Review | deodorante B.U. – Be you!

Bună și bine te-am (re)găsit!

Cum igiena este mai importantă decât hainele pe care le punem pe noi, când vine vorba de produsul cosmetic care îndepărtează mirosul neplăcut de transpirație, niciuna dintre noi nu ar trebui să se grăbească.

Așa cum este normal, părerile sunt împărțite, deoarece suntem diferiți. Eu una transpir destul de repede (mai ales când am emoții) și caut  deodorant/deodorante să mă ajute în această “problemă”, pentru a mă proteja de mirosul neplăcut de dimineață până seara.

În articolul de astăzi vreau să vorbim despre deodorante, și mai exact despre două game de deodorante B.U. ce au intrat în rutina mea zilnică începând cu evenimentul Bucovina Beauty Blogger Event Iunie 2018, în urma căruia am primit din partea distribuitorului Sarantis un goodie bag,  cu:

  1. gama B.U. In Action Zero% săruri de aluminiu și alcool. – deodorant spray respectiv roll-on
  2. gama B.U. Passion – deodorant spray respectiv parfum natural spray

| B.U. in action Zero% saruri de aluminiu  și alcool |

Descriere oficială

  • Protecție eficientă până la 48 de ore
  • Zero% săruri de aluminiu și alcool
  • Fără pete albe pe haine (Invisible deodorant)
  • Formulă prieteoasă cu pielea
  • Lasă pielea să respire

Părerea mea despre această gamă

Este poate unul dintre cele mai bune deodorante pe care le-am încercat și cu siguranță mi-a deschis apetitul pentru produsele B.U. .
În rimul rând îmi place mirosul fresh al acestei game, și dintre cele două variante (deodorant spray respective roll-on), sunt fană a produselor sub formă de spray.

Încă un aspect care îmi place la acest produs este faptul că nu pătează hainele. Nu este pudrat și nu lasă acea peliculă albă pe piele .Totodată le-am aplicat și după epilare, și nu am observat nici un fel de iritație și plus de asta nu trebuie sa ies imediat din camera dupa ce îl folosesc, așa cum mi se mai întâmplă la unele produse.

Referitor, la partea cu transpirația, își fac treaba, pe ambalaj scrie că oferă protecție 48 de ore, dar cine stă 2 zile fără să nu se spele chiar și dacă folosești  cel mai bun deodorant?!?! Evident că nu l-am testat atât de mult timp, însă protecția de care am parte atunci când folosesc aceste produse e una mare, mă protejează o întreagă zi. (Cu siguranță!)

Nu conține aluminiu, ceea ce e foarte bine, deoarece dacă nu știați conform mai multor studii, aluminiul poate conduce la modificări ale ADN-ului și mutații ale celulelor care ar putea crește riscul de cancer și în special pe cel de cancer la sân. De asemenea, aluminiul poate produce iritații ale pielii, mai ales dacă te dai cu deodorant imediat după epilare. Și nu conține alcool, ceea ce îl face blând cu pielea.

| B.U. Passion |

Descriere oficială

B.U. Passion este dedicat persoanelor care sunt o sursă infinită de inspirație pentru cei din jur și care aleg să trăiască viața conform cu visurile lor.

Poate fi mai mult decât mirosul in sine, în cazul unui parfum contează modul în care îl aplici, momentul în care îl porți și calitatea esenței. Parfumul B.U. Passion se adresează direct unuia dintre simțuri, te ajută la schimbarea stării de spirit, te relaxează, motivează, iți dă încredere și oferă plăcere.

Părerea mea despre această gamă

În primul rând ambalajul acestei game e minimalist, elegant și miroase  demențial. Miroase atât de bine, este o combinație interesantă de  arome,  fructat-floral-oriental.

Din păcate am folosit doar deodorantul spray cel mult odată pentru a-mi face o părere privind eficacitatea acestuia, deoarece dețin prea multe astfel de produse. În ceea ce privește parfumul nu l-am folosit, să vă spun rezistența acestuia, dar oricum miroase genial, provocator – e un parfum ce poate întoarce capul oricărui bărbat.

Revenind la deodorantul B.U. Passion, ținănd cont că l-am utilizat doar o dată mi-a lăsat o bună impresie. Nu  am avut probleme cu transpirația la subraț sau cu pete pe tricou în ziua respectivă. Un lucru ce încerc să-l evit cât de mult pot (fapt pentru care l-am tot evitat) constă în conținutul acestui deodorant – conține alcool. E singurul minus pe care l-am găsit acestui  produs.

In concluzie, în privința gamei ce o folosesc constant (B.U. in action Zero %) sunt foarte mulțumită de eficacitatea ei, și ambele game se găsesc cam peste tot prin comerț, în special în supermarket-uri dar și online; prețurile nu știu să vi le spun exact, oricum se învârte între 10-20 ron (per deodorant spray/roll-on și parfum), depinde de unde le achiziționezi. Dar nu aș spune NU nici gama B.U. Passion, acum depinde de ceea ce doriți și ceea ce vi se potrivește!

Pentru a fi la curent cu noutatile celor de la B.U., le puteți urmări activitatea atât pe facebook cât și pe instagram.

 

 

Cam asta este tot pentru astăzi, dar sunt curioasă,

Ați încercat vreun produs marca B.U., din ce gamă?!

 

9 Replies to “Review | deodorante B.U. – Be you!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *