Lambre®| Review pudra compactă matifiantă

Hello girls!

New day, same brand, new product!

În articolul anterior, vă spuneam că încep o serie de articole privind un singur brand, doar că, vă prezint produse diferite.

Astfel  încât, astăzi vorbim despre  pudra  compactă matifiantă Lambre, fiind următoarea etapă în realizarea unui machiaj. Bine recunosc, am sărit peste etapa aplicării fondului de ten, deoarece nu dețin un astfel de produs Lambre, astfel încât am folosit de la un alt brand – dar nu vreau să intru în detalii pentru că încă îl testez, dar o să revin cu un review cât de curând privind acesta.

Despre brand-ul Lambre, nu știu prea multe, și nici nu știu dacă contează cu adevărat, pe mine m-au cucerit datorită ambalajelor luxuriante ale produselor primite și ulterior cu produsul în sine. Sunt cu adevărat deosebite!

Dar acum să trecem la produsul în sine și anume la pudra compactă Lambre!

| pudră presată compactă matifiantă PRESSED COMPACT POWDER LAMBRE CLASSIC |

Descriere oficială

Pudră compactă COMPACT POWDER by LAMBRE cu efect matifiant are o textură foarte fină și catifelată ce asigură pielii un efect matifiant. Pudra maschează delicat ridurile mici și fixează fondul de ten, conferă un finish mat natural. Nu se acumulează în riduri și nu încarcă pielea.

 • asigură matifiere
 • maschează ridurile fine
 • fixează fondul de ten
 • împrospătează și catifelează
 • vine în 5 nuanțe – 01 Creamy Natural, 02 Nude, 03 Natural Biege, 04 Warm Biege. 05 Sand Biege.

| Părerea mea despre această pudră |

Este una din cele mai elegante produse de make-up pe care le dețin. Ambalaj luxuriant, interior unic, miros plăcut și totodată discret.

În două cuvinte PUDRA PERFECTĂ, sau cel puțin it’s the first impression.

Eu dețin această pudră în nuanța 03 Natural Biege, fiind nuanța perfectă pentru mine mai ales că sunt și puțin bronzată.

În momentul acesta, pudra matifianță Lambre, este unul din produsele mele preferate. Cei drept nu o folosesc zilnic, deoarece mai am început două pudre, si prefer să le termin pe acestea în primul rând.

Ce îmi place cel mai mult la ea:

 1. este extrem de fină, poate cea mai fină pudră încercată
 2. nu oferă tenului un aspect încărcat, pudrat, îmbătrânit, practic nici nu se vede că ai pudră, însă te bucuri de efectele ei
 3. nu usucă pielea, deși în descrierea ei este încadrată la produse matifiante iar eu am un ten uscat, ceea ce reprezintă un plus pentru mine la această pudră;
 4. matifiază, dar într-un mod non-agresiv, tenul rămâne cu un aspect natural, lejer.
 5. are un ambalaj elegant, o cutie la fel de fină precum conținutul.

În privința menținerii tenului intact în urma utilizării aceste pudre, rezistența diferă în funcție de fond de ten:

 1. peste un fond de ten high-end, tenul rămâne intact peste 8h (fără să retușez)
 2. peste un fond de ten drugstore, tenul rămâne intact aprox 4h (fără retuș)

Per total eu zic că face o treabă extraordinară, matifiază foarte bine, menține tenul intact o bună perioadă de timp și pe lângă asta, ambalajul e superb. Îți este milă să folosești această pudră, iar imprimarea de pe pudra propriu zisă e superbă.

P.S. Aa, și nu v-am menționat de existența unui puf-puf atât de cute, și pufos – pe care nu mă îndur să-l folosesc!

Dacă doriți să încercați această pudră, o puteți achiziționa online de pe site-ul oficial Lambre la un  preț de 44,50 Ron (AICI) .

 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *