Review | Pastă de dinți Pearl Drops instant white plus 4D

Bună, și bine v-am (re)găsit!

Un zâmbet curat, alb și strălucitor ne ajută să fim mai încrezători și să lăsăm mereu o impresie plăcută oamenilor din jur.  Iar un zâmbet sănătos îi poate înveseli pe cei din jur, are puterea să schimbe în bine ziua celor dragi, îi poate motiva și, de ce nu, te poate ajuta să ieși din încurcături.

Spun asta, deoarece astăzi o să vă vorbesc despre pasta de dinți Pearl Drops instant white plus 4D, primită în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event din partea distribuitorului Sarantis Grup.

Deorece igiena orală joacă un rol foarte important în viața de zi cu zi, Pearl Drops a acordat zâmbetului importanța cuvenită și a dezvoltat o gamă completă de produse pentru îngrijirea orală care albește dinții, îi întărește și îi protejează în același timp.

| Pearl Drops Instant White Plus 4D |

Descriere oficială

Pearl Drops Instant White 4D albește dinții cu până la două nuanțe, în doar două săptămâni, datorită unui ingredient foarte special: praful de perle naturale. Sistemul 4D accelerează albirea, înlăturând petele și placa dentară, în timp ce complexul Pro-Shine oferă mai multă strălucire. Produsul conține floururi esențiale care întăresc smalțul dinților și protejează împotriva cariilor, pentru că frumusețea dinților înseamnă, în primul rând, sănătate și îngrijire de durată. Produsul se recomandă a fi folosit de 2 ori pe zi împreuna cu periajul obișnuit pentru a proteja albul natural al dinților.

| Părerea mea despre această pastă de dinți |

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că această pastă de dinți funcționează.

Așadar, folosesc această pasta de dinți de la începutul lunii august, de două ori pe zi, dimineața și seara. Pe scurt, sunt mega-impresionată de această pastă de dinți! Am văzut pur și simplu de la o zi la alta cum mi se schimbă culoarea danturii, cum pare mai curată și strălucitoare, diferența fiind vizibilă.

Lăsând la o parte faptul că mi-a albit clar dinții, mi se pare că-mi și protejează gingiile.

Pasta în sine are o consistenta densă, de culoare roz și un gust ușor  mentolat, ca și celelalte paste de dinți, așa că este chiar ușor de adaptat la gustul ei, cu mici cristale/particule abrazive pentru o curățare în profunzime .  Curăță foarte bine dinții și face o spumă la fel ca orice altă pastă de dinți. Și nu mi-a provocat  reacții adverse, senzibilitate a dinților sau iriții în cavitatea bucală.

Vine într-un tub cu gramaj de 50 ml la prețul de aproximativ 15 lei, și deși primul lucru la care te gândești este faptul că – gramajul e mic, și o să o folosești repede iar prețul este măricel – să știți că nu e așa. E destul de spornică, deoarece pentru o igienă orală corespunzătoare la o singură utilizare nu îți trebuie mai mult de un bob de mazare de produs.

 

Cam asta a fost pentru astăzi, până data viitoare, aveți grijă de voi și de igiena voastră orală!

Sunt curioasă dacă a-ți încercat până acum pasta de dinți Pearl Drops?!

Aștept mesajele voastre.

 

 

O zi frumoasă!

2 Replies to “Review | Pastă de dinți Pearl Drops instant white plus 4D”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *