Review | Produse pentru îngrijirea corpului de la Elemis, gama Frangipani Monoi – shower & body cream

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Nu știu dacă vă mai amintiți, dar acum ceva timp vă arătam pe instagram că am primit spre testare căteva produse ELEMIS, și că vă voi povesti despre ele în cel mai scurt timp.  Ei bine, timpul a cam sosit fapt pentru care astăzi vorbim despre ELEMIS și gama Frangipani Monoi – mai exact despre crema de duș și loțiunea de corp din această gamă.

| brand-ul Elemis |

ELEMIS este brand-ul #1 în Marea Britanie, iar în România este distribuit de către ADDA-SHOP!

ELEMIS este brandul englezesc Nr.1 în îngrijirea pielii și a fost premiat de multe ori, iar produselor lor apar deseori în media și pe blogurile de afară.

Brand-ul ELEMIS nu îmi este necunoscut, am mai avut produse din partea acestora, chiar am făcut și un review privind câteva produse pentru îngrijirea tenului (vă las AICI link către articol) însă nu am încercat nimic pentru îngrijirea corpului de la această firmă! Așa că atunci când am primit goodie bag-ul cu produsele ce o să vi le prezint, m-am bucurat enorm și le-am inclus imediat în rutina mea de îngrijire.

 

| ELEMIS  gama Frangipani Monoi |

Goodie bag-ul ELEMIS cuprindea două produse pentru îngrijirea corpului din gama Frangipani Monoi și mai exact o crema de duș și o cremă de corp în variantă travel size.

Descriere oficială

Crema de duș luxuriantă, deosebit de prietenoasă cu pielea, cu o spumă catifelată, naturală care curăță delicat pielea. Infuzia unică și bogată a uleiului exotic Tahitian Monoi, un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah, parfumat cu flori Frangipani pentru a lăsa pielea fină, catifelată și parfumată delicat. Mod de utilizare – sub duș, aplicați o cantitate mică de cremă de duș, masați apoi clătiți.

Crema de corp luxuriantă este îmbogățită  cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan ce este bogat în lipide, pentru a lăsa pielea netedă și hidratată. Iar infuzia unică a uleiului exotic de Monoi Tahitian, amestecul de flori de Tiare înmuiate în ulei de Coprah, este parfumată cu flori de Frangipani, pentru a lăsa pielea încântător de moale, suplă și încântător de parfumată. Mod de utilizare – masați folosind mișcări circulare pe pielea curată și uscată, dimineața și seara. 

Părerea mea

Aceste două produse sunt combinația perfectă pentru un răsfăț la sfărșitul unei zile obositoare! Combinația ingredientelor face ca momentul pe care îl petreci în cadă să fie de milioane, să nu vrei să mai ieși – cam așa este la mine! 

Ambalajul este unul simplist dar totodată elegant; cum am specificat puțin mai sus, dețin aceste produse în varianta travel size (50 ml) iar modul lor de dozare e gen tub.

Ce ador cel mai mult la aceste produse este mirosul, mă duc cu gândul la un parfum sofisticat (căruia nu am să-i fac reclamă), elegant și plin de rafinament. Feminin și luxuriant!

Textura ambelor produse este una lejeră, consistentă și plină de parfum, iar cantitatea de 50 ml este una prosperă. Spun asta deoarece nu este necesară o cantitate mare de produs, pentru a-ți acoperi o parte mare din corp (a le folosi corespunzător).

Crema de duș nu prea spumă dar chiar și așa după utilizare îmi simt pielea corpului curată, proaspătă –  soft and fragrant (moale și parfumat) iar în combinație cu crema de corp, parfumul acestora se menține în piele mai bine de 24 h și pe lângă asta, chiar și hainele se “îmbată” cu acest miros. Totodată, crema lasă pielea catifelată, hidratată și plăcută la atingere.

Prea multe privind aceste produse nu știu ce să spun, deoarece o cremă de duș se aseamănă foarte mult cu un gel de duș, iar ce face un gel de duș face și crema de duș – doar că produsul ELEMIS  depășește celelalte brand-uri cu parfumul lor caracteristic!

În cazul în care nu știați, produsele ELEMIS conțin formule puternice și unice ce sunt testate clinic independent, forțând limitele, pentru a asigura soluțiile optime în funcție de stilul nostru de viață, atât acasă cât și la salon sau în Spa-uri.

Ce mi-a plăcut și îmi place în continuare la aceste produse – la acest brand, este faptul că produsele nu conțin parabeni, sulfat de lauret de sodiu (o componentă chimică, un surfactant ieftin cu un detergent puternic, cu efect de curățare, spumare și umectare) sau uleiuri minerale (produse seundare în urma procesului de rafinare a petrolului, ce suferă unele proceduri chimice și fizice) care pot deteriora pielea pe termen lung.

Plus de asta, NU sunt testate pe animale!

În cazul în care doriți să vă achiziționați sau să aflați mai multe detalii despre produsele ELEMIS, puteți să accesați site-ul  ADDA-Shop  (aici regășiți toate produsele disponibile la noi în țară), iar în cazul în care doriți să le urmăriți activitatea puteți să o faceți atât pe pratforma Facebook cât și Instagram.

P.S. Dacă nu ați încercat încă produsele ELEMIS, v-aș recomada să o faceți, este o investiție ce merită, produsele lor merită toate atenția noastră!

 

 

Voi ați încercat produse marca ELEMIS?! Ce produse mai exact?! Aștept mai jos răspunsurile voastre.

Până data viitoare vă urez o săptămână plină cu realizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *