Rutina mea de îngrijire a părului cu produsele Loncolor

Bună și bine ai revenit pe blogul meu!

În articolul de astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre produsele pentru îngrijirea părului folosite de aproximativ 2 luni până în prezent, mai exact vreau să vă vorbesc despre gama Expert Intensive Color de la Loncolor.

| Loncolor Expert Intensive Color cu ulei de Tsubaki |

Loncolor a lansat acum ceva timp o gamă pentru îngrijirea părului vopsit cu ulei de Tsubaki, o gamă destul de complexă ce cuprinde: șampon, balsam, mască, ulei pentru firele de păr cât și o cremă leave-on, toate destinate părului vopsit – pentru menținerea culorii pe o perioadă mai îndelungate.

Nu cred că știți, însă eu am avut câteva transformări radicale, de la baleiaj la brunet, și ulterior nuanțat, părul meu s-a degradat destul de tare fiind nevoită să mă frizez mai des și totodată (am fost sfătuită) să folosesc produse specifice părului vopsit, astfel încât culoarea să se mențină mult mai bine și să nu fiu nevoită ca odată pe lună să îmi “bag” culoare în păr.

În căutarea mea disperată de produse pentru păr ce ajută cu menținerea culorii am dat peste produsele Loncolor Expert Intensive Color, despre care auzisem câteva păreri, însă am zis că trebuie să le încerc și eu, deoarece numai așa o să văd efectul lor.

 

Întru-cât cei de la Loncolor ne-a fost sponsor la ultimul eveniment de beauty la care am participat, am avut posibilitatea de a le încerca întreaga gamă Expert Intensive Color – șampon, balsam, ulei pentru vârfuri, mască păr și crema leave-on – produse despre care am să vă vorbesc și în articolul de astăzi.

Vreau să specific faptul că am un păr lung cu firul subțire și gras la rădăcină – spun asta deoarece eu am să fiu foarte subiectivă privind aceste produse!

| Șampon Loncolor Expert Intensive Color Protect |

Este un produs OK cu un miros discret-plăcut ce curăță destul de bine părul de împurități – părul “scârțâie”(cum îmi place mie să spun) după utilizarea acestui produs. Eu având părul lung am nevoie de o cantitate mai mare de produs pentru două șamponări fapt pentru care gramajul de 200 ml mi-a ajuns  timp de o lună – timpul fiind suficient pentru a-mi face o părere privind acesta. Ce nu-mi place la acest șampon este faptul că îmi provoacă mătreață, muuultă mătreață – acum nu știu dacă e de la șampon sau de la mine ca fiind o reacție hormonală, dar per total e bun ca produs.

Dacă l-ai folosit și tu, am rugămintea să-mi spui în comentarii dacă și ție îți provocă mătreață!?

| Balsam Loncolor Expert Intensive Color Protect |

În privința acestui produs am numai cuvinte de laudă: are o consistență cremoasă care odată ce intră în contact cu părul îl descurcă și îl face mătăsos. Mirosul este unul discret ce nu se menține în păr odată îndepărtat, însă nu este ceva care să mă deranjeze – oricum mai folosesc și alte produse de styling!

Gramajul acestui produs este de 200ml, și vine cu pompiță fiind foarte ușor de folosit de altfel. Eu l-am folosit la fiecare șamponare, lăsând-ul în păr pentru 5 minute apoi l-am clătit, iar rezultatul – un păr moale și plăcut la atingere.

| Mască pentru părul vopsit Loncolor Expert |

Vine  într-un borcanaș bine sigilat, având o consistență puțin mai densă decât balsamul  pentru  păr (v-am vorbit puțin mai sus despre acest produs).

Nu m-a cucerit să îți spun sincer! Adică mă așteptam să fie super hidratantă, să lase părul moale/fin/plăcut la atingere, însă nu am simțit vreo îmbunătățire a părului după utilizare! Ba din contră parcă nu folosisem absolut nimic după șamponare.

Mod de utilizare: după șamponare am aplicat o cantitate destul de mare de-a lungul firului de păr evitând rădăcina părului, și am lăsat să acționeze pentru mai bine de 5 minute, ori de câte ori am folosit acest produs. Și credeți-mă, l-am încercat cu vreo 3 șampoane diferite iar efectul este același, adică nu am simțit că-mi hidratează sau să mă ajute cu descâlcirea acestuia, ba din contră se simțea greu și firav.

| Loncolor Expert Crema Leave-On – pentru păr vopsit |

Când vine vorba de această cremă totul se schimbă, de 2 săptămână am încercat să o folosesc drept balsam și chiar îmi place cum lasă podoaba capilară după clătire. Părul este super moale, plăcut la atingere,  si hidratat – acest lucru îl simt cel mai bine la vărfuri (ele fiind puțin despicate).

Bine că această cremă se poate folosi și pe părul uscat, conform instrucțiunilor de utilizare, însă eu nu mă împac cu acest mod de folosire. Simt că părul se îngrașă pe parcursul zilei în care  am folosit produsul necesitând să-l spăl din nou, deși nu pun o cantitate mare de produs iar ori de câte ori am folosit această cremă mi-am pieptănat super bine părul pentru a o dispersa pe întreg firul de păr.

Deci în cazul meu această cremă leave-in face “minuni” când o folosesc pe părul umed și apoi clătind părul –  e singura metodă cu care mă împac. Pe lângă asta am văzut și o ameliorare în ceea ce privește electrizarea părului, nu mai am “antene” de-a lungul zilei.

| Ulei pentru părul vopsit Loncolor Expert |

Despre uleiul de păr am numai lucruri bune de spus. Constă într-o formulă  concepută pentru protecția împotriva factorilor externi. Are un miros super discret, așa pe gustul meu, este super lejer (nu e acel tip de ulei gras), nu încarcă firul de păr putând fi folosit atât pe părul umed cât și uscat.

Sinceră să fiu, eu îl folosesc atât după pe părul umed cât și pe cel uscat (pe întreaga lungime a firului de păr), și totodată înainte de a folosi placa de îndreptat părul. E super ok ca produs pentru îngrijirea părului iar prețul este unul destul de bun, și îl puteti găsi și în supermarket (din cate am văzut).

Per total această gamă mi-a plăcut (excepție făcând masca pentru păr), îmi lăsa părul moale și plăcut la atngere – pot spune că mi-l și hidratează, iar prețul lor este destul de ok (sunt prețuri accesibile și pentru buzunarul fiecăruia). Acum privind menținerea culorii părului vopsit aici e o problemă, nu am văzut ceva wow privind acest lucru – deoarece eu sunt nuanțată într-o nuanță foarte dar foarte apropiată culorii mele naturale iar direfențe de culoare nu prea se văd (asta așa ca o paranteză).

Sunt curiosă dacă printre voi cititoarele mele este vreo cineva care este vopsită și a folosit aceste produse, dacă ați văzut vrun efect privind menținerea unei perioade mai îndelungate a culorii în păr?!!!

 

Voi ce produse pentru îngrijirea părului folositi?!

X.O.X.O

22 Replies to “Rutina mea de îngrijire a părului cu produsele Loncolor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *