Pentrucorpultau.ro | Gamă largă de produse la prețuri acceptabile – produse pentru îngrijirea părului

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!!!

În articolul de ieri – aici, v-am prezentat primele produse primite în urma colaborării cu cei de la Pentrucorpultau.ro, un website cu mii de produse la prețuri super bune – majoritatea fiind la cel mai bun preț de pe piață.

Pe lângă produsele pentru îngrijirea unghiilor și a corpului am ales și două produse pentru îngrijirea părului –  deoarece de multă vreme doream să încerc unele produse și din diferite motive le evitam.

Dar iată că a venit momentul să le dețin și totodată să vă spun părerea mea privind acestea, și am să încep cu:

  1. Extraordinary OIL – L’Oreal Paris Elseve, ulei extraordinar pentru păr

Extraordinary OIL este un serum pe bază de silicon – Cyclopentasiloxane & Dimethiconol -B dintre care unul volatil (cyclopentasiloxane). Un mix folosit adesea în produsele de păr, datorită efectelor imediate: păr neted și catifelat, cu aspect sănătos și strălucitor.

Din punct de vedere al ingredientelor, este un produs excelent formulat, serumul este îmbogățit cu 6 extracte de uleiuri prețioase, precum uleiul de lotus, de măcese, de mușețel, de semințe de in, de flori de tiare și margarete, însă, contrar așteptărilor, nu ele fac magia, ci tocmai siliconii despre care vorbeam mai devreme. Prezența lor este binevenită însă, aduc un plus de valoare produsului.

Modalități de utilizare:

  • înainte de șamponare – pentru a hrăni intens fără să încarce
  • înainte de periere – conferă părului o textură irezistibil de moale și mătăsoasă
  • la finisare – pentru obținerea unui păr sublim cu aspect satinat

Personal, prefer toate variantele de utilizare ale acestui ulei, deoarece fiecare în parte ajută ca părul meu să-și recapete strălucirea, devine mai moale și nu se mai încurcă așa de repede. Are o textură lejeră,iar absorbția se face rapid – e o plăcere să-l folosești. În ceea ce privește mirosul – este unul dulce, oriental, plăcut, se simte o notă de citrice. Pentru mine e foarte important să miroasă bine, mai ales că e un produs ce persistă în podoaba capilară câteva zile (până la următoarea șamponare).

Per total, Extraordinary Oil de la L’oreal merită fiecare bănuț investit, datorită ingredientelor șansele sunt mici să nu vi se potrivească. Trebuie să-l înercați pentru a vă convinge singure.

         

        2. Batiste 2in1 – invisible dry shampoo & conditioner cu portocală și rodie

Pentru cei/cele ce nu știu, Batiste 2in1 este un șampon uscat cu balsam fiind perfect utilizarea între spălări – pentru absorbția sebumului din păr, reîmprospătează instant firul/firele de păr.

Mod de utilizare:

Înainte de utilizare  este necesar agitarea flaconului destul de bine. Ulterior la o distanță de cca 30 cm pulverizați direct la rădăcina părului, lăsați un minut apoi masați foarte bine. Și, VOILÀ! “Părul este proaspăt spălat”, nici o urmă de sebum.

Până nu demult (până acum vreo 2 săptămâni) nu-mi plăcea acest produs, și nu știu de ce. Dar de o săptămână și ceva îl folosesc constant, nu-mi lasă peliculă albă pe păr, absoarbe foarte dar foarte bine sebumul, miroase plăcut și discret – este perfect din punctul meu de vedere, își face treaba !

Este un produs ce mie personal îmi place, împreună cu Batiste Tropical (sunt singurele de la Batiste ce m-au convins), și dacă nu ați încercat nici un produs de la această firmă vă recomand să începeți cu acesta – o să-l îndrăgiți!

In concluzie, sunt foarte mulțumită de produsele primite în colaborarea cu cei de la Pentrucorpultau.ro, atât de produsele în sine cât și de rapiditatea cu care a fost expediată comanda – plus de asta prețurile sunt foarte bune. Totodată, îi puteți găși și pe facebook – aici!

 

 

Sunt curioasă, tu ai comanda/comandat  de pe acest site?

2 Replies to “Pentrucorpultau.ro | Gamă largă de produse la prețuri acceptabile – produse pentru îngrijirea părului”

    • Știuu!!! E singura varianta ce nu lasă peliculă albă! Dețin atât varianta Batiste Original cât și Tropical, și de la ambele fac și mătreață și rămân și cu peliculă albă. Însă acesta e exact ce vroiam – fără pelicul albă, fără mătreță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *