Review | 3 pași pentru îngrijirea părului cu noua gamă Avon – Advance Tehniques Reconstruction

Despre îngrijirea părului am mai vorbit și în alte articole, mai exact am discutat despre cum îmi ajut părul cu privirea la căderea accentuată a acestuia. Dacă nu v-ați dat seama până acum vă spun eu, sunt obsedată de îngrijirea corporală cât și de cea a pădoabei capilare.

Așa, acum să revenim la subiectul nostru principal, și anume noua gamă pentru îngrijirea părului de la Avon Advance Tehniques Reconstruction.

Dacă nu mă înșel pe la finele anului m-am înscris în noua campanie BuzzStore în colaborare cu Avon România, o campanie destul de interesantă în care ni se prezenta și totodată ni se oferea ocazia să testăm (dacă ne alegeau în cadrul acesteia) noua lor gamă dedicată regenerării părului deteriorat. Iar acum vreo 3 săptămâni am fost contactată prin email de către cei de la BuzzStore unde mi se transmitea că am fost acceptată, iar acest lucru nu a putut decât să mă bucure.

Am intrat în contact cu produsele Avon de prin liceu, sau poate chiar din generală, și chiar am și testat o mare parte din produsele lor de pe atunci însă cu timpul le-am cam spus pas, deoarece au tot apărut alte și alte și alte brandu-ri de la care doream să testez produse.

Ce a cuprins coletul primit:

  1. noul șampon reparator din gama Reconstruction
  2. noul balsam reparator din aceeași gamă
  3. un ser hidratant cu ulei de argan și ulei de cocos
  4. 5 mini-perii pentru păr (4 din 5 le-am oferit pietenelor)
  5. o ramă foto cu un mesaj captivand “Frumusețea se dăruiește”
  6. 5 cataloage Avon din campania curentă și pliante

În acest articol veți regăși părerea mea sinceră cu privire la noile produse Avon, dar și câteva sfaturi/trucuri pentru îngrijirea părului. Trei pași, egali cu trei produse (șampon, balsam și ulei pentru păr) care sunt menite să vă ajute să aveți un păr sănătos și puternic, trei pași simpli pentru un păr ca la salon!

Șamponul și balsamul Advance Tehniques pentru reconstrucția firului de păr am început să le folosesc împreună la fiecare spălare deoarece doar așa poți observa efectul acestora (Logic, nu?!) fapt pentru care le-am comasat într-u “singur” paragraf.

Pentru început să vă povestesc puțin despre caracteristicile tipului meu de păr am părul ondulat, uscat cu tendințe de îngrășare, lipsit de strălucire și despicat la vărfuri (momentan, deoarece doresc să mă frizez cât de curând), oarecum problematic deoarece pe deasupra se modelează foarte greu și se încurcă foarte repede, mda cam așa stă treaba.

Odată utilizate aceste două produse Avon, am început să văd o mică schimbare la aspectul părului meu, specific încă odată “la aspectul părului meu” – se îngrașă mai greu și are o strălucire aparte, totodată e foarte moale la atingere și credeți-mă că acest lucru se simte fără utilizarea unui ulei hidratant,

Ca produs în sine, șamponul nu are nimic special față de alte produse de pe piațăcurăță foarte bine firul/firele de păr și face destul de multă spumă, părul scârțâind după șamponare însă când vine vorba de balsam, totul se schmbă. Balsamul din această gamă mi-a plăcut tare mult – are o textură mai groasă, untoasă mai bine spus, ce hrănește destul de bine firul de păr. Folosesc acest tip de produs până aroape de rădăcină (las cam 3 degete distanță) și îl las să acționeze cam 3-5 minute ulterior clătesc din abundență, iar rezultatul este unul pe placul meu – părul se simte moale, plăcut la atingere și totodata chinul cu privire la ruperea acestuia odată cu pieptanare dispare, deoarece se descurcă foarte ușor.

Deși conform descrieri oficiale, acest produs ajută la fortifierea și repararea firului de păr eu nu pot spune că am observat vreo schimbare privind acest lucru și tind să cred că, odată ce părul este despicat el trebuie tăiat/filat  pentru ca mai apoi cu ajutorul produselor firul să se regenereze treptat. Spun asta deoarece am trecut, și încă trec prin acest procedeu, iar conform coafezei mele părul trebuie tăiat/coafat din 3 în 3 luni pentru ca firul să crească sănătos (odată ce firul este despicat, dacă nu e tăiat acesta se subțiază din ce în ce mai mult iar procedeul de regenerare și fortifiere este îngreunat).

Ca ingredient predominant al acestor produse este keratina, ce formează la suprafața firului de păr un strat protector ce ajută la creșterea densității și grosimii firelor de păr. Iar în asociere cu pantenolul, tratamentul cu keratină PREVINE despicarea firelor de păr și reduce ruperea părului.

Fapt pentru care vă sfătuiesc ca mai întâi de toate să scăpați de porțiunea de păr degradat/despicat ca mai apoi să folosiți produse de la care să aveți așteptări.

P.S. Mirosul acestor produse este caracteristic produselor Avon, acelaș miros de acum câțiva ani, un miros dulce dar discret.

Și am ajuns și la al treilea produs din noua gamă Avon Advance Tehniques, produsul pe care îl prefer din cele enumerate, micul și prețiosul ser hidratant cu ulei de argan si ulei de cocos. Pur și simplu îl ador!

Uleiul de argan este recomandat tuturor tipurilor de păr, datorită conținutului ridicat de vitamina E – substanță benefică pentru tratarea oricărui tip de păr, în special părului uscta cu vârfuri despicate și cu părul distrus de vopsea. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr, și îi  oferă un luciu strălucitor  și textură mătăsoasă.

Produsul în sine, vine într-un ambalaj simplist, cu pompiță numai bun de a fi utilizat. Îl folosesc destul de des, fie pe părul umed alteori  pe părul uscat, în funcție de “starea ea de spirit” sau mai bine spus de nevoiele părului meu. Fie că trebuie să-l aplic pe părul ud sau uscat, de fiecare dată pun 1-2 pompițe de produs în palmă, încălzesc puțin  produsul între palme și apoi prin mișcări de tapotare îl aplic pe păr, de la jumătatea părului în jos.

Îmi place tare mult acest produs deoarece nu încarcă firul de păr și  îi oferă un luciu aparte. Mirosul este unul specific produselor marca Avon, dulceag dar  discret.

Aceste produse posibil să nu fie pe placul tuturor, sau să se potrivească tuturor, deoarece toți suntem diferiți iar acest lucru ne fac speciali, însă le puteți încerca! Prețul lor nu este unul mare, ci chiar pentru buzunarul fiecăruia, și acum în campania 4 sunt la un preț destul de bun.

Per total chiar sunt muțumită de aceste produse, atât șamponul cât și balsamul se completează perfect și împreună cu serul fac ca părul să se simtă hidratat, strălucitor și plin de volum oferindu-mi mult mai multă încredere să-mi achiziționez mult mai multe produse de  la acest brand.

Puteți achziționa cei trei pași pentru îngrijirea părului fie de la un reprezentant zonal Avon, fie devii reprezentant al brand-ului și-ți poți face cumpărăturile cu reduceri și totodată ai parte și de cadouri.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile Avon puteți să le urmăriți activitate de pe conturile de socializare: instagram, facebook sau web, iar dacă doriți să aflați mai multe despre cei de la BuzzStore vă las link direct către platformele lor: instagram și facebook.

 

O zi cât mai productivă, pupici!

12 Replies to “Review | 3 pași pentru îngrijirea părului cu noua gamă Avon – Advance Tehniques Reconstruction”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *