron, și le puteți achiziționa din farmacii/DM drogherie/hypermarket-ri dar și online, atât de pe site-ul celor de la Farmec dar și emag.ro .

 

Toate cele 3 produse mi-au plăcut, chiar mi-au întrecut așteptările, calitatea lor a fost și este încă necunoscută și recunoscută în aceeași măsură de multe pesoane. deși acest lucru ar trebui să balaseze în favoarea recunoașterii – deoarece calitatea si eficacitatea acestora este peste măsură, iar costul acestora este unul destul de mic.

 

 Cam asta a fost pentru astăzi, cu și despre Farmec și gama Aslavital Mineralactiv, despre și pentru îngrijirea tenului – iar dacă ești curioasă și de alte produse din gama lor le poți vizita site-ul oficial.

 

 

Ai folosit vreun produs din această gamă?! Care anume, și ce părere ți-ai format?!

20 Replies to “Skincare | Detoxifiere tenului cu noua gamă Aslavital Mineralactiv de la Farmec”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *