Review | Golden Rose products

Bună fetelor!

Astăzi am revenit cu un nou review despre niște produse pe care le cunosc de foarte multă vreme, sunt sigură că și voi, și mai exact o să vorbim despre produsele Golden Rose primite în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Bloggers Event din Suceava.

Produsele lor cuceresc prin ambalajele elegante, prin diversitatea de produse cosmetice adaptate la nevoile tuturor, fiind disponibile într-un raport calitate-preț destul de bun.

By the way, găsiți standul Golden Rose și în Suceava, în Iulius Mall  sau puteți comanda produsele lor de pe site-ul cosmania.ro.

Închei aici cu povestea și voi trece mai departe la poze și la prezentarea produselor.

| Golden Rose goodie bag

În punguța oferită de către cei de la Golden Rose (Suceava) am descoperit 3 produse pe care nu le-am încercat până acum, dar care mi-au acaparat atenția. încă de la început. Pe rând am să vă vorbesc despre fiecare în parte.

| Golden Rose LongStay Liquid Matte Lipstick Kissproog –  Ruj lichid mate – nuanța 09

Este rezistent, nu usucă buzele și conțin vitamina E și ulei de avocado, care ajută la hidratarea buzelor. Sunt cremoase, se usucă mat, dar nu instant, lucru care îmi place, pentru că pot reaplica dacă este nevoie, astfel încât conturul să fie perfect.

Nuanța este opacă, nu este nevoie de două aplicări, iar pe parcursul zilei se duce ușor pe mijloc, rămânând un contur frumos, deloc inestetic. Înteresant este faptul că pe buze nuanța este mult mai intensă decât în recipient. Nu este lipicios, un alt plus.

Înainte de a uni buzele, după aplicare, este bine să lași produsul să se usuce și să nu unești buzele între ele. Vei simți o senzație de catifelare plăcută, de buze mătăsoase. Îmi place că nu se strânge mult în liniile buzelor, dar în ceea ce privește rezistența  e cam mică. Dacă mănînci sau bei se cam duce de pe buze. Pe mine nu mă deranjează chiar atât de tare acest aspect, toate plusurile compensează acest minus.

Mi-a plăcut mult și aplicatorul, așa că nu am stat mult pe gânduri când am început a scrie despre acest produs.

Oricum aveți de unde alege. Le găsiți, aici,  la prețul de 30 de lei!

| Golden Rose Metals Matte Metallic Lipgloss – Ruj lichis metalic mat – nuanța 57 Ruby

Îl ador!

Deși nu îl pot purta cu lejeritate oricând doresc, știu sigur că sunt în vogă anul acesta.  E perfect pentru un shooting foto sau pentru un eveniment mai deosebit.

E un gloss metalic care rezistă mult pe buze (vreo 6h), cel puțin prin metoda mea – înainte de a aplica rujul, folosesc un lipliner pe întreaga suprafață a buzelor, ulterior revin cu un strat subțire de ruj, iar efectul este super.

Este destul de pigmentat, astfel dintr-o singură aplicare acoperi buzele de culoare. Mirosul, are un miros atât de plăcut. de dulce, de-ți vine să-l mănânci.Nu crapă și se usucă destul de repede pe buze, și ce-mi mai place la acest ruj este aplicatorul, din punctul meu de vedere, este cel mai bun aplicator pentru rujuri – vă fac un close up să vedeți în detaliu.

Îl gășiți atât în standurile Golden Rose (Iulius Mall Suceava – în cazul în care esti din zonă) sau online – AICI –  la un preț de 30 lei. Eu zic că merită fiecare bănuț! Recomand să aveți măcar un astfel de ruj în trusa voastră.

| Golden Rose Nail Lacquer Color Expert – lac de unghii –  nuanța  24

Este singurul produs ce nu l-am încercat din ce am primit, dar nu pentru că nu-mi place, ci pentru că (așa cum v-am mai spus) sunt adepta manichiurii cu ojă semipermanentă sau gel (cum de altfel am și momentan), iar oja normală o folosesc doar pentru pedichiură, pe care o realizez destul de rar, deoarece unghiile mele cresc foarte greu.

Dar am auzit numai lucruri bune despre această ojă.  Se usucă repede! Rezistă destul de bine! Iar în ceea ce privește nuanța este una intensă, un corai intens, foarte plăcut, cum de altfel sunt și restul nuanțelor marca Golden Rose Nail Lacquer.

O găsiți la un preț de 8 lei, într-o gamă imensă de culori – AICI.

 

În ceea ce privește îndepărtarea celor două rujuri, ele se îndepărtează fără nici o problemă cu ajutorul apelor micelare bifazice (eu am folosit Nivea MicellAir Skin Breath Expert  pentru ochi – pentru machiaj waterproof).

Pe lângă aceste produse, Golden Rose au fost foarte atenți și ne-a oferit catalogul lor cu produse – în care sunt prezentate toate produsele lor disponibile atât in showroom-urile lor cât și online, dar și o agendă ce a fost bine venită, întotdeauna o agendă este bine venită.

 

Vă mărturisesc că o să îmi lărgesc colecția de produse Golden Rose (am ochit alte nuanțe ale rujului LongStay), pentru că mi-au plăcut suficient de mult aceste produse primite.

Acesta a fost review de astăzi. Sper că v-am inspirat sau cel puțin v-am dat câteva idei de produse bune la un preț accesibil, că doar cu toatele căutăm asta.

Aștept păreri, despre produsele celor de la Golden Rose, mai jos în comentarii.

See you soon!

4 Replies to “Review | Golden Rose products”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *