Review | Bioten – cremă antirid (de zi) cu lăptișor de matcă și complex de uleiuri prețioase

Bună tuturor!

Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre brand-ul Bioten și una din cremele lor, mai exact despre crema antirid (de zi). În general. prefer să aleg produse românești și încerc să le promovez totodată, deoarece pe lângă prețul mic pe care îl au, unele sunt extrem de eficiente.

Am avut de-a lungul timpului ceva produse Bioten, care din câte știu este un brand din portofoliul  Elmiplant, sper să nu mă înșel, și mi-au plăcut o parte din ele – chiar recumpăr laptele lor demachint.

| brand-ul Bioten |

Pentru brandul român Elmiplant Cosmetics sau Bioten, așa cum este cunoscut în întreaga Europă, natura a fost o forță motrice de când a fost înființată pentru prima dată în 1992 de Elena și Ion Cremenescu. Deși, la sfârșitul anului 2007, marca a fost preluată de grupul grec Sarantis, Bioten a păstrat moștenirea sa puternică și sa mulțumit cu procedurile sale de producție atent supravegheate, cu experți în laborator și cunoștințe aprofundate despre ingredientele naturale și proprietățile lor.

Bioten investește constant în cercetarea clinică și tehnologia cosmetică pentru a crea produse tot mai eficiente, care sunt mai sigure pentru piele. Texturile și parfumurile sunt dezvoltate pe baza celei mai noi generații de materii prime furnizate de cei mai mari producători din Europa.

Cremele de curând s-au relansat, astfel încât Bioten îşi schimbă înfăţişarea, prezentându-se în ambalaje moderne și sofisticate, ce prezintă în prim-plan ingredientele naturale principale conţinute de fiecare produs – vedetă rămâne mierea!

Pe lângă schimbarea ambalajelor, Bioten anunţă îmbunătăţirea formulelor cremelor adăugând noi ingrediente, potrivite fiecărui tip de ten, pentru hidratare şi îngrijire optime. Toate produsele sunt fără parabeni, pentru o îngrijire cât mai naturală, fără compromisuri, conform filosofiei brandului.

| Bioten cremă antirid laptișor de matcă+complex de uleiuri prețioase |

Descriere oficială

Produsele din noua gamă Bioten Uleiuri Prețioase au la bază ingrediente naturale și sunt special concepute pentru a oferi tenului o senzație de catifelare și de hidratare, fără compromisuri.
Lăptișorul de matcă este considerat unul dintre cele mai nutritive ingrediente active care ajută la menținerea unui ten ferm pentru mai mult timp și la refacerea echilibrului natural de hidratare. Datorită acțiunii sale complexe,aceasta protejează tenul oferindu-i în același timp o textură netedă și ajută la întârzierea apariției liniilor fine și a ridurilor de expresie..

Complexul de uleiuri prețioase conține 3 uleiuri naturale recunoscute pentru proprietățile lor nutritive și de îngrijire a pielii:

  • Uleiul de Argan, care datorită proprietăților sale hidratante, îți protejează și hidratează tenul.
  • Uleiul de Macadamia bogat în acizi grași esențiali omega, asigură elemente nutritive oferind astfel senzația de piele fină.
  • Uleiul de Migdale cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și  emoliente, catifelează tenul lăsându-l radiant și suplu.

Este destinată  tenului normal spre mixt.

Experiența mea cu această cremă

Teoretic, n-ar trebui să folosesc încă o astfel de cremă antirid, dar mai bine previn decât să tratez.

Totodată trebuie să recunosc că nu am stat să citesc prea mult pe cutie ce promite să facă, și am și aruncat cutia.

Oricum, este o cremă pentru ten normal și mixt, până aici e foarte bine. Are un miros foarte plăcut, ușor dulceag, dar care nu se simte toată ziua. În ceea ce privește textura, este una foarte ușoară, ce intră rapid în piele, dar nu atât de repede încât să nu ai timp să o masezi puțin. Ca efect lasă pielea foarte fină și catifelată, senzație pe care o simt pe parcursul întregii zile.

În concluzie, nu pot spune că mi-a “întârziat” formarea ridurilor, asta nu o să spun niciodată deoarece la  cei 24 de ani  ai mei nu poți vorbi despre așa ceva, dar pot spune că mi-a plăcut efectul acesteia – este light (perfectă pe timp de vară), piele este mai fină după aplicare, hrănită în profunzime, și totodată tenul pare mai luminos.

Mie mi-a plăcut mult această cremă (bine nici nu am terminat cutiuța), și la cât de puțin costă  eu zic că e perfectă, o recomand tuturor femeilor! În cazul în care dorești să o încerci, o poți achiziționa din orice lanț de supermarket-uri/hypermarket-uri, iar prețul este super bun – în jur de 12 ron dacă nu mă înșel.

 

Asta e tot pentru astăzi, vă aștept mâine la un alt articol, privind alt subiect/produs!

Dar sunt curioasă…..

 

Tu ai folosit/folosești produse Bioten?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *