Review | Melkior Metallic Liquid Lipstick – noul ruj metalic marca Melkior

Hello!

Vă mai aduceți aminte de melodia  fetelor de la  “Candy”, de prin 2006, suna cam așa, “În vara asta fac tot ce-mi trece prin cap/Aaaaa, aaaaa….”?! (mi-am adus aminte de acest vers atâta tot)

Ei bine, noile tendințe din această vară în materie de make-up sunt rujurile metalice, și  noi ca femei ne pliem.

Nouă ne plac rujurile, le folosim zilnic și niciodată nu avem suficiente – satinate, cremoase, mate sau glossy, întotdeauna sunt nelipsite din portfard-ul nostru.

Melkior știe să ne surprindă într-un mod plăcut cu produse de calitate și nuanțe îndrăznețe, întru-cât pe 8 iunie au lansat noul lor ruj metalic – Melkior Metallic Liquid Lipstick.

Descriere oficială

Melkior Metallic Liquid Lipstick este un ruj lichid cu aspect metalic, finish mat și extrem de pigmentat; ce nu usucă buzele și le menține catifelate.

Acum a sosit momentul să-ți îmbunătățești colecția de rujuri, deoarece Melkior vine cu 3 nuanțe superbe:

1. GLOW (ref. 12750)

 

2.  DIVA (ref. 12751)

3. EUPHORIA (ref. 12752)

Cum se aplică Rujurile Lichide Metalice Melkior?

  • Nu uitați, folosiți creionul contur de buze înainte de aplicarea rujurilor și a glossurilor.
  • Rujul Lichid Metalic se aplică direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevăzut.
  • Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor, și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil.

Adaugă un aspect metalic buzelor tale și rujul va fi remarcat!

 

Părerea mea

 

Eu îl am în varianta DIVA – oh my god this colour it’s damn hot!

Este primul ruj metalic ce intră în colecția mea “minusculă” și de care sunt mândră că l-am achiziționat.

E genul de ruj  perfect pentru nopțile toride de vară, ce scoate în evidență acel bronz auriu al pielii, devenind combinație perfectă.

Primul lucru pe care l-am observat imediat ce am încercat acest ruj, a fost mirosul; are un miros plăcut, orecum îmi aduce aminte de copilărie, de rujurile mătușii mele, acel miros al vechilor rujuri. Pot spune că e un miros pe placut meu!

Al doilea lucru ce l-am observat, este că, acest tip de ruj este ideal pentru buzele subțiri – spun asta deoarece eu am buzele subțiri, dar odată aplicat, îți oferă volum și un plus de senzualitate buzelor – ceea ce mă încântă.

Melkior Metallic Liquid Lipstick – DIVA are o formulă ușoară, destul de pigmentată cu finish mat dar totodată metalic.

   Am încercat acest ruj atât în strat subțire cât și în strat gros și am observant cateva diferențe:

  • La aplicarea unui strat gros, imediat după ce se usucă, rujul are tendința să crape, se fărâmițează și devine inestetic.
  • La aplicarea un strat subțire, după ce se usucă, rujul rămâne intact chiar și cateva ore (chiar dacă bei sau mănânci – it’s still there) – cei de la Melkior chiar recomandă folosirea rujului metalic în strat subțire.

Nu e lipicios, nu se simte pe buze și nu pătează buzele. Este rezistent la transfer și durează câteva ore pe buze.

În plus, dacă ții cont de sfaturile celor de la Melkior – înainte de aplicare este necesară hidratarea buzelor, și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil – acest ruj nu o să evidențieze liniile buzelor și nici nu o să se setează în ele.

În ceea ce priveste aplicatorul, acesta are peria moale și ușor de manevrat, se poate folosi chiar și pe fugă, deci nu necesită o atenție sporită la aplicarea acestui ruj.

P.S. În poză, aveți swach și la creionul lor de buze – ce l-am primit cadou la achiziționarea rujului metalic.

În concluzie, pot spune că acest ruj este unul din preferatele mele, și mă gândesc serios să-mi achiziționez și celelalte 2 nuanțe (GLOW și EUPHORIA).

Prețul unui astfel de ruj metalic este de 79,90 lei și le puteți achiziționa de pe site-ul celor de Melkior (bineînțeles).

Deci dacă nu l-ai încercat încă, te sfătuiesc să o faci! Nu ai să fi dezamăgită!

 

 

Voi l-ați încercat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *