Review | Îngrijirea părului cu Regivero® –

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Nu știu voi cum sunteți, dar eu când mă gândesc la îngrijirea părului mă refer la folosirea de produse eficiente ce conțin materii prime de cea mai bună calitate, ce-mi poate ajuta părul în unele situații – de data aceasta fiind căderea părului. După ce m-am vopsit brunetă (eu fiind șatenă la radacină) am avut nevoie de a-mi reîmprospăta culoarea părului odată la o lună – o lună jumătate, ceea ce a însemnat agresarea părului și căderea accentuată a acestuia.

| Problema mea  – căderea părului |

Bine, înțeleg că această “problemă” poate avea mai mulți factori (cum ar fi stresul, oboseala, deficiența de fier din organism, prea puține proteine etc) însă cantitatea mult prea mare de fire de păr  ce îmi cădeau mi se părea  exagerată. Astfel am ajuns la concluzia că, pe lângă factorii enunțați mai sus, se adaugă și colorarea/vopsirea exagerată a părului.

Știu la ce vă gândiți acum, “că e ceva normal” însă nu trebuie să fie chiar așa, adică înțeleg că se mai rupe câte un fir dar nu câte un pumn de păr la fiecare pieptănare.

Așa că, m-am hotărât să fac ceva în privința aceasta – iar primul lucru a fost să-mi “scot” brunetul și să ajung la culoarea mea inițială – șaten, astfel încât să nu mai fiu nevoită să mă vopseasc (prea des – sau chiar deloc).

Al doilea lucru a fost să încep folosirea unor produse descoperite relativ recent (acum mai bine de 8 săptămâni) marca Regivero destinate utilizării împotriva căderii părului – atât șamponul cât și loțiunea pentru păr și m-am gândit să împărtășesc cu voi experiența mea cu acestea.

Vreau să specific faptul că am primit un colețel din partea celor de la Regivero ( cărora vreau să le muțumesc pe această cale) ce a constat în două șampoane – unul împotriva căderea părului și unul împotriva mătreții, cât și două loțiuni pentru păr – împotriva căderii părului și pentru regenerarea părului, pentru a le testa  si ulterior să-mi exprim  opinia sinceră privind acestea! Bineînțeles că eu m-am axat pe folosirea de produse necesare problemei mele (căderea părului) ceea ce înseamnă că, restul produselor le-am “împărțit” cu, colegul de apartament!

| Despre brand-ul Regivero® |

Regivero® este un brand 100% românesc, ce oferă soluții complete la problemele legate de căderea părului și de îngrijire a părului pentru toate tipurile de păr. Rezultatele produselor Regivero s-au acumular ca urmare a unei cercetări susținute de-a lungul a mai multor ani în România.

Avantajele companiei:

 • sunt într-o continuă cercetare și dezvoltare
 • investesc continuu în dezvoltarea produselor pentru păr
 • oferă garanție pe satisfacția clientului/clienților
 • produse de calitate, testate și certificate
 • brand 100% românesc
 • eficacitatea produselor este dovedită clinic

Vreau să vorbim puțin despre “Garanția pe satisfacție”, deoarece mi se pare cel mai mare avantaj al acestei companii.  

Garanția pe satistacție, este atunci când nu ești mulțumit de unul din produsele în cauză (Regivero), astfel puteți să returnați produsul însoțit de factura fiscală și bonul fiscal, cu menționarea în scris a motivelor pentru care produsul nu vă mulțumește iar ulterior vi se returnează banii sau puteți alege alt produs din portofoliul acestora.

Pentru cei de la Regivero satisfacția clientului/clienților este pe primul plan, astfel doresc ca experiența pe care o dobândește/dobândesc să fie una cât mai calitativă și nu cantitativă, de aceea ei recomandă ca pentru rezultate foarte bune produsele să fie utilizate comform instrucțiunilor de utilizare scrise pe ambalajul fiecărui șampon/loțiune în parte.

Gama de produse Regivero cuprinde tratamente pentru îngrijirea tuturor tipurilor de  păr. Aceste tratamente  pe bază de ingrediente din extracte natură se folosesc pentru întreținerea părului, dar în acelaș timp tratamentele previn căderea părului și contribuie la regenerarea acestuia.

| Produse Regivero® împotriva căderii părului |

Șampon  împotriva căderii părului – Loțiune  împotriva căderii părului

Descriere oficială

Produsele Regivero® destinate utilizării împotriva căderii părului conțin un  amestec de principii biologic active de origine botanică și de biosintez – sulfopeptide, aminozaharide, aminoacizi, glucoză, oligoelemente, hidroxitirosol, tirosol, poliferoli, vitamine din complexul B (B3,B5,B6,B7) și extract de ceai verde, fiind special concepute pentru a reduce căderea firelor de păr prin susținere metabolismului acestora. Îmbunătățesc aspectul estetic al părului, revitalizează fibrele capilare și conferă elasticitatea părului.

Experiența mea cu aceste produse

La prima utilizare a acestor produse am urmat cu sfințenie instrucțiunile de utilizare a produselor, și anume șamponare de două ori a părului timp de 3-5 minute fiecare, ulterior aplicarea loțiunii direct pe scalp, la baza firelor de păr apoi se masează ușor și se întinde pe întreaga lungime a părului, fără clătire – se lasă să acționeze până la următoarea spălare. Și da, nu am folosit nici un balsam/mască sau ulei pentru păr deoarece doream să văd efectul acestora fără alte “ajutoare”.

Înainte de a vă spune efectul ce l-a avut aceste produse asupra părului meu (la prima utilizare) vreau să vorbesc puțin despre consistența și ambalajele acestora.

În cazul șamponului ambalajul cât și  consistența este foarte ok, precum al unui alt produs de acest gen însă în cazul loțiunii a fost un dezastru.

Pe lângă faptul că are o consistență apoasă – nu se aseamănă deloc cu ce am mai încercat eu, am pierdut și cam mult produs deoarece capacul nu făcea contact ca să se sigileze; pe lângă asta nu puteam distribui foarte bine produsul în păr/pe scalp, întrucât mi-am achizițion o sticlă spray pentru a putea folosi loțiune cum se cuvine ( a fost o ideea super bună deoarece astfel am putut doza produs exact cât trebuie). Acesta a fost singurul dezavantaj al acestui produs/acestor produse!

În ceea ce privește mirosul acestor produse este unul subtil, plăcut, fresh pot să spun – un miros pe placul meu!

Acum să revin la efectul acestor două produse asupra părului meu (Observație: nu am folosit nici un altfel de produs la prima utilizare)

După șamponare și utilizarea loțiunii, părul meu era cam rigid/aspru – oarecum mi l-a cam uscat, și tot odată era greu de coafat – ceea ce nu pot să spun că mi-a plăcut. Astfel la a doua folosire a șamponului și loțiuni împotriva căderii părului am început să utilizez concomitent  un balsam hidratant/o mască hidratantă cât și un ulei pentru a-mi ajuta  părul să devină cât mai hidratat/mătăsos.

Cum utilizez acum aceste produse:

 • șamponez de două ori (conform instrucțiunilor) și las să acționeze cam 3-5 minute pentru fiecare utilizare
 • folosesc  un balsam sau o mască hrănitoare, în funcție de ce am la îndemnă  –  neapărat să vă alegeți produse hrănitoare/hidratante
 • după spălare țin părul într-un prosop cam 10 minute (pentru a absorbi excesul de apă), apoi utilizez loțiunea împotriva căderii părului și iar îl înfășor pentru 10 minute într-un prosop – pentru ca loțiunea să intre în păr și să acționeze
 • ulterior, înainte de a-mi usca părul cu feonul utilizez un ulei hrăitor cam de la jumătatea firelor de păr în jos (deoarece cam de acolo se simte foarte uscat) iar apoi îl usuc
 • rezultatul este uimitor – părul este foarte moale și mătăsos,

În ceea ce privește problema mea la primele utilizări  nu am văzut un rezultat privind căderea părului, însă treptat cantitatea de păr ce îmi cădea s-a înjumătățit considerabil, iar  după cele 8 șăptămâni recomandate pot spune că sunt mega muțumită de aceste produse – deoarece cantitatea de păr s-a micșorat cu cca trei sferturi. Interesant, nu?!

P.S. Aceste produse nu-mi provoacă mătreață și nici iritații ale scalpului!

| Regivero șampon împotriva mătreții |

Descriere oficială

Conține un complex fitoterapeutic pe bază de extract din scoarță de salcie albă, extract din scoarță și funze de mesteacăn și ulei din lemn de ienupăr care acționează eficient în eliminarea mătreții și prevenirea reapariției acesteia. Efectul calmant al extractelor din plante previn iritațiile scalpului și contribuie la restabilirea echilibrului natural al pielii la nivelul scalpului. Totodată mai conține si Biosuflu ce reglează secreția de sebum și restabilește nivelurile optime ale lipidelor pe suprafața pielii scalpului.

Experiența mea cu acest produs

În cazul acestui produs nu vă pot spune mare lucru deoarece nu l-am încercat decât o dată, însă vă pot spune cu exactitate că are un miros ușor de plante, subtil – iar consistența este una lichidă de gel. Ca un #firstimpression, după utilizare nu am avut probleme cu mătreața sau cu vreo iritație/mâncărime a scalpului – deci pentru mine a funcționat!

| Regivero loțiune pentru regenerarea părului |

Descriere oficială

Este un produs ce conține un complex activ marin și botanic care contribuie la regenerarea părului și îi redă vitalitatea prin refacerea resurselor de energie ale acestuia, crește nivelul de elasticitate și protecție al părului. Complexul fitoterapeutic format din Ginseng și Castan sălbatic este un bun stimulent al sănătății pielii capului și al firelor de păr. Iar Pro-vitamina B5 repară și întărește părul în întregime, îi oferă volum și îl face mult mai ușor de întreținut. Extractul de miere hrănește și hidratează părul în întregime.

Acesta este un produs folosit în întregime de colegul de apartament, iar după spusele lui (el are părul foarte scurt) se înțelege foarte bine cu modul de aplicare prevăzut de acest produs din fabricație, iar consistența loțiunii este apoasă cu miros floral/lemnos dar subtil. Îl folosește tot de vreo 8 săptămâni și a observat că părul este mătăsos după fiecare utilizare și totodată are o strălucire aparte. Un alt lucru ce l-a observat este faptul că nu i se mai îngrașă părul atât de repede, iar de la rădăcină firul/firele de păr au volum, un volum natural.

Cam acestea sunt produsele marca Regivero®, dacă nu știați ei dețin atât o pagină de facebook, un cont de instagram cât și un site web de unde vă puteți comanda  produsele de care aveți nevoie! Prețurile lor mi se par acceptabile, ținând cont că au ingrediente naturale!

Cei drept rezultatea produselor (aici mă refer stric la cele destinare utilizării împotriva căderii părului, deoarece la celelalte produse se pot observa rezultate  de la primele utilizări) se obțin în timp, nu de pe o zi pe alta. Trebuie avut răbdare si parcurs fiecare pas/instrucțiune de pe ambalaj/ambalaje pentru rezultate maxime!

Merită încercate, iar în cazul în care nu sunteți multumiți/mulțumite puteți apela la “Garanția de satisfacție”!!!

Nu o să regretați, eu sunt pe cale să îmi refac stocul de produse și să-i cumpăr și mamei mele să le încerce, deoarece are aceeași problemă pe care o aveam și eu – căderea părului!

 

 

 

Voi ați auzit de cei de la Regivero? Ați auzit de produsele lor, de eficacitatea lor?

 

 

 

43 Replies to “Review | Îngrijirea părului cu Regivero® –”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *