Review | Sephora – The Primer Mask

Bună și bine ai (re)venit pe blog!

După cum ai citit și din titlul acestui articol, astăzi vorbesc despre un produs de îngrijire marca Sephora, și anume The Primer Mask – masca pregătitoare pentru machiaj.

(cam acestea au fost cumparaturile de la Sehora în ultima mea vizita în magazin)

Nu știu câți/câte dintre voi știți faptul că luna aceasta a fost ziua mea, mai exact pe 5 august am împlinit 25 de anișori, și bineînțeles că am dat o fugă până la Sephora pentru a-mi face un mic cadou, printre care să-mi primesc și cadoul aniversar din partea acestora – odată cu achiziția cardulu Sephora la prima vizită în magazinele lor sau la achiziția de produse de pe site-ul lor primești un produs gratuit, în luna ta aniversară.  Anul acesta drept cadou aniversar am primit The Primer Mask marcă Sephora Collection, pe care am încercat-o deja și am zis să vă spun părerea mea privind aceasta.

 

| Sephora Collection – The Primer Mask  |

Sephora Collection este brand propriu Sephora (logic) având o gamă completă de produse pentru baie, îngrijire, machiaj și accesorii pentru toate nevoile și dorințele noastre.

Ei bine,The Primer Mask este o mască tip șervet – din material texti  marca SEPHORA COLLECTION fiind destinat îngrijirii tenului și o bună bază de machiaj în doar 3 minute!

Cum se foloseste?

Se utilizează după ce în prealabil tenul este curățat și uscat, și se menține pentru 3 minute ca mai apoi să o îndepărtați, iar surplusul să fie masat în piele. Nu necesită clătire, și se poate aplica imediat fondul de ten. Conform descrierii oficiale, se recomadă utilizarea unei astfel de măști de 2 ori pe saptamana pentru un rezultat optim – cei drept eu am folosit-o pentru o ocazie specială însă am de gând să o recumpăr.

 Ca mască în sine este una super ușor de folosit fiind  împregnată cu o formulă cremoasă de culoare roz pal  ce efectiv trebuie doar să o aplici pe ten fără alte ”operații”. Din câte m-am informat privind îngredientele sale, pigmenții ce reflectă lumina și extractul de bumbac de origine naturală ajuta la hidratarea și uniformizarea tenului, la luminozitatea acestuia și totodată ajută la fixarea make-up-ului.

Ei bine după ce am și încercat-o pot să spune că face ceea ce promite: hidratează foarte bine tenul, lăsându-l smoothie, catifelat, plăcut la atingere și are așa un  glow aparte, totodată pot spune că fondul de ten se așează super frumos și uniform deasupra acestei măști. însă privind long lasting-ul machiajului – hmmm!!!!.

 

Când am ales să încerc această mască a trebuit să merg la o petrecere cu mare fast, deci a trebuit să-mi realizez un machiaj și a fost momentul perfect pentru a vedea dacă se descurcă cu menținere pe un termen mai lung a make-up-ul. Drept fond de ten am ales să-mi aplic Sephora Collection 10H Wear Perfection foundation (un fond de ten cu acoperire medie pe care îl tot recumpăr ori de câte ori îl termin – recomadn să-l încercați, se găsește în N nuanțe) – și pot spune că era ora 03:00 iar make-up-ul era intact. Fără a avea nevoie de retușări, sau utilizarea unui șervețel absorbant! By the way, am dansat de câteva ori!

Am rămas puțin uimită de acest lucru mai ales că eu am tenul mixt și de cele mai multe ori tenul meu începe să ”strălucească” în zona T cam la 3 ore după aplicarea machiajului iar de data aceasta era intact. Cei drept este că nu știu cum s-ar descurca cu un alt fond de ten însă odată ce pe mine m-a mulțumit, nu mai contează. Oricum o astfel de mască eu o văd utilizată înainte de un eveniment pentru ați pregăti și îngriji tenul nicidecum de zi cu zi (părerea mea!).

 

Prețul acestei măști este de 24 Ron și o poți achiziționa atât din magazinele Sephora din orașul tău dar și online, de pe sephora.ro ; îți recomand să o încerci, și nu numai acest produs ci mai toate produsele marca Sephora deoarece sunt de calitate iar prețurile lor sunt super accesibile.

Eu sigur am să o recumpăr și nu numai pe ea, cât și pe celelate două măști noi (bine că sunt noi pentru mine, zic asta deoarece ele sunt apărute de pe la începutul anului în curs) pentru a le testa și sigur am să revin impresii atât pe instagram cât și aici pe blog.

 

 

Tu ai încercat această mască?!Cum ți s-a părut?! Sau ce alte produse pentru îngrijirea tenului ai folosit marca Sephora?! Aștept în comentarii părerile și răspunsurile tale.

Până data viitoare, îți urez o zi cât mai ușoară și plină cu realizări! By the way, încearcă să faci cât de multe lucruri poți într-o zi deoarece mai târziu o să-ți pară rău, #viațaesuperbă!

 

18 Replies to “Review | Sephora – The Primer Mask”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *