Review | Primele mele produse Farmasi

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Sinceră să fiu nu prea am avut timp pentru a-mi așterne impresiile privind multe produse ce mi-au ajuns printre degete însă, fiindcă zilele acestea am tot stat în casa (datorită sinuzitei mele acute) am zis că e timpul să mă ocup puțin de blog și de rețelele mele de socializare – să-mi reiau activitatea de bloggeriță de care m-am îndrăgostit acum câțiva ani.

În antetul anterior am specificat faptul că am intrat în posesia destul de multor produse, fie de skincare/make-up/îngrijirea părului pe care le-am cumparat sau le-am primit, despre care nu am văzut să fi vorbit vreun blogger/influencer așa că stați pe aproape pentru că urmează articole înteresante cu produse care mi-au plăcut sau care m-au dezamăgit.

|  Despre Farmasi |

Farmasi este un producător internațional (de origine turcă, firma este situată în Omerli, Turcia) de produse pentru înfrumusețare/îngrijirea locuinței/wellness ce activează încă din 2004 ca brand, treptat a acaparat cât mai multe piețe atât naționale cât și internaționale, pentru ca în 2019 să se lanseze și în România sub modelul de vânzare directă – ce se bucură de un succes destul de mare, mai ales în ultimul timp când a izbucnit o ”avalanșă” de rupuri pe facebook privind acest brand.

De curând însă am primit un pachetel privind câteva produse spre testare, mai exact: un rimel, un creion pentru ochi, un fond de ten și două produse pentru unghii: o oja si un lac pentru albirea unghiilor. Chiar m-am bucurat când le-am primit deoarece de multă vreme doream să încerc ceva de la ei și iată că s-a întamplat.

Farmasi | Fond de ten StayMatte Mineral Enriched, nuanța 02 Porcelain

Este un fond de ten cu o nuanță mai deschisă decât ceea ce port eu în general. nimic de comentat deoarece mi se întâmplă destul de des să aleg nuanțe mai deschise, are acoperire medie spre mare (asta dacă folosești și al doilea strat de produs) oferind tenului un aspect natural și totodată mat. De multe ori colegele de muncă m-au întrebat ce fond de ten folosesc deoarece arată super bine pe ten – natural, și de fiecare dată folosisem acest fond de ten.

Se menține întact  în jur de 6h, asta dacă folosesc o pudră, iar după începe să se strângă în zona T unde de altfel am tenul gras.

Am rămas plăcut suprinsă de acest fond de ten, deoarece raportul calitate-preț este unul foarte bun, 25 lei pentru un ten cu aspect natural și mat aproximativ 6h. Îl recomand tuturor în special adolescenților, day by day, zile în care merg la școală/liceu/facultate și nu au nevoie de mega acoperire și rezistență.

 

Farmasi | Creion pentru conturul ochilor Express rezistent la apă, nuanța 01 Black

Când am văzut catalogul și am văzut în ce nuanțe se mai gasește acest creion mi-a părut rău că nu îl am în nuanța vernil metalic, arată atât de bine ♥♥!!!!

Revenind la creionul în sine, pot spune că este un produs chiar ușor de ascuțiț,nu se rupe bucățele atunci când realizezi această procedură. Nu este un produs dur ci mai bine spus este destul de moale la aplicare putând fi blenduit destul de ușor – fie că e vorba de a-l folosi simplu ca un creion dermotograf sau pentru realizarea machiajului smokey eyes.

Este un produs ce se poate îndepărta cu orice demachiant, deci nu trebuie neapărat unul pe baza de ulei, efectiv presati câteva secunde o discheta îmbibată în produs la nivelul ochiului și apoi cu mișcări din interior spre exterior produsul s-a îndepărtat. Chiar îmi place produsul în sine și vreau să mi-l achiziționez și în alte nuanțe, mai ales că e la un preț destul de bun (22 lei).

Farmasi | Mascara Zen 

Acest produs promite multe, definire-alungire-volum genelor însă eu nu am văzut chiar tot ce promite.

Are o formula lichidă însă m-am învățat de la alte produse de acest tip să las puțin deschis ambalajul înainte de utiizare pentru a se mai îngroșa puțin consistența, peria este de silicon deasă cei drept puțin curbată pentru a se plia pe curbura pleoapei.

Ca produs în sine este de un negru abanos ce separă genele totodată le fixează și le oferă volum (parcă aș avea o multitudine de gene/genuțe). Nu curge, nu se sfărămițează și pot spune că după 24h încă rezistă, deci da este un produs waterproof. Un dezavantaj este faptul că nu alungeste, iar pentru persoanele ce nu au gene lungi nu pot spune că este mascara-ul cel mai potrivit.

Pe mine nu pot spune că mă deranjează acest fapt deoarece m-am obisnuit cu genele mele mici încă de mică – hi hi hi!

Per total, este un produs ok, oferă volum genelor și este de un negru puternic, plus de asta are și un  preț mic, 15,99 lei. Nu spun că ar fi cel mai bun deoarece am găsit astfel de produse poate dacă nu la acest preț (sau poate că le-am găsit la promoție cu același preț) la unul puțin mai mare (până în 30 lei) ce mi-au oferit tot ceea ce caut eu la un rimel: rezistență pe parcursul întregii zile și alungire-volum genelor.

Farmasi | Produse unghii: lac pentru albirea unghiilor Nail Care și ojă Nude Color Up to 7 days, nuanța Ballerina

Din păcate la nivelul unghiilor de la mâini/picioare am început de mai bine de 3 luni să folosesc gel, iar din acest motiv nu am reușit să le testez și cu siguranță prea curand nu o să reușesc acest lucru, așa că or să ajungă în mână unei persoane mult mai capabile și mai îndemănatice ca mine.

Prea multe despre ele nu am ce spune, ținând cont că nici nu le-am desfăcut, însă cei drept nuanța oje este una tare frumoasă – un nude purtabil de zi cu zi dar totodată elegant.

Per total sunt surprinsă de produsele celor de la Farmasi, sunt destul de calitative și la un preț destul de mic. Plus de asta produsele lor sunt testate dermatologic/oftalmologic, majoritate lor fiind fără gluten (în cazul persoanelor ce suferă de boala celiacă – o afecțiune a sistemului imunitar, orice ingerează este important, deoarece absorbția de gluten alimentar poate dezvolta leziuni la nivelul intestinului subțire), fără parabeni, fără triclosan, fără metale grele și totodată sunt cruelty free (netestate pe animale).

Pe langă asta, nu trebuie sa mergi prin magazine pentru a le cumpăra ci frumușel intri pe platforma lor te inscrii și pot să plasezi comanda/comenzi ca mai apoi să le primești acasa, simplu nu?!

 

Voi ați încercat produsele lor, produsele Farmasi? Ce produse v-au plăcut și care v-au dezamăgit?

Aștept în comentarii părerile voastre.

Iar până data viitoare, vă urez un sfârșit de săptămână reușit împreună cu cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *