Lambre® | Review – creion lichid persistent Glamour(tuș)

Ultimul produs ce îl dețin marca Lambre este un tuș, sau conform site-ului oficial Lambre un –  creion lichid persistent contur.

L-am tot purtat, încercat și repurtat, până mi-a făcut o părere despre el, și acum e rândul lui de a fi prezentat.

Așa că, să nu o mai lungesc și să vă prezint produsul în sine ulterior să vă spun experiența mea cu acesta.

| Creion Lichid Persistent Contur Glamour – black |

Descriere oficială

Datorită noului creion lichid pentru conturul ochilor EYELINER GLAMOUR, efecturea codiței de tuș va fi o experiență ușoară și plăcută. Doar în câteva minute și obțineți un machiaj perfect ce va atrage atenția tuturor.

  • precizie și nuanța de negru profund
  • persistent
  • nu curge

| Experiența mea cu acest produs |

E un eyeliner care îmi place tare mult și are tot ce îi trebuie : design plăcut, vârf perfect (în special pentru cele cu 2 mâini stângi ca mine) și e rezistent.

Vârful este din burete iar la capăt unde e partea subțire e flexibil. Puteți trasa atât linii extrem de subțiri cât și linii mai groase. Pe mine cel puțin mă ajută foarte mult și trasez linia de tuș cu mai multă precizie.

La partea pigmentație stă foarte bine după cum puteți observa și în poza de mai jos .  Se usucă foarte rapid în doar cateva secunde. Rezistă pe pleoapă doar că trebuie să fi cu băgare de seamă să nu te “freci” la ochișori, că e posibil să-ți întinzi eyeliner-ul, și te faci de toată frumusețea. Cred că acesta e singurul minus pe care îl are acest tuș.

În ceea ce privește îndepărtarea acestui tuș, eu o realizez cu ajutorul apei micelare bifazice (pentru ochi) Nivea. Se demachiază foarte ușor, dintr-o singură presare pe pleoapă a dischetei îmbibate în demachiant, iar tușul a dispărut.

Eyeliner-ul îl puteți achiziționa online – AICI – la un preț de 23 Ron.

 

Ma bucur mult că am descoperit acest eyeliner,  și pentru asta le multumesc celor de la Lambre că au acceptat să sponsorizeze evenimentul de beauty la care am participat – Bucovina Beauty Blogger Event.

Dacă vreți să aflați mai multe despre brand-ul Lambre cât și dspre produsele lor,  intrați pe pagina lor de facebook (AICI) și  instagram (AICI), sau pe site-ul lor official (AICI) și veți găsi tot ce vă interesează.

 

 

O zi frumoasă în cotinuare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *