Pentrucorpultau.ro | Gamă largă de produse la prețuri accesibile – produse pentru îngrijirea unghiilor și a corpului

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

De curând am descoperit un webshop care “comercializează” o gamă largă de produse, de la cosmetice. ceaiuri, produse pentru igiena intimă, produse pentru copii, produse împotriva insectelor până la suplimente nutritive și produse tehnico-medicale. Majoritatea produselor fiind la cel mai bun preț de pe piață – Kallos, L’oreal Paris, Batiste, Farmasi, Cosmetic Plant, Fares fiind doar câteva din  brand-urile aflate pe site.

V-am făcut curioase!?! Ei bine, este vorba despre site-ul Pentrucorpultău.ro, și mulțumită lor am avut ocazia să-mi aleg  câteva produse pe care să le testez iar apoi să vă împărtășesc părerea mea privind acestea (privind produsele alese).

Bineînțeles că prima dată m-am axat pe categoria Cosmetice! Aici regăsiți produse pentru îngrijirea unghiilor, păr, epilare, make-up, parfumuri șamd, iar astăzi vorbim despre produsele comandate pentru îngrijirea pielii și a unghiilor.

Primul produs ales din această categoria, a fost pentru îngrijirea unghiilor și anume lacul de acoperire Kallos Love.

| Lacul de acoperire KALLOS Love |

Este un lac de unghii transparent, ce odată aplicat peste o nuanță a unei oje intensifică culoarea, îi oferă luciu și totodată îi mărește rezistența acesteia. Aplicatorul este unul măricel, perfect pentru mine, aplicarea realizându-se destul de lejer și rapid, totodată se usucă destul de repede (cred că în 30 de secunde acest lac este uscat).

Un alt lucru ce l-am observat este faptul că întărește unghi, eu am fost o împătimitoare a unghiilor cu gel dar de vreo două luni am renunțat la acestea deoarece dețineam/dețin prea multe oje clasice și ar fi păcat să le arunc, așa că m-am hotărât să le folosesc și mi-am dat jos gelul și imediat după ce am primit coletul cu lacul Kallos l-am utilizat și am rămas plăcut surprinsă cât de eficient este. Acest produs, mă ajută să-mi păstrez totodată oja intactă pentru mai bine de o săptămână – garatez acest lucru!

P.S. Multumesc Alexandra pentru recomandare (este o bloggeriță destul de îndrăgită de mine, în caz de nu cunoaște-ți vă las instagramul ei).

Acum să trecem la produsele de îngrijire corporală – la cremele achiziționate.

cremă cu gălbenele Geroroyal hand&face cream, 100ml |

Mie îmi plac cremele, mai ales cele cu gălbenele, astel încât am zis că, de ce să nu-mi achiziționez și o astfel de cremă, și am optat pentru cea de la Geroroyal hand&face Cream. Nu am mai vazut acest produs până acum (mă refer la această firmă/gamă), și mi-am zis că trebuie să o am – mai ales că e într-o cantitate destul de mare, de 100 ml.

Are acțiune calmantă, cicatrizantă și antiinflamatoare, obținându-se rezultate în tratarea plăgilor, rănilor, înțepăturilor de insecte, degerături și arsuri – însă eu o folosesc strict pentru pielea uscată din zona coatelor – deoarece în acest anotimp pielea mea devine foarte uscată, și am nevoie de hidratare continuă.

Cum folosesc această cremă – prin aplicarea unui strat subțire de produs pe zona cu nevoi, masându-se până la absorbția completă. Mai multe de atât nu am ce să mai spun, bănuiesc că toată lumea are câte un borcănaș cu cremă cu gălbenele în casă, deoarece nu costă foarte mult fiind la îndemâna tuturor.

| Crema cu rostopască Larix, 40g |

Pe lângă crema cu gălbenele am sesizat  în lista cu produse și crema cu rostopască. În cazul în care nu știați, rostopasca este o plantă cu o multitudine de acțiuni, un remediu miraculos pentru bolile pielii.

Rostopasca (ca plantă) conține alcaloizi, sparteină, vitamina C, ulei volatil, flavonoizi, saponoide, săruri minerale, compuși care o recomandă în tratamentul a peste 100 de afecțiuni. Printre cele mai importante se numără colicile biliare, dischinezii biliare, acnee, eczeme, enterocolite, hepatitele acute și cronice.

Însă, rostopasca este folosită foarte des în creme și unguente deoarece este un extraordinar cicatrizant și antiinfecțios cu spectru larg: bacterii, fungi, protozoare, virusuri.

Compoziția acestei creme: vaselină, extract de rostopască, lanolină, EUXYL PE 9010

Se recomandă ca: adjuvant în herpes ( ce se asociază cu un alt medicament),  negi, veruci, psoriazis, răni.

Mod de utilizare:  se aplică pe piele în strat subțire și se masează până la absorbția completă. Este un produs testat dermatologic și fără PARABENI.

Mod de păstrare: ferit de lumină și căldură, la temperaturi cuprinse între 0-25 grade Celsius,

Cei drept, încă nu am folosit această cremă pentru a vă spune cât de eficientă este, însă eu una aproape în fiecare iarnă “dețin câte un herpes”, așa că o țin pentru acea perioadă din an “mai dificilă”. Am hotărât să o achiziționez – deși știam că o să o folosesc rar – strict pentru actiunea sa cicatrizantă în ceea ce privește herpesul (asta ca o paranteză).

Ceea ce vă pot spune este că are un miros neplăcut, culoarea este de un verde fistic iar ea ca (virgulă – nu vreau să fac vreo cacofonie) cremă este  emolientă.

Și cam atât pentru astăzi, sper să vă fie de folos tot ceea ce ați aflat din acest articol – în privința acestor produse, iar până data viitoare vreau să-mi scrieți în comentarii, ce alte produse/creme naturale/naturiste pentru îngrijire mai cunoasteți.

Mâine revin cu partea a doua a produselor primite din partea celor de la pentrucorpultau.ro!

O zi cât mai frumoasă!

41 Replies to “Pentrucorpultau.ro | Gamă largă de produse la prețuri accesibile – produse pentru îngrijirea unghiilor și a corpului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *