Lambre® | Review – mascara Volume Lash

Hello girls!

 

Astăzi schimbăm registru și ne concetrăm pe zona ochilor, și anume de data aceasta vă prezint rimelul pentru volum marca Lambre.

Nu mă mai lungesc cu introul, și am să vă prezint produsul conform brand-ului și apoi experiența mea cu acest produs.

Mascara Volume Lash Lambre® |

Descriere oficială

Rimelul este asemănător rochiei negre din lumea cosmeticelor: arată extraordinar, oferă expresivitate, aduce un mister și oferă stil. Datorită rimelului bun LAMBRE genele dvs. vor deveni fermecătoare, voluminoase și lungi, realizând o privire pătrunzătoare.

Culoare disponibilă: negru.

Peria: de silicon.

| Experiența mea despre acest produs |

În primul rând îmi place mult la el ambalajul, pe cât de simplu pe atât de luxuriant. Pare el manelos, dar bate multe mascara la ambalaj.

Periuţa este din silicon, și puțin cam mărișoară pentru ochii mei. Nu mă deranjează acest lucru  foarte tare, doar că trebuie să am puțin mai multă grijă la aplicare. În ceea ce privește formula, la început este lichidă dar în timp (după câteva folosiri) se mai usucă puțin și e perfectă (cel puțin pentru mine).  Iar în ceea ce privește nuanța, este de un negru abanos, un negru intens

Un minus îl constituie faptul că, la primele utilizari – atunci când formula era prea lichidă – mă usturau ochii foarte tare, nu știu un motiv  anume, dar  imediat după ce s-a mai uscat (formula) nu am mai avut nici o problemă la aplicare și l-am putut  folosi cu mare drag.

Cum nu obişnuiesc să folosesc cleştişor de gene, am mai spus acest lucru și tind să repet, atunci când folosesc un rimel vreau puţină curbare, dar şi alungire, iar când aplic acest rimel – nu știu dar îmi place efectul acestuia. Este un rimel ce oferă puțin din ambele – nici prea mult, nici prea puțin, ci efectul de care am nevoie pentru  a-l purta pe timp de zi.

Punctul forte a-l acestui mascara îl contituie faptul că nu încarcă genele, ci le repară și le oferă o lungire și un volum discret (de aceea și motivul pentru care îl prefer pe timp de zi).

În ceea ce privește rezistența, se menține cu brio o zi întreagă, nu curge, nu se fărâmițează doar că trebuie să ai puțină răbdare la aplicare, deoarece se usucă puțin cam greu pe gene. Dar efectul este de durată.

Îndepărtarea acestui mascara se realizează destul de ușor, nu este necesar să insisți pentru îndepărtare și poți folosi orice demachint ai la îndemână (am încercat îndepărtarea acestui mascara atât cu loțiunea demachiantă Doina cât și cu șervețelul demachiant Nivea, și nu am observant vreo diferență la demachiere ci doar la prețul produselor folosite (6 ron respectiv 10 ron).

 

În concluzie mie îmi place acest rimel, este exact ce caut pentru timp de zi: alungire și volum al genelor discret.

Dacă dorești să-l încerci, îl poț achiziționa online de pe site-ul oficial Lambre AICI – la prețul de 20 Ron – un preț destul de bun zic eu.

 

Sunt curioasă dacă a-ți încercat produse Lambre, și ce părere aveți despre acele produse?!

Aștept recomandări.

 

Până data viitoare. vă urez o zi cât mai frumoasă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *