Review | Maybelline Color Sensational Shine Compulsion Lipsticks

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

În postarea de astăzi o să vorbesc despre noile rujuri lansate marca Maybelline, și anume despre rujurile din gama Color Sensational Shine Compolsion by Maybelline!

Dacă mă urmărești pe instagram (dacă nu o faci, acum ai posibilitatea să faci acest lucru), știi că de curând am participat la a doua ediție Beauty Bloggers Meeting Suceava – un eveniment tare drăgut, așteptat încă din vară, unde mai multe branduri ne-au fost alături, printre care și brandul Maybelline. Ei ne-au “sprijinit” în cadrul acestei întâlniri oferindu-ne câte un goodie bag cu 3 din noile lor rujuri Color Sensational Shine Compolsion – 3 nuanțe absolut superbe despre care am să vorbesc puțin mai jos.

| Maybelline the brand |

Brandul Maybelline New York este după cum știți, cel mai mare brand de cosmetice la nivel mondial și se poate regăsi în peste 100 de țări.

Totul a început în 1915 când o tânără din Chicago (Mabel Williams) căuta o cale de a-și pune în evidență ochii. Cu o imaginație ieșită din comun, ea a agitat praf de cărbune cu vaselină iar amestecul l-a aplicat pe gene  și sprâncene. Inspirat de potențialul invenției, fratele ei (Thomas Lyle Williams) a creat Maybel Laboratories șunde a început să producă acest amestec zis și mascara ulterior să o vândă prin poștă.  Toate femeile din S.U.A. au fost înnebunite (le-au plăcut tare mult) de acest produs astfel încât în 1930 s-au vândut în toate magazinele locale. De atunci gama de produse legendare a crescut! Astfel de la o afacere mică de familie a ajuns la brand-ul nr.1 de machiaj din lume!

Maybelline New York preia trendurile de pe podiumurile de modă și le redă în viața de zi cu zi a femeilor, încurajându-le pe acestea să se afirme, să exploreze noi look-uri și să își promoveze propria creativitate și individualitate!

| Maybelline Color Sensational Shine Compolsion Lipsticks|

Maybelline Color Sensational Shine Compolsion Lipsticks sunt noile rujuri lansate lamijlocul lunii noiembrie  a celor la Maybelline la noi în țară! Această nouă lansare cuprinde 7 nuante de rujuri shiny  (cu finish strălucitor), iar conform descrierii oficiale au o textură lucioasă fără a fi lipicioase și o formulă cu pigmenți intenși ce sunt infuzați cu ulei hrănitor!!

Pentru început vreau să precizez faptul că în goodie bag-ul Maybelline s-a aflat 3 nuanțe ale rujului Color Sensational Shine Compolsion și anume:

  1. nuanța 55Taupe Seductional Shine/Brilliant (un nude ceva mai închis ce bate spre movuliu)
  2. nuanța 65 – Spicy Mauve Shine/Brillint (un nude mai deschis ce bate spre maro)
  3. nuanța 100 – Magenta Affair Shine/Brilliant ( un corai)

Toate cele trei nuanțe sunt cu adevărat super lucioase, confortabile și vii, chiar și nude-urile dau acel vibe vibrant!

În ceea ce privește ambalajul acestor produse, este unul simplist dar totodată elegant, iar tipul de ambalaj – gen oglindă, m-a dat pe spate întru-cât nu mai ai nevoie să mai porti în geantă și o oglindă pentru reaplicarea rujului ajutându-te de capacul acestuia!! Tare, nu?!?!

Se întind extrem de ușor și uniform, chiar și pe buzele uscate ca ale mele! Din denumirea rujului îți dai seama că este un ruj cu finish strălucitor (shiny) iar strălucirea este de super efect, oferă un liciu elegant și totodată fac buzele să arate mai “pline” – dacă ai buzele subțiri o să fi uimită de cât volum îți oferă acest ruj. Din experiență îți spun!!!!

Este de asemenea un ruj hidratant, chiar foarte hidratant, textura fiind ca de unt – atunci când îl întinzi simți cum se topește și cum îți îngrijește buzele.

Când vine vorba de rezistență aici știu una și bună, fiind un ruj ceva mai glossy nu se păstrează pe buze, și se transferă pe orice –  cana/pahar/haine – dar (există și un DAR) am observat că dacă nu “îl” deranjezi în primele 10 minute acest ruj pătează buzele și chiar dacă se transferă pigmentul rămâne! Rămâne cam 2-3 ore!

Ce am mai descoperit eu cu privine la acest ruj este faptul că, dacă îl folosești  puțin pe centrul buzelor iar apoi îl tapotezi cu degetul pe întreaga suprafață rezistența este una mult mai bună, iar transferul nu se mai realizează, deoarece acel gloss/strălucire se pierde și rămâne un ruj cu puțin sidef!

Prețul unui astfel de ruj variază în jurul sumei de 30 ron, și în puteți achiziționa atât online (elefant/l’arome/emag) dar și în magazinele fizice ex. DM drogherie, Auchan, Carrefoure!

Ca o concluzie, deși în această perioadă prefer rujurile mate nu spun “pas” unui astfel de produs! Hidratează, oferă volum buzelor și pe lângă asta poti să-l combini și cu un ruj mat, utilizându-l doar central oferind un luciu discret!

 

Hmm, sunt curioasă dacă ați reușit până acum să încercați acest ruj??

15 Replies to “Review | Maybelline Color Sensational Shine Compulsion Lipsticks”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *