Review New | Mascara Volume SCANDALASH! Melkior®

Hello, girls!

 

Astăzi 2 Iulie, Melkior® lansează un nou produs – o  nouă mascara – Mascara Scandalash! volume & lengthening .

Pentru mine, mascara este unul din produsele des utilizate, ce îl folosesc aproape zilnic. Având genele destul de scurte, am nevoie de un rimel ce îmi oferă alungire și volum, dar fără să încarce genele!

Îmi doresc tot ce se poate de la o mascara, iar până în acest moment am avut doar 2 astfel de produse ce m-au încântat, dar sunt în căutare și îmi doresc să găsesc cât mai multe variante care să mă mulțumească, și apoi să împărtășesc cu voi!

Săptămâna trecută, am primit un colețel de la Melkior – cu noua lor mascara spre testare!

Este prima mascara de la Melkior ce o am în “colecția mea”, și pot spune că am rămas plăcut surprinsă încă de la prima aplicare a acesteia.

Descriere oficială

Pentru un machiaj reușit al ochilor, e clar că ai nevoie de o mascara bună care să confere intensitate privirii tale.

Vrei să bifezi în același timp super volum și alungire ?

Folosește noua Mascara Scandalash creată de Melkior®!

Iată de ce merită să o ai în trusa ta de produse cosmetice pentru machiaj:

  • Conferă volum.
  • Alungește genele.
  • Aplicatorul său subțire face ca acest produs să se adapteze tuturor tipurilor de gene.
  • Se aplică ușor.
  • Nu curge.
  • Nu se întinde.
  • Este rezistent.

Mascara Scandalash reprezintă o opțiune foarte bună pentru genele tale fiindcă se bazează pe o formulă care conține Ceară de carnauba, Ceară de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire și rezistență.

Aplicare:

Mascara Scandalash (ref. 11207) se aplică de la radacina genelor înspre vârfuri, pentru a crea un volum instant. Nu-ți face griji, se va mețtine pe tot parcursul zilei.

Părerea mea

În primul rând îmi place la el ambalajul şi periuţa. Este un negru intens, periuţa este clasică din plastic, iar formula nu este foarte lichidă, aşa că îl poţi folosi cu succes şi pe genele de jos.

Cum nu obişnuiesc să folosesc cleştişor de gene, vreau puţină curbare, dar şi alungire, iar atunci când am aplicat pentru prima dată noul rimel Melkior® – am rămas uimită de efectul acestuia.

Este un rimel care oferă, și volum și alungire dintr-un singur strat (nu este necesar un al doilea strat de mascara), și se menține intact de dimineața până seara.

În plus, separă frumos genele fără să le încarce. Vinovată pentru volum, cred că este pensula supradimensionată clasică, pe lănga compoziția de ceara a rimelului.

 (prima poză constă în diferența dintre aplicarea unui strat de mascara Scandalash! si fără rimel aplicat)

Nu curge, nu se fărâmițează, iar când vine vorba de demachiere, ideal e să folosești ceva bifazic – special pentru zona ochilor – deoarece cu un demachiant obișnuit, nu ai să reușești să-l îndepărtezi ușor – datorită rezistenței de care dă dovadă!

Încă odată, recomand demachiantul bifazic waterproof de ochi MicellAir® Skin Breathe Expert de la Nivea – ideal pentru a îndepărta orice urmă de mascara!(aveți review la acest produs într-un articol anterior ce o să-l găsiți AICI )

 

Nu am observat nici un minus la acest rimel – și credeți-mă l-am purtat de când l-am primit (de aproape o săptămână)  în fiecare zi – dar nimic, nu a greșit cu nimic acest produs pentru mine.

Recomand cu drag această mascara – îmi place enorm de mult și are un preț foarte bun (îl găsiți la prețul de 39,90 lei, iar astăzi 2 iulie vine la pachet cu un creion de ochi pentru primii 100 de clienti)!

Produsele Melkior® le puteți comanda de pe site-ul lor https://www.melkior.ro  – un alt sfat urmăriții pe facebook/instagram deoarece destul de des au promoții/oferte/reduceri la produse!

 

Voi a-ți încercat vrun produs marca Melkior®?

Ce anume și ce părere aveți despre acel produs!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *