Review | Produse pentru îngrijirea pielii Barnängen

Bună și bine ai (re)venit pe blog!

 

Bănuiesc că ți-ai dat seama încă din titlu despre ce o să vorbesc în acest articol, dar am să mă repet, astăzi voi vorbi despre mult discutatul, mult apreciatul, mult promovatul brand  Barnängen.

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinsă când am aflat, printr-un email că am fost acceptată în campania celor de la Buzz Store – https://www.buzzstore.ro – ce colaborează cu brandul suedez Barnängen – http://www.barnangen.ro/ro/home.html – pentru a testa câteva produse potrivite pentru tipul meu de piele.

(v-am atașat link-uri către fiecare site web – și fiți pe fază BuzzStore colaborează și cu alte firme/branduri în diferite campanii de promovare dar mai multe aflați pe site-ul lor)

De multă vreme vroiam să testez produsele celor de la Barnängen., ele fiind destul de lăudate pe toate rețelele sociale, și iată că am reușit și am intrat în posesia lor mulțumită celor de la Buzz Store.

Dar, să vă vorbesc puțin despre  brandul suedez Barnängen

 A fost fondat în Stockholm în 1868 de către comerciantul Johan Wilhelm Holmström, iar încă de la lansarea primului său produs, săpunul cu formula Cold Cream ce l-a făcut celebru începând cu 1873, Barnängen i-a cucerit pe nordici prin produse autentice și delicate, fiind astăzi cel mai cunoscut și îndrăgit brand suedez de îngrijire corporală.

Produsele  Barnängen definesc combinația potrivită între natură și știință. Formulele cercetate științific, asigură o protecție pe termen lung și sunt completate perfect de ingredientele de inspirație nordică.

Barnängen vine cu o experiență eficace atât cu privire la îngrijirea pielii cât și cu o nouă filosofie de viață – Lagom, un cuvânt ce orice suedez îl cunoaște, ce poate descrie un întreg stil de viață, ce definește starea de bine și de echilibru: “Nici pea mult! Nici prea puțin! Echilibrat!”

Știați că Barnängen înseamnă câmpulde flori al copiilor în limba suedeză?!

Produsele  Barnängen ne oferă două linii de produse:

 1. Nordic Care – Îngrijirea nordică – cuprinde câte o gamă pentru fiecare tip de piele – creme de duș și loțiuni de corp

– gama Caring pentru piele normală și uscată;
– gama Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată:
– gama Sensitive pentru piele sensibilă;

 1. Nordic Rituals – Ritualuri nordice

All Over Rescue balsam de corp;

Midsommar Glow ulei de corp

Brandul suedez este acum disponibil și în magazinele din România,

Revenind la pachetul ce l-am primit săptămâna trecută, acesta constă în produse raportate la tipul meu de piele – piele uscată:

 • 2 produse pentru piele uscată și foate uscată – gel de duș și loțiune de corp, din gama Nutritive – Nordic Care;
 • uleiul de corp Midsommar Glow, din gama Nordic Rituals;
 • un set spa  – foarte drăguț și util de altfel;
 • 3 seturi cadou pentru prietenele mele (cartolină, burete baie plus o monstră de balsam de corp All Over Rescue)
 • ghidul de BUZZ ce conține detalii despre brand și produse, plus un calendar inspirat din filosofia Lagom

Cremă de duș Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată

 • vine într-un gramaj destul de mare – 400 ml;
 • sistemul de dozare este unul foarte practic, ușor de folosit și nu se pierde produs;
 • textura produsului este una foarte lejeră;
 • curăță foarte bine pielea, iar aceasta rămâne netedă și catifelată:
 • se îndepărtează foarte ușor de pe piele, lăsând un miros foarte plăcut:
 • crema de duș conține mur pitic, ovăz, flori de soc, mesteacăn, uleiuri esențiale florale, sare de mare și totodată cea mai mare concentrație de Cold Cream (7%)  pentru o îngrijire intensă a pielii.

Cold cream este termenul colectiv pentru un unguent de protecție și topic pentru regenerarea rapidă a pielii uscate, împotriva tensiunii și a înroșirii: Este o cremă cu textură grasă, tip emulsie apă în ulei, având în compoziție 60% uleiuri minerale, 20% ceară de albine și 20% apă de trandafir conform rețetei lui Galen (fizician grec), inventatorul acestei creme.

Loțiune de corp Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată

 • vine într-un gramaj destul de mare – 400 ml:
 • sistemul de dozare e cu pompiță – acest tip de docare îmi place cel mai mult – ușor, practic – pe gustul meu;
 • textura loțiunii este foarte lejeră, cremoasă, – nu lasă peliculă grasă pe piele, fiind absorbită rapid în piele (deci o poți folosi cu lejeritate oricând)
 • după prima utilizare, am observat o îmbunătățire a pielii – ținând cont că am folosit crema de duș concomitent cu loțiunea de corp –  textura pielii s-a schimbat, am simțit pielea netedă/catifelată, totodată hidratată în întregime, iar acest lucru s-a păstrat chiar și a doua zi;
 • în ceea ce privește mirosul, e un miros foarte placut, puternic dar totodată subtil –  mă duce cu gândul la apa sărată a mării:ș
 • loțiunea de duș conține aceleași îngrediente ca crema de duș, prezentată anterior – mur pitic, ovăz, flori de soc, mesteacăn, uleiuri esențiale florale, sare de mare și totodată cea mai mare concentrație de Cold Cream (7%)  pentru o îngrijire intensă a pielii.

Uleiul de corp Midsommar Glow

 • aparține gamei Nordic Rituals, inspirat din tradițiile suedeze străvechi – Midsommar pentru nordici înseamnă solstițiul de vară;
 • vine într-un recipient de plastic tip spray în gramaj de 150 ml  – puțin pentru ce preț are;
 • de acest produs îmi pare cel mai rău că se termină – e GENIAL acest ulei;
 • deși este un ulei, intră destul de repede în piele fără să lase o pelicula uleioasă;

Observație: Atunci când doriți să aplicați uleiul pe piele încercați să, folosiți putin ulei pe o suprafață mai mare – exemplu: pentru antebraț puteți folosi doar un puf de ulei iar masând circular se distribuie pe întreaga suprafață – astfel nu consumați mult produs, intră mult mai repede în piele și un alt beneficiu îl constituie faptul că economisiți produs.

 • după utilizare, pielea se simte mătăsoasă, catifelată la atingere, oferindu-ți o stare de bine continuă;
 • mirosul oferit de acest ulei este absolut superb – dulce cu tente florale – și se păstrează mult timp:
 • ca ingrediente conține o combinație de uleiuri florale cu un ser hidratant – serul conține o infuzie de ulei de floarea soarelui și merișoare, totodată conține și alantoină pentru a asigura un grad de protecție mai ridicat;
 • acest produs se pretează pentru orice tip de piele;

În concluzie, ador produsele Barnängen, și mă bucur enorm că am avut ocazia să le testez.

Dintre toate cele trei produse, preferatul meu este uleiul de corp  Midsommar Glow, pur și simplu miroase divin și am să-l tot recumpăr până mă plictisesc de mirosul lui.

În ceea ce privește hidratarea pielii, toate cele trei produse sunt convingătoare. Am pielea uscată, dar cu aceste produse pielea mea și-a recăpătat elasticitatea, iar la atingere se simte moale și bine îngrijită ca pielea unui bebeluș, cum să nu le iubești (mă refer la produsele Barnängen)

Produsele Barnängen sunt acceptabile ca preț, și merită fiecare bănuț pe care îl dați pe acestea, iar de la prima utilizare o să vă convingeți de acest lucru.

Recomand cu încredere să încercați orice produs al acestui brand, iar  dacă ai/a-ți încercat această gamă sau măcar un produs Barnängen, te-aș ruga să-mi spui/spune-ți care este/a fost experiența ta cu ele.

 

 

O săptămână frumoasă!!!

 

 

 

 

 

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *