Revie | Infinite Love K-209 Laguna – parfum

Hello girls!!!

Astăzi am pregătit pentru voi o postare frumoasă și plină de esență feminină!
Citiți mai departe dacă doriți să aflați ce parfum m-a vrăjit total, care s-a jucat cu simțurile mele olfactive și care mă face să mă simt cu adevărat specială ori de câte ori îl port!

 

În cadrul evenimentului – Bucovina Beauty Blogger Event first edition 2018 – eveniment despre care v-am vorbit în articolul anterior, dar îl găsiți și AICI –  am primit din partea celor de la Infinite Love câte un parfum la alegere și un atomizator – On to go!.

 

De Infinite Love mai auzisem, dar este prima dată când încerc un parfum de la ei.

Brand-ul Infinite Love conține esențe moderne și persistente –  atât pentru femei cât și pentru bărbați, similare cu cele ale marilor case de parfumuri. Fiecărui parfum îi corespunde un număr și un nume, iar în descriere poți vedea corespondentul acestuia, parfumul cu care se aseamănă.  Aceste produse sunt ape de parfum, deci nu ape de toaletă – vreau să specific acest lucru.

M-am bucurat tare mult că Infinite Love a fost unul din sponsorii evenimentului – Bucovina Beauty Blogger –  pentru că am șansa să testez și eu unul din parfumurile lor.

Am avut ocazia să aleg parfumul ce urma să-l primesc la eveniment și pentru că unul din parfumurile mele preferate  este Good Girl by Carolina Herrera, am ales unul a cărui aromă seamănă cu acesta și anume K-209 Laguna.

Infinite Love  K-209 Laguna

Laguna, K-209 seamănă foarte, dar foarte bine cu parfumul după care a fost creat – Good Girl by Carolina Herrera – îl găsiți AICI. 

Este un parfum ce mă duce cu gandul la  vară.

Un parfum fresh, cu note de mijloc alcătuite din iasomie, tuberoză și iris, ce se îmbină perfect cu aromele dulci de vanilie, santal, cacao și tonka, formând un întreg amețitor.

Este un parfum gingas și ademenitor, elegant și dulce, feminin și puternic! Simt iasomia, simt irisul și totodată vanilia! Este o combinație inegală, din punctul meu de vedere, un parfum romantic care îți pune pe chip un zâmbet discret –  odată simțit.

Îl recomand tuturor femeilor, de toate vârstele! Pe acesta, îl văd purtat, atât ziua cât și seara, primăvara și vara.

Nu consider că numele/brand-ul parfumului dictează, ci cât de persistent este acesta, iar Intensive Love K-209 Laguna PERSISTĂ! Dar ce bine persistă! Mirosul persistă toată ziua, persistă chiar și după ce hainele au fost spălate.

Nu am o colecție foarte mare de parfumuri, dar în acest moment Infinite Love K-209 Laguna este preferatul meu – Il ador. De când l-am primit îl port întruna.

Ce mi se mai pare foarte tare la Infinite Love este că, am primit și un mini recipient pe care îl pot umple cu parfumul pe care îl doresc și să îl schimb ori de câte ori vreau! Este perfect pentru a fi ținut în poșetă – I love it!.

Desigur, când luați în calcul recomandarea mea, să vă gândiți că ph-ul fiecăruia dintre noi diferă și la fel și mirosul personal, așa că, la fel ca la parfumurile marilor case, persistența poate să varieze.

Eu pur și simplu ador acest parfum, și tare aș vrea să încerc și alte parfumuri de la cei de la Infinite Love – de exemplu  K-031 Venezia ! But, who knows!? Poate îl primesc cadou – că tot vine ziua mea! :))

Conform site-ului conține:

  • Note de vârf:  migdale, cafea;
  • Note de mijloc: iasomie, tuberoză, iris,
  • Note de bază: santal, tonka, vanilie, cacao;

Dacă v-am convins și pe voi să le încercați – intrați pe site-ul lor Infinite Love – și alegeți ce parfum doriti, iar în privința livrării – aceasta este rapidă și gratuită prin Cargus (pentru zone urbane) și Prioripost (pentru zonele rurale).

Prețul parfumului ce îl dețin este de 65 lei pentru 50 ml (din cate am observat toate parfumurile sunt la acest pret pentru un gramaj de 50ml) și îl găsiți AICI.

Chiar vă recomand să încercați macar un parfum de la Infinite Love, vă garantez că nu o să vă pară rău.

Sunt curioasă, care este parfumul vostru preferat din/pentru această perioadă?!

Lăsați-mi în comentarii…..

 

 

O zi frumoasă!

 

 

 

 

4 Replies to “Revie | Infinite Love K-209 Laguna – parfum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *