Review | antiperspirate roll-on Perspirex – produse special dedicate transpirației excesive

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

În cazul în care mă urmărești pe rețelele de socializare, ai observat că de curând am participat la Beauty Bloggers Meeting Suceava ediția a-II a,  un eveniment restrâns dar foarte drăguț organizat!

În cadrul evenimentului pe lângă întâlnirea cu celelalte colege de breaslă, am primit o mulțime de goodie bag-uri de la diferite brand-uri ce au vrut să ne încurajeze și să ne fie alături, printre care și brand-ul Perspirex!

| brand-ul Perspirex |

 

Perspirex este o gamă de antipersiprante de înaltă performanță realizate special pentru persoanele cu nevoi deosebite de control al transpirației.

 

 • Protecție superioară, controlează până la 5 zile de protecție împotriva transpirației și mirosului, cu o singură aplicare. Oferă protecție superioară și de lungă durată dovedită clinic, punând capăt oricărei probleme legate de tarnspirație.
 • Toate antiperspirantele din portofoliul Perspirex sunt unisex și fără parfum!
 • Conțin un sistem  active care* ce protejează pielea sensibilă și oferă o senzație plăcută după utilizare
 • Formula patentată Perspirex este obținută prin combinarea a trei elemente: clorura de aluminiu bazată pe alcool  și aluminium lactat.

Important!!! Nu, nu există dovezi că aluminiul din antiperspirante ar putea crește riscul de cancer mamar.

Acest lucru a fost confirmat de o revizuire a tuturor probelor disponibile în anul 2014, care nu au găsit nicio legătură între utilizarea antiperspirantelor și cancerul de sân (Cancer Research UK, www.cancerresearchuk.org). De asemenea, potrivit Societății Americane pentru Cancer, nu există studii epidemiologice care să prezinte o legătură statistică între riscul de cancer mamar și utilizarea antiperspirantelor.

Dimpotrivă, un studiu epidemiologic atent elaborat, publicat în anul 2002, a comparat 813 femei cu cancer de sân și 793 femei fără această boală și nu a găsit nicio relație între riscul de cancer mamar și utilizarea antiperspirantelor, utilizarea deodorantului sau a rasului la subraţ.

Gama Perspirex cuprinde 2 tipuri de produse : antiperspirantul roll-on (Original, Comfort, Strong) și loțiunea pentru mâini și picioare.

| Cum funcționează Perspirex? |

Perspirex reacționează cu apa din glandele sudoripare și formează un dop din keratină ce sigilează glanda sudoripară și o determinp să devină latentă. În comparație cu antiperspirantele care au la bază apă și au efect de durată redusă, formula Persirex continuă să funcționeze pe termen îndelungat. Sistemul Activ de Îngrijire a Pielii Apx, reduce sau chiar minimizează iritarea pielii întâlnită în mod obișnuitla antiperspirantele “eficiente”.

Rolul bazei de alcool este de a ajuta dopul de keratină să pătrundă mai adânc în glanda sudoripară,totodată alcoolul are și funcția de conservare, de aceea produsele nu conțin parabeni sau conservanți artificiali. În ceea ce privește dopul de keratină, acesta se dizolvă în mod natural, odată cu schimbarea celulor pielii, și glandele sudoripare vor deveni din nou active.

| Modul de aplicare |

 • Produsul (antipersirantul roll-on) trebuie aplicat seara, înainte de culcare pe pielea curată (ideal după ce ați făcut duș/baie) și perfect uscată. Înainte de utilizare, agitați bine flaconul.
 • Se recomandă aplicarea lui seara pentru că în timpul nopții glandele sudoripare au o activitate redusă.
 • Important:  Nu este bine să te/vă epilați cu 48H înainte de aplicarea roll-on-ului, însă te poți aplica după utilizarea acestuia.
 • Spălați dimineața cu apă și săpun,  nu reaplicați deoarece efectul va dura chiar și după duș.

| goodie bag-ul Persirex |

Goodie bag-ul Persirex  primit cuprindea două pachete Perspirex  a câte două produse fiecare ( roll-on-ul Original plus  o monstră a antiperspirantului Strong), totodată am primit câte un pliant informativ privind modul restul de produse din portofoliul Persiprex și modul de utilizare ale acestora.

Despre Perspirex am tot auzit și cred că am și avut un antiperspirant al acestei mărci acum un an-doi, iar atunci nu prea mi-a fost de ajutor – și acum că mă gândesc mai bine cred că nu l-am folosit cum trebuie, de aceea nu am avut rezultate.

Acum după multe folosiri am decis că a venit momentul să vă povestesc experiența mea cu aceste produse, deși perioada în care “miresmele” umane au început să scadă în intensitate, eu sunt aceea persoană din 100 ce transpiră excesiv în orice moment al zilei în orice anotimp.

Antiperspirantele blochează glandele sudoripare,  blocând astfel ieșirea sudorii la suprafața pielii, implicit transpirația; mai exact, nu permite corpului tău să transpire, astfel axila rămâne uscată pe perioada utilizării antiperspi-rantului.

| antipersiprant roll-on Perspirex Original |

Descriere oficială

Antiperspirantul  Perspirex Original este roll-on-ul clasic marca Perspirex! Dovedit clinic că asigură o protecție de lungă durată, formula sa eficientă oferă zile de protecție în timp ce sistemul de îngrijire a pielii Apx protejează pielea împotriva iritațiilor posibile!

 • Perspirex Original NU conține parfum!
 • Controlează transpirația excesivă și mirosul neplăcut, asigurând senzația de piele uscată!
 • Eficacitate timp de 3-5 zile – testat clinic certificate pe plan internațional!
 • Conține un sistem de îngrijire a pielii – Apx, ce asigură un confort sporit pielii dumneavoastră prin reducerea iritațiilor potențiale asociate cu antiperspirantele eficiente!

Părerea mea

De când am primit acest produs l-am folosit nonstop în concomitent cu monstra de la Perspirex Strong (deoarece am dorit să o încerc să pot să-mi exprim punctul de vedere privind și acest produs)!

Bineînțeles am urmat cu sfințenie instrucțiunile, l-am utilizat seara după duș pe pielea uscată și încă de la prima utilizare am simțit o ușoară usturime  (bănuiesc că este de la alcool) ce se transformă pe parcurs într-o mâncărime suportabilă și se manifesta în prima oră de la utilizare, ulterior nu mai simt nici un disconfort. În dimineața următoare spăl axila cu apă și săpun, și pot spune că următoarele 2 zile nu am treabă nici cu transpirația nici cu mirosul neplăcut (bineînțeles  fac duș în fiecare seară).

Începând cu  ziua numărul 3 (după utilizarea roll-on-ului Original Perspirex), ei de atunci începe axilă să traspire puțin câte puțin neapărat seară trebuie reutilizat antiperspirantul. În orice caz, 3 zile acest produs te ajută cu transpirația și mirosul neplăcut (acele persoane ce “suferă” de hiperhidroză, adică de transpirație în exces, bănuiesc că știu cum este acel moment în care ai un eveniment important iar transpirația îți dă bătăi de cap).

 | antiperspirantul roll-on Perspirex Strong |

Descriere oficială

Perspirex Strong este proiectat pentru persoanele cu probleme severe de transpirație și oferă 5 zile de protecție împotriva transpirației.

 • Protecție superioară, conține un sistem de îngrijire a pielii – Apx, ce asigură un confort sporit pielii dumneavoastră prin reducerea iritațiilor potențiale asociate cu antiperspirantele eficiente!
 • Perspirex Strong NU conține parfum!
 • Eficiență 5 zile!

Părerea mea

Ei bine, în cazul acestui produs am rămas șocată! Deși l-am folosit doar o singură dată, m-am lămurit cu privire la eficacitatea acestuia! Dacă la roll-on-ul Original oarecum mă așteptam să funcționeze măcar 2 zile, la acesta nu mă așteptat deloc (dar deloc) ca el să mă ajute cu problema mea timp de 5 zile cap coadă. Da, 5 ZILE de dimineață până seara!

Modul de aplicare nu e cu nimic diferit față de antiperspirantul Perspirex Original: l-am aplicat seara după duș, iar în dimineața următoare am spălat axila cu apă și săpun. În ceea ce privește senzația de usturime și mâncărime, aceasta a persistat tot cam o oră, ulterior nu am mai simțit nici un disconfort! Vreau să specific faptul că, deși nu am mai folosit un alt produs destinat împotriva transpirației, pe lăngă Perspirex Strong, am făcut duș în fiecare seara, deci chiar dacă îl folosim igiena trebuie să fie corespunzătoare – să nu o neglijăm.

Eficacitatea acestuia durează până în a 5-a zi, ulterior zona axilei (subbrațul începe să se umezească, iar “miresmele” reapar), astfel trebuie să reaplici antiperspirantul Perspirex.

Eu sunt foarte mulțumită de eficacitatea acestor produse, iar cantitatea lor (20ml Original/5 ml Strong) o să-mi ajungă mult timp! Totodată vreau să specific faptul că, încerc să nu abuzez de astfel de produse datorită modului de acțiune – prin blocajului glandelor sudoripare (de antiperspirantul Perpirex Original/Strong), astfel încât mai fac și pauze de o săptămână/două între utilizări. Asta ar fi  și sfatul meu, să nu utilizați non-stop astfel de produse!

Dacă te-am convins privind eficacitatea acestor produse, le poți achiziționa online  sau din orice farmacie/drogherii! Iar în cazul în care aii întrebări privind aceste produse, poți să le vizitezi site-ul, deoarece ei dețin o rubrică cu “Întrebări frecvente” de unde poți afla răspunsul/răspunsurile la întrebarea/întrebările tale!

Prețurile acestor produse variază în funcție de magazin online/farmacie/drogherie, însă de curând le-am văzult online la 46 ron cel Original și 53 ron cel Strong!

 

My advice is to try it if you want, you have nothing to lose just to win!!

 

Sunt curioasă dacă voi ați încercat vreun produs marca Perspirex?!?!

Care a fost experiența vostră cu acesta!?!?!

21 Replies to “Review | antiperspirate roll-on Perspirex – produse special dedicate transpirației excesive”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *