Plasturi Barza, împotriva durerilor mentruale

Bună!

Printre cadourile primite la #BucovinaBeautyBloggerEvent, am găsit în punguțe și produsele Barza, plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu.

BARZA de peste 20 ani alături de noi – s-a reinventat și a venit cu noutăți create din grijă pentru femei! În primă fază, BARZA este asociată cu bine-cunoscutele teste de sarcină. Acestea au fost primele teste de sarcină din țara noastră, aprobate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie. Au rămas alături de femeile din România, dar BARZA înseamnă mult mai mult și voi detalia în postarea de astăzi.

Fie că ești, adolescentă – femeie în toată firea, sigur te-ai confruntat cu dismenoreea.

Dismenoreea sau durerea menstruală, este termenul medical folosit pentru durerile/crampele dureroase care apar înainte sau în timpul menstruației. La unele femei/adolescente, durerile sunt ușoare, pe când la altele au o formă severă, împiedicând chiar desfășurarea activităților zilnice.

Durerea din dismenoree poate fi redusă prin utilizarea unică sau în asociere de No-Spa® și/sau antiinflamatoare nesteroidiene, precum: ketoprofen, ibuprofen, paracetamol și mai nou cu plasturi împotriva durerilor menstruale Barza.

E bine de știut că, în cazul unor crampe menstruale severe, numai medicul poate recomanda contraceptive orale pentru întreruperea ovulației, ceea ce poate reduce sinteza de prostaglandine și prin urmare severitatea crampelor.

Ajung astfel la subiectul principal de astăzi și anume la plasturii împotriva durerilor menstruale Barza.

| Plasturi împotriva durerilor menstruale

Descriere oficială

Plasturii Barza, sunt pe bază de cărbune activ, ce generează căldură terapeutică și calmează durerile menstruale timp de 12 ore.

Plasturele se lipește în interiorul lenjeriei intime, este confortabil și poate fi purtat în orice moment al zilei.
Activează sângele, încălzind zona abdominală pentru a calma durerea și inflamația pelvină cronică.
Ameliorează în mod eficient simptomele asociate perioadei menstruale cum ar fi: durerile de burtă, durerea lombosacrală.

Eficienţa lor este dată atât de ingredientele active, cât şi de dimensiunile mai mari decât a oricărui produs existent pe piaţa.

 

Conţinutul cutiei: 3 plasturi împotriva durerilor menstruale, ambalaţi individual.

Indicații: dismenoree; tulburări menstruale, menținerea funcției ovariene normale, activează săngele încălzind zona abdominală pentru a calma durerea și inflamația pelviană cronică, poate fi utilizat ca sursă de căldură în cursul activităților în aer liber la temperaturi scăzute.

Ingrediente

FIER sub formă de pudră, CĂRBUNE ACTIV, VERMICULIȚĂ, LEMN sub formă de pudră, SARE, APĂ

Părerea mea

Nu am mai folosit plasturi până acum și m-am bucurat foarte tare că pot încerca ceva nou. Încă de la început, țin să specific că nu am dureri menstruale exagerate, ci oarecum normale.

Am citit instrucțiunile, am aplicat plasturele așa cum scria pe ambalaj, pe lenjeria intimă și în mai puțin de 15 minute zona s-a încălzit foarte tare. Căldura emanată de aceștia este suportabilă, dar suficient de puternică ca aceasta să fie resimțită de către burtică. Dar nu numai atât, ci s-a și înroșit. Ce m-a bucurat foarte tare a fost că, durerea menstruală a cedat. L-am ținut trei ore (deși se poate folosi până la h) , apoi după ce l-am scos roșeața încet, încet a început să dispară.

Plasturii sunt cam măricei ca formă, dar se aplică pe exteriorul lenjeriei și nu deranjează, bine pe mine nu m-au deranjat absolut deloc.

În ceea ce mă privește, acești plasturi sunt o “minune”, deoarece în perioada menstruației deși apar dureri insuportabile, evit administrarea de medicamente,  iar până acum ceva timp preferam pernuțele cu apă ce se încălzesc, dar mai noi plasturii împotriva durerilor menstruale de la Barza.

Este un produs ce cu siguranță îl voi cumpăra pe viitor, mai ales că un pachet cu 3 plasturi, se poate achiziționa la prețul de 24.50 lei pe site-ul testulbarza.ro.

Mențiuni

 • Acest produs poate cauza arsuri ale pielii.
 • Nu se va utiliza în timpul somnului.
 • Verifică-ți pielea pe parcursul zilei.
 • În caz de arsură sau iritație, îndepărtează imediat plasturele.
 • Nu utiliza plasturele dacă acesta prezintă scurgeri sau este deteriorate.
 • Nu folosi produsul concomitent cu alte loțiuni, creme.
 • Nu pune produsul peste pielea lezată, vânătă sau inflamată.

Per total sunt mulțumită și chiar mi-a plăcut experiența cu acești plasturi Barza.

| Șervețele intime Barza cu bicarbonat de sodiu 20 buc.

Descriere oficială

Șervețelele intime Barza cu soluție de bicarbonat de sodiu sunt special concepute pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute.

Acționează în mod delicat pentru a curăța și reda prospețimea zonei intime. Un pachet conține 20 de bucăți.

Ingrediente

AQUA, SODIUM BICARBONATE, PHENOXYETHANOL. ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM

Părerea mea

Le folosesc ori de câte ori “călătoresc” pentru a nu căra ditamai gelul intim după mine.

Practice, ușor de depozitat, nu necesită spațiu în plus (le pot purta și în geantă) și pe lângă asta, eficiente. Soluția de bicarbonatul de sodiu  cu care sunt impregnate (șervețelele) elimină eficient senzația de disconfort din acele zile sensibile, și nu numai, lăsând pielea curată fărăa crea iritații. Am specificat că, nu le folosesc numai în zilele delicate, deoarece le folosesc de fiecare dată când sunt plecată.

Servețelele intime cu bicarbonat de sodiu sunt foarte plăcute la atingere, și cred că sunt un must have în trusa de îngrijire a fiecărei femei. Singurul minus ce îl dețin aceste șervețele, este prezența parfumului în compoziție.

Per total, este un produs ce merită cu siguranță cumpărat pe viitor, se poate achiziționa la prețul de 9,00 lei pe site-ul testulbarza.ro.

Mențiuni

 • Nu folosiți acekași șervețel de mai multe ori și nici împreună cu alte persoane.
 • A se întrerupe utilizarea acestora în cazul apariției iritațiilor sau a inflamațiilor.
 • A se feri de razele soarelui sau de expunerea la căldură.
 • Lipiți sigiliul după fiecare utilizare pentru a se asigura păstrarea proprietăților produsului.

 

Produsele BARZA, le puteți achiziționa de pe site-ul  testulbarza.ro. c ât și din farmaciile fizice sau online.

 

Te las acum, şi sper ca articolul meu să îți fie util.

Aştept impresiile tale dacă vei folosi plasturii şi dacă ai alte variante prin care reuşeşti să scapi de durerile menstruale, scrie-le mai jos să le împărtăşim cu celelalte fete!

 

O zi frumoasă!

One Reply to “Plasturi Barza, împotriva durerilor mentruale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *