Parfum de femeie | ECLAT EDT – Fragonard Parfumeur

“Smell is the oldest sense, it touches the most emotional part of the brain” – Roja Dova

Bună tuturor!

Fragonard Parfumeur, un alt brand distribuit în România de către Adda-Shop și-a făcut apariția și la evenimentul de beauty blogging la care am participat la finele luni iunie,  despre care v-am tot vorbit și repetat, și anume – Bucovina Beauty Blogger Event.

Au fost destul de atenți – ținând cont ca a fost prima ediție a acestui eveniment, primul de acest fel din zona de nord a Moldovei – oferindu-ne câte un goodie bag destul de cute și frumos mirositor, ce a conținut un săpun parfumat (Chevrefeuille perfumed soap) și o monstră a unui parfum (Eclat EDT).

| brand Fragonard Parfumeur |

Fragonard este una dintre cele mai vechi și respectate case de parfumuri din lume iar una dintre caracteristicile sale este păstrarea metodelor tradiționale de fabricare a parfumurilor. Ei utilizează exclusiv produse naturale, spre deosebire de alte case de modă moderne care folosesc reproducerea artificială a mirosurilor.

Dacă nu ați ajuns încă într-o parfumerie Fragonard de pe Coasta de Azur și vreți să începeți o astfel de călătorie printre esențe, atunci ar trebui, fie să vizitați magazinul boutique Adda-Shop Infinity (din București) sau site-ul official Adda-Shop, deoarece sunt distribuitori oficiali ai brandului francez în România.

| ECLAT EDT – Fragonard Parfumeur fragrance |

Descriere oficială

Eclat este o compoziție rafinată, ce reunește miresme florale primăvăratice de frezie, frangipani, flori de portocal și gardenie. Prospețimea lămâii și a bergamotei se contopește cu delicata nalbă pentru un plus de senzualitate.

Mi se întâmplă rar ca ceva să mă cucerească la prima vedere, iar parfumul franțuzesc ECLAT de la Fragonard a fost o supriză minunată, cu miros irezistibil.

Este un parfum floral, foarte dulce, care emană senzualitate și creează dependență.

Îmi place mult combinația dintre toate ingredientele – este atât de captivantă. Notele predominante sunt florale: frezie, frangipani, flori de portocal și gardenie armonizate de note de baza precum lămâia și bergamota. Parfumul are un miros aparte, pudrat și suav dar totuși foarte persistent, ce  m-a cucerit pe loc.

Se menține foarte mult timp, chiar și o zi întreagă pe piele, spun asta deoarece îi simt aroma tot timpul în ziua când îl port.

Este un parfum cald, după părerea mea potrivit pentru toamnă și iarnă, iar dacă vă plac parfumurile dulci acesta este alegerea potrivită.

Sper că v-am stârnit curiozitatea în privința acestui parfum, îl puteți achiziționa de pe site-ul celor de la Ada-Shop la un pret de 165 Ron (100 ml).

Chevrefeuille perfumed soap |

Descriere oficială – Sapun delicat cu esență de caprifoi proaspăt, ce catifelează și hidratează pielea.

 

Este vorba despre un sapun parfumat Fragonard, cu miros de caprifoi (sau conform denumirii populare Mâna Maicii Domnului).

Fragonard Chevrefeuille miroase incredibil de frumos. Nu l-am folosit, ci l-am pus deoparte, în dulpul cu cosmetice.

După ce am descoperit cât de bine și de intens poate să miroase, l-am mutat în dulap, între haine, unde mi-a parfumat tot dulapul. Ulterior l-am mutat pe birou unde îmi încântă simțurile și îmi parfumează camera.

Și da, pentru mine a luat locul unei lumânări parfumate scumpe, pe care aș fi consumat-o de multă vreme, dacă aș fi folosit-o 24 din 24. Țin să specific că eu încă îl țin în cutia sa original.

Totodată mai poate fi și un cadou exclusivist, nefiind doar un săpun obișnuit., și dacă nu știați Fragonard produce pe lângă celebrele sale parfumuri și lumânări parfumate, geluri de duș, creme și produse de îngrijire pentru bărbați și femei.

Acest produs îl puteți achiziționa online AICI de pe site-ul Adda-Shop  (sau din magazinul fizic din București) la un preț de  25 Ron, un preț mic pentru esența ce o emană și de perioada de păstrare a acestuia.

 

Cam atât pentru astazi, sunt curioasă dacă ați intrat în posesia vreo unui produs Fragonard, și ce impresie v-au lăsat respectivele produse?!

 

O zi frumoasă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *