Rekze Laboratories | Șamponul 63 destinat utilizării împotriva căderii părului

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Dacă mă urmărești pe rețelele sociale, sigur știi că la începutul lunii noiembrie am participat la Beauty Bloggers Meeting Suceava (a doua ediție) – da știu, am tot spus acest lucru, dar țin să repet deoarece e un eveniment tare drag mie, unde diferite brand-uri au ales să ne fie alături cu “mici” goodie bag-uri arătându-ne că ne sunt alături și ne sprijină, printre care și brand-ul Rekze Laboratories!

Nu știu dacă ai auzit despre acest brand – ce produse conține și cu ce se ocupă – așa că am zis să îți povestesc în mare despre aceste lucruri, poate așa interesul e mult mai mare pentru a citi articolul în continuare!

 

| Rekze Laboratories |

Brandul Rekze Laboratories este reprezentant de două entități corporative Rekze Labortories LLC și Rekze Laboratories Ltd. cu sediul în S.U.A. și respectic Regatul Unit, ambele fiind entități deținute în mod privat. Rekze Laboratories LLC  este o companie privată de tip boutique specializată în fabricarea de produse cosmetice și produse de beauty inovatoare pentru păr, ten și corp.

Produsele dermatocosmetice Rekze Laboratories pentru păr, ten și corp, sunt formulate în urma unei atente selecții a celor mai performate și de înaltă calitate ingrediente, și se adresează diverselor probleme ale tenului, corpului și părului, totodată celor care urmăresc creșterea părului, regenerarea, prevenirea subțierii și ruperii părului, reducerea inflamațiilor și iritațiilor tenului, a comedoanelor, cicatricilor post-acneice, ridurilor și imperfectiunilor, a petelor pigmenatare sau a leziunilor cutanate.

Brandul a dezvoltat această linie de produse unice pe piață folosindu-se de cele mai noi descoperiri biotehnologice pentru a oferi rezultate prin intermediul unor produse dermatocosmetice pentru păr și piele care pot fi eliberate fără prescripție medicală

Produsele Rekse Laboratories sunt testate dermatologic și dovetite clinic, iar acestea se adresează atât femeilor cât și bărbaților, ce se confruntă cu problemele menționate mai sus.

| Goodie bag-ul Rekze Laboratories |

Sinceră să fiu, auzisem așa vag despre acest brand însă nu eram dispusă să-mi achizițione vreun produs de la ei, ținând cont de prețurile mari ale produselor și nu vroiam să risc (cum am mai riscat și cu alte produse de acest fel, și a fost un fail). Iar atunci când am auzit că, acesția au dorit să ne sponsorizeze în cadrul evenimentului, m-am bucurat enorm!

Goodie bag-ul Rekze Laboratories a cuprins două produse full size – șamponul 63 și o cremă anticelulitică, și o monstră a balsamul 43, însă astăzi vorbim despre îngrijirea părului cu produsele Rekze (revin cât de curând cu articolul cu și despre crema anticelulitică).

Despre căderea părului am mai vorbit și în alte articole, și deși am găsit produse destul de eficiente am zis că, dacă tot am primit și acest șampon (Rekze 63 șampon), am zis să-l încerc ca la carte să văd ce și cum – dacă face ce promite!

Așa că nu mă mai lungesc cu vorba și trec direct la produs, sau mai bine produse – deoarece chiar dacă a fost doar o monstră (la balsam mă refer),  vreau neapărat să-mi spun părerea și despre aceasta – o să vedeți puțin mai jos de ce.

| Rekze Laboratories 63 șampon, 200ml |

Descriere oficială

Gama lor inovatoare de produse pentru îngrijirea părului este proiectată pentru a restabili mediul optim al scalpului pentru a susține o regenerare a părului sănătos, și include în prezent 5 produse: Rezke 24 Serum (un ser pe bază de monoxidil ce ajută la creșterea și regenerarea părului), Rekze 24 Styling Gel (un gel stilizator), Rekze 28 Șervețele (sunt șervețele utilizate pentru curățarea scalpului), Rezke 63 Șampon (șampon ce ajută la stoparea căderii părului și a stimulează creșterea acestuia), Rekze 43 Balsam.

Șamponul 63 destinat împotriva căderii părului și stimularea creșterii acestuia este conceput pe baza unei tehnologii avansate care stimulează îngroșarea firului de păr, previne căderea acestuia și ajută la creșterea unui păr mai sănătos, acționând asupra întregului scalp.

Șamponul 63 contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factorii care obstrucționează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obșinerea unui păr și a unui scalp cât mai sănătos posibil.

 

Îngrediente

Șamponul 63 implică peste 63 de ingrediente, precum:

 • Cafeina – este ingredientul perfect petru creșterea părului;
 • Licopenul – este obținut prin extragere cu diaxid de carbon (SC-CO2) din roșii certificate organic având acțiune anti-oxidantă; totodată mărește abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos și mai puțin predispus ruperii și căderii
 • Extractul de salvie – are rolul de a curăța porii și pielea; totodată are un efect stimulant asupra foliculilor părului ce încurajează creșterea în timp ce blochează chimicalele dăunătoare din corp, precum DHT, care se regăsește atât la bărbați cât și la femei
 • Extractul de fruct Kigelia Africana – este un anti-oxidant eficient în mod deosebit în prevenirea deteriorării părului provocată pe fond hormonal (DHT), și este recomandat scalpului uscat;
 • Extractul Serenoa Serrulata – este un compus care împiedică cădere părului și stimulează o creștere sănătoasă a acestuia, în acelaș timp inhibând dihydotestosteronul (DHT).
 • Uleiul de Emu – este unul din ingredientele active ale șamponului,  și s-a dovedit a fi un tratament eficient pentru regenerarea părului în partea frontală
 • Taurina – al doilea produs activ al șamponului ce ajută în diferite moduri în problemele legate de căderea părului. în mod deosebit prin inhibarea fibrozei și a procesului de calcificare care survine ca urmare a unor inflamații netratate
 • Biotina – ajută la creșterea unui păr mai sănătos, mai puternic și contribuie la o creștere mai rapidă a acestuia.
 • Climbazolul – este un agent antifungic care servește la tratarea infecțiilor fungice ale scalpului
 • Extractele de celule din fructul Malus – hrănesc și susțin foliculii de păr pentru a încuraja creșterea și pentru a menține sănătatea părului.

 Și multe alte ingrediente folosite în această formulă ce s-au dovedit în urma multor studii că deschid canalele ionice din celule, previn fibroza perifoliculară, au proprietăți anti-oxidante și multe altele.

Mod de utilizare

Agitați înainte de folosire! Aplicați șamponul începând cu vârfurile și continuați aplicarea către scalp, masând ușor scalpul. Lăsați să acționeze 1-2 minute, și repetați  acțiunea lăsând să acționeze timp de 5-6 minute apoi limpeziți. Pentru rezultate optime folosiți șamponul 63 împreună cu balsamul 43, de cel puțin 4 ori pe lună.

| Experiența mea cu acest produs |

Deși atunci când am început utilizarea acestui șampon, părul meu era într-o condiție destul de buna – în sensul în care, nu îmi mai aveam probleme cu,(virgulă) cădea părul, am zis totuși să-l încerc să vad ce efect/efecte are asupra părului meu comparativ cu anteriorul produs  folosit tot în același scop; iar acum după mai bine de o lună și jumătate de utilizare a acestui șampon am zis că ar fi cazul să revin cu un review cât de cât explicativ privind acesta.

Ambalajul este unul simplist – dar viu colorat – corai, cu o formă mai unicată iar sistemul de dozare este identic cu al oricărui alt produs destinat în acelaș scop. În ceea ce privește mirosul – O doamne!!! –  miroase atât de bine, nu pot exact să descriu, însă tot ce pot spune este că predomină a ceva dulce.

Textura este una cremoasă, destul de densă astfel încât pentru podoaba mea capilară (am părul lung și des) nu am nevoie de prea mult produs pentru a-mi curăța părul – fiind destul de spornic.

După folosirea șamponului 63 Rekze părul și scalpul se simt destul de curatenu îmi usucă și nici nu îmi încâlcește părulcurățarea fiind una blandă. Cred că e singurul șampon ce nu mi-a uscat părul după  utilizare, și acest lucru mă încântă cel mai mult la acest produs.

Acum vreau să vorbesc puțin și de modul în care l-am utilizat deoarece acest lucru este destul de important, și multe persoane nu folosesc corect un astfel de produs:

 • așa cum scrie și la instrucțuni, înainte de a utiliza șamponul îl agit foarte bine pentru ca îngredientele să se amestece și ca formula să fie una “concentrată”.
 • ulterior șamponez scalpul și firele în lungime, masând ușor timp de 3 minute continuu, apoi limpezesc foarte bine:
 • revin cu a doua șamponare masând ușor la început atât scalpl cât și pe lungimea firelor (cam 2 minute), ulterior las produsul în păr pentru încă 5 minute, ulterior limpezesc foarte bine și utilizez un balsam hrănitor;

Deși poate vi se pare că modul meu de utilizare e cam exagerat (specific – așa folosesc orice șampon), pot spune că am observat o diferență privind eficacitatea acestora – adică efectele produselor se resimt mai repede, acționează mai rapid și eficient asupra scalpului și a părului, iar odată ce acest  lucru îmi face un bine îl continui.

Vreau să vorbesc despre eficiența lui cu privire la stoparea căderii părului, deoarece acesta este principala sa acțiune – după cum am spus și mai sus, când am început utilizarea acestui șampon nu am avut probleme privind căderea părului (că mai cădea căteva fire la pieptănare/coafare este ceva normal) iar pe parcursul utilizării șamponului părul și-a menținut poziția – adică nu am avut probleme privind căderea părului – poate chiar a îmbunătățit acest aspect (nu am mai regășit nici un fir de păr prin casă, sau atunci când îmi piaptăn părul dacă îmi cad căteva fire). Sunt chiar foarte mulțumită de acest produs, chiar mai mult de atât mi-am simțit părul răsfățat și plin de  volum – dar un volum natural!

În ceea ce privește cea de a doua întrebuințare –  stimularea creșterii părului, nu am văzut neapărat vreo schimbare, poate doar faptul că îl simt mai puternic – firele de păr se simt mai “bogate”, mai elastice, mai sănătoase – dar să văd o creștere a firelor de păr NU.  Dar nu zic că nu face acest lucru, doar că nu am văzut vreo diferență – un factor poate fi faptul că firele de păr cresc cam 1-1,5 cm pe lună, deci trebuie să mai treacă încă cel puțin o lună să văd o diferență la lungimea părului!

Ce nu mi-a plăcut la acest produs este faptul că îmi provoacă mătreață, astfel la două săptămâni folosesc un produs/șampon împotriva mătreții, e o chestie peste care trec ușor  nu țin neapărat la acest lucru atât timp cât îmi  ajută părul!

Prețul acestui șampon este de 129,60 RON, și îl puteți achiziționa de pe site-ul oficial Rekze LabortoriesAICI.

| Rekze Laboratories balsam 43 |

Am ținut să vorbesc puțin și despre acest produs (chiar dacă eu am primit o monstă) deoarece mi-a plăcut atăt de tare, încât e pe lista cu viitoare achiziții!

Nu am să mă axez foarte mult pe acest produs (privind descrierea oficială sau ingrediente), o să vă spun direct părerea mea/experiența mea odată cu folosirea acestui balsam!

Pentru început vreau să vă spun că o simplă monstră de 10 ml e suficientă pentru un păr lung ca al meu, așa că 200 ml (full size-ul) o să îmi țină multă vreme dacă o să mi-l achiziționez.

Balsamul 43 l-am aplicat precum orice alt balsam, de la jumătatea fireului de păr spre vârfuri și am stat cam 5 minute cu acesta în păr. După îndepărtarea și uscarea părului am sesizat o schimbare majoră la acesta (deși a fost o singură utilizare a balsamului), mi-a transformat părul instantaneu, parcă aș fi fost la salon și aș fi avut parte de un tratament profesional!

Efectiv părul meu strălucea, era atât de moale – atât plăcut la atingere încât nu-ți venea să scoți mâna din plete! Pe lângă toate acestea, mi-am simțit vârfurile firelor de păr atât de hidratate, ca și cum aș fi utilizat o multitudine de uleiuri extra – foarte faină senzația! Un alt lucru ce l-am sesizat, părul este mai ușor de coafat și mai “ascultător”! Toate acestea m-au făcut să vreau să îmi achiziționez și varianta full zise, deoarece m-a cucerit printr-o singură monstră.

Prețul acestui balsam full size este de 126,90 RON, și se regărește pe site-ul oficial Rekze LaboratoriesAICI.

P.S. Vreau să mai specific faptul că aceste două produse prezentate nu sunt testate pe animale, au o valabilitate de până la 12 luni și sunt testate pentru Nichel.

 

Cam asta este tot pentru astăzi, sper să îți fie de folos acest articol și dacă te confrunți cu aceeași problemă ca și mine în trecut –  privind căderea părului, te sfătuiesc să îți achiziționezi aceste produse, deoarece se văd rezultate după primele utilizări.

 

Până data viitoare îți urez o zi cât mai bună și productivă!

Sărbător fericite!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *