Nails care | Îngrijirea unghiilor și cuticulelor cu produse Malika Colors

Bună!

Mâinile reprezintă – de departe – cartea de vizită a unei femei.

Deși îngrijirea mâinilor și a unghiilor este un aspect important, mulți oameni îl neglijează.

În acest scop, astăzi vreau să vă vorbesc despre 2 noi produse pentru îngrijirea unghiilor și cuticulelor tare dragi mie, de la Malika Colors (sponsor al evenimentului #bucovinabeautyevent).

Brandul Malike Colors este o companie specializată în producția lacurilor de unghii și a produselor cosmetice. Povestea Malika Color începe acum 30 de ani într-un oraș fermecător din nordul Italiei numit Bergamo, din perspectiva unui tânăr ambițios, și din dorința de a oferi produse diversificate și de calitate superioară, reușind astfel să acapareze piața românească și autohtonă cu succes.

De curând brandul Malika Colors, a lansat o gamă profesională de tratamente pentru unghii ce cuprinde 7 produse, fiecare fiind o etapă importantă pentru îngrijirea și sănătatea acestora. Fiecare produs costă 27 lei și se prezintă în sticluță de 12ml echipată cu periuță aplicatoare.

 În cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event#1, eu am primit  două din cele șapte produse sper testare. Este vorba despre o bază vitaminică pentru unghii și un ulei de cuticule vitaminizant cu flori de lotus.

Știu, știu că v-am tot vorbit despre produse primite în cadrul acestui bloggger meeting, dar ce pot să fac – am avut parte de sprijin din partea multor sponsori – și pe această cale vreau să le mulțumesc încă odată pentru mobilitate. Și, încă mai am să vă arăt și să vă povestesc despre o mulțime de alte produse mai mult sau mai puțin cunoscute, deci fiți pe fază!

Bază vitaminică | Base Coat Healthy Support | Malika Colors

Baza vitaminică Malika Colors conține vitaminele și aminoacizi necesari susținerii sănătății unghiei, îngrijind-o  până la ultimul strat al unghiei. Are o textură lăptoasă și o nuanță de verde-fistic-deschis,

În urma utilizării acestei baze, am observat că unghiile mi s-au întărit – par mult  mai sănătoare, și nu mi se mai exfoliază. Totodată țin să specific că, deși în recipient prezintă o culoare odată aplicată, baza devine transparentă. Îl puteți achiziționa online de –  AICI!

Ulei pentru cuticule vitaminizant cu esență de flori de lotus | Cuticule oil | Malika Colors

Sfat!!! Nu neglijați cuticulele! Cuticulele aspre și neregulate pot produce dureri.

Acest ulei pentru cuticule vitaminizant este de culoare albastră cu un miros atât de plăcut, discret. Produsul este un concentrat de vitamine.

Este tot ceea ce ai nevoie pentru a avea o manichiură strălucitoare și rezistentă. Se absoarbe extrem de ușor oferind hidratare si netezire unghiilor. Având pielea uscată, și cuticulele sunt uscate – ceea ce mă deranjează. Astfel încât, țin uleiul lângă laptop pe birou, pentru a-l folosi în mod constant – ori de câte ori am nevoie. Eu îl ador!

Dacă vă doriți să încercați acest produs, îl puteți achiziționa online de – AICI!

Brand-ul Malika a fost prezent în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event #1 și cu gențile LUCY  – ceva nou pe piața din România –  sunt superbe și în cazul în care ești adepta lucrurilor inedite/unice, geanta Lucy nu trebuie să lipsească din colecția ta; Sunt produse made în Italia 100% și s-au folosit numai materiale de lux textile.

Modelul Bangkok chiar mi-a plăcut, am avut și ocazia să o văd îndeaproape la evenimentul . Un model deosebit, interesant care atrage multe priviri.  Este o geantă sport, și cum suntem noi femeile și cum cărăm de toate în geantă, aceasta ar fi perfectă pentru a căra orice.

Mă bucur enorm de mult că am avut ocazia de a testa aceste 2 produse, și recunosc că mi-au întrecut așteptările.

Le folosesc cu mare plăcere, astfel încât recomand aceste produse tuturor persoanelor ce își fac acasă singure manichiura/pedichiura, să le încercați măcar odată – să le dați o șansă! O să le îndrăgiți de la prima utilizare!

Din câte știu, toate produsele Malika Colors sunt produse Cruelty Free!

Produsele brandului Malika Colors, le puteți comanda onlinede pe site-ul lor web – malikacolors.ro – iar pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile lor, îi puteți urmări pe:

Facebook: https://www.facebook.com/malikacolors/

Instagram: https://www.instagram.com/malika_colors/

 

Tu ce faci pentru sănătatea unghiilor tale? Ce produse folosești?

Ai folosit produse Malika Colors până acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *