SANO – Ajutorul meu în casă înainte de sărbători!

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Peste câteva zile vine Moșul iar odată cu venirea acestuia trebuie să oranduim totul prin casă iar ajutorul meu de data aceasta este Sano Romania de pe plan local, din Suceava!!!

În cadrul evenimentului Beauty Bloggers Event Suceava second edition, Sano s-a dovenit a fi ajutorul lui Moș Crăciun, fapt pentru care ne-a oferit câte o punguță cu produse (pentru fiecare participantă în parte) pentru a ne ajuta în treburile casnice!

Despre Sano, am mai vorbit într-un articol anterior – AICI, unde am prezentat și câteva produse din portofoliul lor,  și deși vorbesc despre acelaș brand astăzi revin cu review-ul noilor produse lansate de curând.

Și haide că nu mai lungesc vorba, și să trec direct la prezentarea produselor!

1.Soluție de curățare universală cu oțet Sano Jet+ Gel 1,5 L – detergent gel pentru curățenia casei și a podelelor

Primul lucru pe care vreau să-l specific este mirosul acestuia, miroase atăt de bine a lavandă (O doamne!!), iar mirosul persista căteva ore după folosire. Este un produs destinat curățării tuturor podelelor cât și a suprafețelor mari, cum ar fi: porțelan, granit, ceramică, aluminiu, marmură, plastic, și multe altele – am splălat chiar și parchetul cu acesta soluție și nu am avut probleme.

În ceea ce privește consistența este una de gel, ce preia culoarea lavandei – mov, iar dozarea este una foarte ușoară – cu pompiță, astfel nu pierzi produs și folosești exact cât trebuie.

Poate te întrebi ce face oțetul din compoziția acestei soluții, îți răpund imediat – oțetul este cunoscut pentru capacitatea lui de a curăța, de a oferi strălucire, de a absorbi mirosurile neplăcute dar și multe altele! Să nu-mi spui ca nu ai spălat niciodată frigiderul, mai ales să-l cureți cu oțet pentru a înlătura mirosurile neplăcute existente – știu acest mod de curățare de la bunica mea și sunt sigură că încă se mai folosește !

Mod de utilizare:

  • pentru suprafețe mari, într-o jumătate de căldare cu apă caldă am adăugat cam un capac de la lenor (că da eu pastrez capacele pentru a le refolosi).
  • iar pentru curățarea petelor dificile folosesc soluția direct pe aceasta, o las 1 minut apoi frec pata cu un burete, și voila!! pata dispare – garantez acest lucru.

Dacă dorești să încerci acest produs vreau să știi că îl poți achiziționa atât online, cât și din magazinul fizic partener din orașul tău, iar prețui unui astfel de produs este de 13,49 RON, prețul e mic pe lângă cantitatea și calitatea de care dă dovadă.

2. Detergent de rufe capsule Sano Maxima Gel Bio Refill (16 caspule)

Când vine vorba de detergenți de rufe nu prea am ce să spun, decât faptul că am observat că îndepărtează orice pată – fie că e vorba de urme de mâncare, cosmetice, curăță absolut orice!  Se pretează atât pentru hainele albe cât și cele colorate, cât și la temperaturi scăzute și temperaturi ridicate – asta pot spune că e un lucru bun!

Conform modului de utilizare, o singură capsulă este suficientă pentru o încărcătură de până la 5 kg, iar în cazul în care această încărcătură de pășește cele 5 kg puteți să adăugați ce-a de a doua caspulă.

Acest produs se găsește disponibil atât online, cât și în magazinele fizice partenere din orașul tău la prețul de 17 RON.

3. Detartrant pentru mașina de spălat Sano Anti Kalk , 500ml

Că tot vorbeam despre spălarea hainelor, am hotărât ca următorul produs despre care să vorbesc, și de care sunt mega încântată deoarece are grija de buna funcționare a mașinii de spălat este, detartrantul Anti Kalk Sano!

Este un lichid detartrant cu proprietatea de a îndepărta depunerile de calcar din mașina de spălat. Totodată asigură buna funcționare a mașinii de spălat, îndepărtarea miirosurilor neplăcute datorate depunerilor de murdărie iar un alt bonus îl constituie faptul că, datorită acestei soluții economisești prin menținerea elementelor de încălzire întacte. Deși aceste beneficii nu se observă la exterior, știu și am încredere în acest detartrant din parte acelor de la Sano, deoarece nici un produs de-al lor nu m-a dezamăgit până acum.

Prețul unui astfel de produs este de 10, 69 RON, și îl puteți achiziționa atât din mediul online de pe site-ul lor oficial dar și din magazinele fizice partenere Sano in orașul tău!

4. Mănușă menaj din cauciuc cu aloe vera Sano Sushi – mărimea M

După cum se citește și din denumirea acestui produs, este o mănușă, spre surprinderea mea destul de groasă ce vine pe mărimi – se regăsește la dimensiunea S, M și L (eu o am în mărimea M) și vine în pereche.

Este o mănusă pentru menaj din cauciuc, cum am mai spus destul de calitativă și miroase destul de puternic a aloe vera,  ce are rolul de ați protejează mâinile – totodată este destul de rezistentă iar ca dimensiune este 3/4 .

O poți achiziționa atât online de pe site-ul oficial Sano sau din magazinele fizice partenere Sano, la prețul de 5,32 RON.

5. Săpun lichid Careline Happy Moments Golden Caramel, 500ml

Este un săpun lichid tare drag mie, atât datorită mirosul său delicios, caracteristic caramelului cât și datorită efectului ce îl are asupra mâinilor – le hidratează și le catifelează lăsând un parfum persistent, plăcut și revigorant.

Conform descrierii oficiale, săpunurile Happy Moments  sunt îmbogățite cu parfumuri prețioase și ingrediente hrănitoare fiind o colecție inspirată pentru sărbătorile de iarnă ce îți poartă gândurile către acele momente fericite de sărbători. Se regăsesc în 4 sortimente – Sano Happy Moment Vanilla, Blueberry, Aplle Blossom, Golden Caramel!

Orice sortiment îl puteți achiziționa la prețul de 12,26 RON, atât de pe site-ul oficial Sano cât și din orice magazin fizic partener Sano din orașul tăul!

Acestea sunt produsele primite din partea celor de la Sano Romania, produse destul de utile în toate ale casei ami ales acum în prag de sărbători!

În cazul în care vrei să fi la curent cu noutățile acestora, poți să le vizitezi paginile oficiale, și anume:

Dacă ești din Suceava și vrei să dai o raită prin magazinul fizic partener Sano România din oraș, trebuie să știți că acesta se regăsește la adresa – cartiei Obcini, str. Bistriței nr.10 iar intervalul orar este următorul Luni-Vineri 9:00-17:00 iar Sâmbăta 9:00-13:00 .

 

Cam atât pentru astăzi, până data viitoare îți urez o zi cât mai frumoasă și spor la cumpărături!!!

 

Totuși sunt curioasă dacă ai încercat produse Sano, și ce produse mai exact?!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *