Produse SANO de calitate pentru curățenie ca la carte!

Distribuitorul SANO ROMANIA, de pe plan local (din Suceava) a avut plăcerea de a fi unul din sponsorii evenimentului – Bucovina Beauty Blogger #1 2018, fiind totodată cel mai darnic, dăruindu-ne câte 2 plăsuțe pline cu produse pentru casă  și câteva produse de îngrijire.

În cazul în care nu știați, în Suceava toate produsele SANO sunt disponibile în magazinul partener, din strada Ștefan cel Mare, nr.3, bl.8; programul de lucru fiind, de Luni-Vineri 09-17 iar Sâmbăta 09-13.

1) Detergent de vase Sano Spark Lemon 1L – este un produs des întâlnit în reclamele TV, potrivit pentru pielea sensibilă.

Are un miros foarte plăcut, de lămâie iar o picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Curăță în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor chiar şi în apă caldă sau rece. Un alt lucru ce mă încântă este faptul că nu usucă mâinile, lăsând pielea moale, plăcută la atingere.

În ceea ce privește prețul acestui produs, este unul mic raportat la cantitatea/calitatea oferită – în jur de 11 lei – aceste produse le puteți achiziționa din magazinele fizice cât și online – AICI.

Totodată, am primit și un burete de vase – Sano Sushi Burete, ce pare destul de rezistent. Din păcate încă nu l-am folosit, dar e timp!

2) Detergent degresant Sano Forte Plus 500ml – este un produs degresant tip spumă ce îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă fără înmuiere (timpul de acțiune pe suprafață este de 2-3 minute). Se aplică prin pulverizare, fiind ideal pentru zone medii și mari, cum ar fi grătare/plite/pereți de ceramică/cuptoare/aragaze/tăvi etc.

Îl puteți achiziționa atât din magazinele fizice, cât si online – AICI -la un preț de aproximativ 14 lei.

3) Detergent anti-acalcar și rugină Sano Anti Kalk 750 ml – este inamicul depunerilor de piatră. Primul lucru ce l-am observat imediat ce am început să-l folosesc îl contituie mirosul, are un miros destul de puternic, dar în ceea ce privește eficacitatea acestui produs – îndepărtează fără efort orice urmă de calcar. Curăță cu o ușurință extraordinară instalații sanitare, gresie, faianță, chiuvete, plastic, sticlă, suprafețe de lucru din bucătărie și suprafețele verticale. 

Îl puteți achiziționa atât din magazinele fizice Sano partenere cât și online – AICI – la un preț de 16 lei .

4) Detergent pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel 1L – este un detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare îndelungată. În ceea ce privește parfumul acestui produs, este unul foarte plăcut, ce mă duce cu gândul la un câmp plin cu flori.

Efect 4 in 1: curață, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată. Țin să specific că, după utilizare acestui detergent, parchetul a rămas curat și străucitor, emanând  un parfum plăcut, și fiindcă repetiția este mama învățăturii, mai specific încă odată – miroase de parcă sunt pe un câmp cu flori plăcut parfumate

După cum v-am obișnuit menționez că, îl puteți achiziționa atât din magazinele fizice Sano partenere, dar și online – AICI – la un preț de aproximativ 14 lei (1L), un preț mic raportat la cantitatea/calitatea oferită.

5) Balsam de rufe Sano Bio Maxima 1L – cuprinde o gamă largă de parfumuri aromotherapy, potrivit pentru orice “gust”.

Este un produs 5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul. Parfumare îndelungată. Nu am încercat acest produs până acum, dar nu cred că o să mă dezamăgească!

Îl puteți achiziționa din magazinele fizice Sano partenere sau online – AICI – la un preț de aproximativ 9 lei (1L).

6) Snobon 5 în 1 odorizant WC solid – detergent și odorizant pentru vasul toaletei, curăță, oferă strălucire, igienizează, parfumează și culorează apa. Previne depunerile de calcar. Conține agenți antibacterieni puternici, care igienizează la fiecare utilizare.

Are un parfum plăcut reîmprospătând atmosfera, și totodată nu pot trece cu vedere intensitatea culorii eliminate de către odorizant în vasul de toaletă. Se aseamănă mult cu diverse odorizante “populare”, ce au un cost mai ridicat.

Îl puteți achiziționa din magazinele fizice Sano partenere sau online – AICI – la un preț de aproximativ de 6 lei.

7) Sano prosop textil – perfect pentru vasele “proaspăt” spălate, pentru a fi lăsate la scurs.

Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, este și brand-ul de cosmetică Softcare și Careline din partea cărora am primit câteva produse de îngrijire, și anume:

  • Sapun lichid Careline Midnight Glow cu unt de shea, 500ml – este un săpun lichid cu un miros foarte plăcut, caracteristic  untului de shea. Hidratează și catifelează pielea, lăsând un parfum persistent, plăcut și revigorant. Îl găsiți atât în magazinele fizice Sano partenere, cât și online – AICI – la un preț de aproximativ 10 lei.

  • Careline Ruj Color Code Rich Shiny Finish, în nuanța P35 Candy Pink – este un ruj cremos cu finish lucios/shiny (seamănă mult cu L’oreal Color Shine). Nuanța este una superbă, bate spre un roz discret, perfect pentru acest sezon de vară. Textura rujului este una mătăsoasă ce alunecă cu ușurință, și învăluie buzele cu hidratare. Iar în ceea ce privește rezistența, acest ruj pătează discret buzele, astfel se menține ceva timp pe buze. Ambalajul și sistemul de deschidere a rujului mi s-a părut interesant!

Le puteți achiziționa online – AICI -la un preț de 30 lei.

Serii de produse pentru copii, special dezvoltate pentru pielea delicată a bebelușului, hipoalergenice, fără parabeni, testate dermatologic, pentru pielea sensibilă. Bine că am 2 nepoței mai mici, cărora am să le ofer aceste monstre!

În concluzie, lanțul de magazine Sano cuprine produse de calitate, produse necesare tuturor (de la produse pentru casă, până la produse de îngrijire personală) , la prețuri foarte accesibile! Pe mine m-au convins!

Puteți achiziționa și online produsele lor – AICI – și pentru a fi la zi cu noutățile și promoțiile existente, puteți să le vizitați pagina lor de facbook –  https://www.facebook.com/SanoRomania/– https://www.facebook.com/carelineromania/ https://www.facebook.com/SoftcareRomania – http://concurs.sanoromania.ro/catalog.pdf – http://www.soft-care.eu .

 

O zi cât mai frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *