Review | Apa micelară bifazică de la Garnier

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Apa micelară bifazică de la Garnier sau mai bine zis Biphase Micellar Cleansing Water in Oil este o soluție de îndepărtare a make-up-ului ce m-a cucerit încă de la apariția acesteia pe piată (parca de pe la sfârșitul anului 2016).

Știu că am tot văzut-o pe rețelele de socializare în aceea perioadă, la alte bloggerițe și vloggerițe, iar nu după mult timp am decis să o achiziționez pentru a mă convinge cât de eficientă este – și de atunci a fost de nelipsit din dulăpiorul meu cu produse pentru îngrijire a tenului.

Mare mi-a fost mirarea când în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Bloggers Suceava ediția a 2-a, printre sponsori a fost și brand-ul Garnier, mai exact am primit din partea acestora renumita lor apă micelară bifazică – iar acest lucru mi-a adus un zambet pe buze deoarece e o soluție tare dragă mie și eficientă.

| Apa Micelară Bifazică de la Garnier |

Dacă aș putea să  descriu într-un cuvânt acest produs, aș spune că e GENIAL – dar vreau să dezvolt puțin acest subiect!!!

Cum am mai spus și mai sus, încă de la lansare acest produs a fost pe val și totodată nelipsit din rutina mea pentru îngrijire a tenului- deși poate nu o folosesc zi de zi.

Biphazic Micellar Cleansing Water in Oil de la Garnier este o soluție micelară bifazică îmbogățită cu micele și ulei ce curăță orice tip de machiaj, chiar și cel rezistent la apă. Fiind un produs bifazic ce are în compoziția sa ulei, demachiază blând și eficient, fără să-mi irite tenul sau să-mi cauzeze orice alte neplăceri. Demachiază atât tenul, ochii cât și buzele – deci economisești spațiu, timp și bani.

P.S. Eu dețin un ten mixt cu tendițe de deshidratare, deci trebuie să am o îngrijire constanță și riguroasă a tenului deoarece risc să am”mici” probleme cu acesta .

Un alt lucru ce mie una îmi place la un astfel de produs este mirosul (deși nu este recomandat), iar în cazul acestei soluții mirosul există dar într0un mod discret – duceag.

Mod de folosire

Fiind un produs bifazic (format din două straturi – ulei și apă micelară, două substanțe ce se separă destul de repede), înainte de fiecare folosire această soluție trebuie agitată foarte bine pentru ca substanțele să se îmbine, după care se aplică pe o dischetă demachiantă.

Eu una în cazul produselor rezistente la apă, mențin discheta îmbibață cu soluție micelară bifazică câteva secunde pe zona pe care o doresc să o demachiez pentru a avea timp să acționeze, ulterior prin mișcări circulare însă fără frecare, îndepărtez machiajul foarte rapid!

După utilizare de fiecare dată clătesc tenul sau folosesc o loțiune tonică, deoarece din punctul meu de vedere se simte o peliculă uleioasă pe ten. Nu mă deranjează acest lucru ba chiar mi se pare ceva normal având în vedere că machianjul rezistent la apă se “sparge” cu un produs uleios; însă eu fac acest lucru deoarece am observat o îmbunătățire a aspectului tenului meu dacă parcurg și acest pas în rutina mea pentru îngrijirea tenului.

Acum fiecare face ce și cum vrea cu privire la acest lucru – fiecare își cunoaște tenul și nevoile acestuia.

Soluția pe care o dețin are 400ml (cei de la Garnier susțin că ar ajunge aproximativ 200 de utilizări aplicate pe dischete demachiante), o cantitate destul de mare ce o să-ți ajungă o bună perioadă de timp.

Prețul recomandat este de 25 RON (în DM drogherie), însă în hypermarket-uri (Auchan, Carrefoure chiar și în Kaufland) la un preț mai mic. Puteți regăsi acest produs și online, pe elefant.ro/ larome.ro/emag.ro/notino.ro.

Eu sunt tare mulțumită de acestă apă micelară bifazică Garnier, pe lângă eficacitatea acesteia (un lucru ce eu urmăresc la astfel de produse, să îndepărteze orice urmă de machiaj) economisesc spațiu (este un produs ce se poate folosi atât pentru ten, pentru zona ochilor cât și buze) dar și bani (25 ron e o sumă mai mult decât acceptabilă).

 

Acum că ți-am povestit despre acest produs pentru demachiere (este cred că modul meu preferat de a-mi demachia tenul) vreau să-mi spui dacă ai încercat-o, cum ți se pare? Și totodață ce produs/produse pentru demachiere folosești?

20 Replies to “Review | Apa micelară bifazică de la Garnier”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *