Lambre® | Review bază de machiaj SUPREME PRIMER MAKE-UP BASE MAT&SMOOTH

Hello girls!

Astăzi deschid o serie de review-uri pentru câteva produse ale unui singur brand, primite în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event, și anume din partea celor de la Lambre®.

Am ales să vă prezint produsele, unul câte unul, deoarece vreau să atrag atenția “dumneavoastră” asupra fiecărui produs în parte, motivul principal fiind raportul calitate-preț, care din punctul meu de vedere este unul just.

În punguța cu minuni Lambre, au fost 4 produse de make-up ( bază de machiaj, pudră compactă, rimel și un tuș) pe care am să vi le prezint în ordinea folosirii lor în realizarea unui machiaj.

Lambre este un brand francez cu produse la preț accesibil și ambalaj luxuriant ce au revoluționat piața românească.

| bază de machiaj matifiantă și hidratantă SUPREME PRIMER MAKE-UP BASE MAT&SMOOTH |

Descriere oficială

Pregatește perfect pielea și o menține mată pe tot parcursul zilei. Formula sa unică și consistența tip gel este foarte eficientă datorită microparticulelor care absorb transpirația și sebumul, oferind un efect mat și piele netedă.

 Aceasta facilitează aplicarea ulterioară a fondului de ten și garantează rezistența machiajului. Creat din ingrediente inovative, pe bază de elastomeri de silicon ce formează pe suprafața pielii un micro-strat transparent și catifelat. Nu crează efectul de mască. Are o nuanță neutră, complet transparentă ce se potrivește tuturor tipurilor de ten, de la cele foarte deschise până la cele mai închise.

EFECT UIMITOR: Un machiaj perfect, rezistent și profesionist!

  • uniformizează instant și nivelează ridurile minore și porii mariți
  • facilitează aplicarea perfectă a fondului de ten și reduce consumul acestuia
  • matifiază și menține efectul de mat
  • asigură rezistența machiajului
  • oferă finețe tenului
  • nu încarcă tenul
  • este recomandat tuturor tipurilor de ten.

*FĂRĂ arome, coloranți și parabeni.

Părerea mea

Pentru început vreau să specific faptul că, este un primer-ul pe bază de silicon. Nu pot spune că e ceva ce folosesc des, sau că sunt expert în astfel de produse sau că am găsit primer-ul perfect până acum.

Cei drept, eu ca bază pentru machiaj foloseam o cremă hidratantă sau serul de la Mayie (despre care v-am vorbit într-un articol anterior), nimic mai mult până de curând când m-am gândit să-i dau o șansă primer-ului de la Lambre – și bine am făcut.

Îl aplic cu ajutorul degetelor sau cu burețelul  prin mișcări de tapotare pe întreg tenul. Ca o mică observație, în cazul aplicării bazei cu burețelul  fondul de ten nu mai are tendința de a se strange în zona nasului – iar rezistența machiajului este mai îndelungată.

Textura este una de tip spumă, transparentă, iar ca efect, primer-ul uniformizează și estompează din semnele/imperfecțiunile existente pe ten, matifiază tenul pregătindu-l pentru rutina obișnuită de machiaj.

După aplicarea acestei baze de machiaj am observat că fondul de ten se fixează mult mai bine, nu se strânge în ridurile de expresie, sau în zona T. și  rezistă ore bune pe ten – l-am testat maxim 7H, fără a fi nevoie de a-l retușa.

P.S. În momentul când am încercat această bază, pentru a fixa fondul de ten am folosit pudra Lambre despre care am să vă vorbesc în articolul următor, așa că fiți pe fază.

Primer-ul vine într-un tup de 30 ml, și-l puteți achiziționa online – AICI – de pe site-ul oficial Lambre la prețul de 26Ron.

A-ți luat contact până acum cu produsele Lambre?!

Ce părere aveți despre produsele lor? Și ce produse îmi recomandați?!

 

 

Vă urez o zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *