Recomandare | Creează-ți propriul tricou cu ajutorul celor de la Printado.ro

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Astăzi vorbim despre un studio de grafică pentru tot ceea ce ține de personalizări (tricouri/căni/genți din pânză), un studio care fără prea multe discuții ne-a sprijinit în cadrul evenimentului Bucovina Beauty – Spring Edition. Ei au oferit fiecărei participante câte două tricouri personalizate, unul cu numele evenimentului și blogul pe care îl deține iar al II-lea la alegere, astfel ca mica noastră întâlnire să fie una cu totul și cu totul specială.

Deci, dacă ești în căutare de un cadou personalizat, e musai să citești continuarea acestui articol, deoarece am să vă dau căteva informații care cred eu că vă pot interesa.

| Printado creează-ți propriul tricou personalizat |

Cei de la Printado.ro sunt un studio de grafică pentru tricouri și mai nou căni personalizate, care și-au propus să ofere clienților săi prin intermediul interactiv de personalizare a produselor , o experiență unică și foarte facilă pentru alegerea unui cadou perfect pentru cei dragi la un click distanță. Este un magazin exclusiv online unde comenzile se pot face direct pe site sau telefoni/prin e-mail contactând unul din operatorii acestora.

Totodată soft-ul acestora îți permite să îți faci propriul design al tricoului/cănii ca un adevărat profesionalist. Baza și ideea generală a tricoului o alegi din colecția de cliparturi și modelele existente pe site apoi îți adaugi propriile idei/viziuni și le faci să devină realitate.

Pe site-ul lor regăsești tricouri atât pentru copii cât și pentru adulți, de la tricouri pentru bikers, aniversare, amuzante, gamer, party, pentru graviduțe, rock, muzică și multe altele (dacă o să le vizitață site-ul o să vedeți multitudinea de design-uri existente).

Pe lângă tricoul personalizat cu emblema evenimentului și denumirea blogului personal, am putut alege sau personaliza un tricou la care, eu am optat pentru un tricou existent în portofoliul lor – mai exact Tricoul Voila.

Este un tricou basic, rotund/oval la nivelul claviculei (toate tricourile lor au forma aceasta ) fiind 100% bumbac iar imprimeul se vede că este făcut cu aparatura specială, întru-cât dacă întinzi tricoul nu se separă firul/firele de bumbac  (cum se întâmplă la alte tricouri personalizate). Spun asta deoarece am lucrat în domeniu și știu că, un tricou “personalizat de calitate” înseamnă: aparatură specială, tricou 100% bumbac, print/cerneală calitativ/ă , print direct țesătura tricoului plus personal impecabil și cunoscător în domeniu – personal cu experiență ce cunosc expresia “clientul este șeful tău”.

Ambele tricouri le-am purtat destul de multișor, iar după 3 spălări sunt impecabile, printul este impecabil – dacă le mai și calc nici nu zici că sunt spălate de atâtea ori. Eu nu am avut probleme cu ele, în ceea ce privește decolorarea sau destramarea/pierderea printului, ba chiar sunt mega încântată de calitatea lor!

Sfaturi în cazul achiziționării unui astfel de tricou personalizat

  • Tricoul trebuie spălat pe dos, la temperatură de maxim 40°C (poate fi spălat atât la masină de spălat automată cât și manuală).
  • Este de evitat călcarea directă pe print, de altfel ma bine îl calci pe dos în dreptul printului .

Prețul unui astfel de tricou (sau oricare altul) este de 55 Ron – fie că e vorba de un tricou pentru copii sau adulți. Poate că prețul este puțin ridicat, însă calitatea lor  face toți banii – este un proverb ce eu îl folosesc destul de des “dai un ban dar stai în față”. Spun asta deoarece, prețul unui produs/obiect denotă calitatea lui, adică nu poți să ai așteptări de la un tricou de 15 ron ca după 3 spălări (dau exemplu) print-ul să nu se decolore sau ca materialul să nu se lărgească sau să se rupă, ceea ce în cazul tricourilor Printado.ro nu ai ce să le spui – sunt intacte după cum am mai spus mai sus (după 3 spălări).

Din câte m-am informat ei nu au comandă minimă însă trebuie să plătești taxa de transport de 16 Ron, dar în cazul comenzilor peste 250 Ron transportul este gratuit. Livrarea produselor se face în cel mai scurt timp, în funcție de perioada de plasare a comenzii – adică în cazul comenzilor până în orele 16 (Luni-Vineri) livrarea se face în maxim 2 zile lucrătoare.

Eu deja am câteva tricouri On the list ce mi-au atras priviride din portofoliul lor, și cât de curând am să mi le achiziționez – deoarece se merită să investești în produse de calitate iar cei de la Printado.ro se bazează pe acest lucru!

 

Voi ați comandat vreo ceva de la cei de la Printado.ro?!

Dacă ați comanda tricouri din portofoliul lor, ce ați dori: un tricou deja personalizat de câtre ei sau unul prelucrat de voi însă printat de ei?!?!

 

15 Replies to “Recomandare | Creează-ți propriul tricou cu ajutorul celor de la Printado.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *