Îngrijirea părului cu produse Triodeluxe Cosmetics | Tratament leave-in Anian & Tratament reparatorTresemme concentrat

Bună tuturor!!!!!

Vreau să vă povestesc despre două produse preferate în ultimul timp pentru îngrijirea părului, atât de necesare acum,când toată lumea e la mare/plajă și soare, sau chiar în orice sezon.

Aici fac referire la două tratamente pentru păr și anume, tratamentul leave-in bifazic de la Anian și tratamentul reparator concentrat de la Tresemme.

Am descoperit aceste produse odată cu Bucovina Beauty Bloggers Event, unde am avut posibilitatea să luam legătura cu cei de la Triodeluxe Cosmetics, ce ne-au devenit sponsor, surprinzându-ne cu câte o punguță cu  produse ale brand-urilor ce le distribuie.

Goodie bag-ul cuprinde produse, e la brand-uri diferite, dar în acest articol vreau să vă vorbesc doar despre produsele destinate îngrijirii părului.

| Brand-ul Triodeluxe Cosmetics

Triodeluxe Cosmetics SRL este distribuitor în România a produselor Anian, Foresan, Doracil produse de Laboratoarele Forenqui începând cu anul 2010.

Gama Anian cuprinde: tratamente pentru par, produse pentru igiena si intretinere corporala.

Gama Foresan cuprinde odorizante lichide si odorizante air-freshner.

Gama Doracil cuprinde produsele de curatenie.

Gama Tresemme cuprinde tratamente par, tratamente par pentru saloane de coafura.

Eforturile lor se concentrează pe satisfacerea și fidelizarea clienților, de aici și continua evoluție a site-ului și a tuturor ofertelor care vin în întâmpinarea nevoilor acestora. Totodată se încercă să se ofere un raport calitate-preț cât mai bun posibil.

Departamentul R&D deține ultimele tehnologii, dezvoltând procesele și produsele cele mai inovative pe care Laboratoarele le produce. Scopul este de a plasa cosmetice specializate în fiecare casa, inclusiv tratamente pentru păr și piele precum și cele mai exclusive noutăți.

 Conceptul “Calității Maxime” este ceea ce sprijină depășirea și dezvoltarea tendințelor noilor concepte la fel ca și garantarea perfecțiunii în toate liniile de producție.

Dar haide-‘ți să trecem la prezentarea produselor în sine, și anume a celor două tratamente.

| Tratament leave-in bifazic nutritiv Anian, pentru păr

 | Descriere oficială |

Bifazic Nutritiv cu ulei de argan, shea și jojoba. Hrănește scalpul, oferă strălucire și vitalitate părului, fiind un tratament 3D.

Redă părului tău aspectul mătăsos și strălucire cu ajutorul Bifazicului Nutritiv Anian. Acesta hrănește scalpul, dă forță și vitalitate părului, creează un film protector în jurul firului de păr, lăsându-l flexibil și mătăsos. Rezultatul este un păr strălucitor, neted și ușor de aranjat.

Mod de utilizare

Agitați înainte de fiecare folosire. Aplicați prin pulverizare pe părul proaspăt spălat, umed/uscat cu prosopul. Nu limpeziți! Evitați contactul cu hainele. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, limpeziți cu apă din abundență

Acest produs nu a fost testat pe animale.

| Experiența mea cu acest produs |

Pentru început pot spune că îmi place mult acest ulei, îl folosesc cu mare drag ori de câte ori îmi spăl părul!

Rezultatul obținut: Un păr fin, extrem de moale, cu miros puternic, rezistent şi deloc deranjant!

Ce îmi mai place mult este aroma acestui produs, pe care nu ştiu să o descriu. Miroase a ceva dulce combinat cu ceva fresh…………mă rog, oricum miroase super bine!

În ceea ce privește modul de aplicare,  îl folosesc pe părul umed (spălat în prealabil deoarece, nu este nevoie de clătire), după ce mi-am zvântat părul în prosop, aplic acest bifazic pe toată lungimea părului, ba chiar şi la rădăcini (şi nu, nu s-a îmbâcsit sau îngrăşat părul mai repede decât o face normal, adica a 3 zi după șamponare), după care îl usuc cu feonul, de cele mai multe ori.

Referitor la ceea ce promite, pot să spun că am observant o îmbunătățire a aspectului firelor  de păr. Părul meu a devenit  mai puternic, îmi cad mai puține  fire la periat şi mă pot mândri cu faptul că este foarte plăcut la atingere. Iar rezultatul asta durează aproape până la următoarea spălare – adică 2-3 zile. Am observat şi că părul meu se aşează mai bine şi mai frumos după utilizarea acestui tratament, e mai ascutător, fapt entru care îmi oferă o mai mare încredere în mine. Sună  prostesc, dar sunt genu care, dacă nu mi se așează părul fcum vreau parcă îmi merge prost toată ziua, sunt fără chef. Sunt curioasă dacă mai sunt astfel de persoane?!!?

Cantitatea de 400 ml și sistemul inteligent de dozaj prin pulverizare cu siguranță îl fac extrem de spornic, astfel că e suficient pentru 4-5 luni, în cazul unui par lung (ca al meu), spălat de 2 ori pe săptămână.

Dacă doriți să-l încercați, îl puteți achiziționa online AICI, la preț de 42 ron.

| Tratament Tresemme Diamante 60 secunde

| Descriere oficială |

Tratament Concentrat. Lăsați să acționeze timp de 60 secunde, apoi limpeziți. Reface părul de la prima utilizare. Calitate profesională.

TRESemme Platinum Strenght 60 seconds este un tratament concentrat cu pulbere de diamante care conferă rezistență părului. Recipientul de 15 ml ajunge pentru o singură utilizare și se distribuie uniform pe păr evitând rădăcinile.

Mod de utilizare

Utilizați șamponul și balsamul Tresemme Diamante. Masați părul de la mijloc spre vârfuri. Evitați rădăcinile părului. Lăsați să acționeze timp de 60 de secunde apoi limpeziți cu apă. Utilizați o dată pe săptămână sau ori de câte ori părul dumneavoastră are nevoie de îngrijire și reparare profundă. Evitați contactul cu ochii.

| Experiența mea cu acest produs |

După ce am folosit acest produs am avut senzația aceea de după aplicarea unui tratament la salon.

L-am aplicat după șamponare (evitând folosirea unui balsam) de la jumătatea firelor de păr spre vârfuri și l-am lăsat să acționeze, așa cum se menționează 60 de secunde ( 1 minut pe ceas) iar efectul este imediat. Am rămas plăcut suprinsă de rapiditatea produsului. Iar mirosul e demențial!

Părul  rămâne incredibil de hidratat, are un luciu deosebit și se simte mai puternic! Este minunat și mă bucur că am avut ocazia să-l încerc! Intenționez să-mi fac provizii și să mă bucur de acest tratament măcar o dată pe săptămână!

Dacă și voi vă doriți să obțineți rezultate ca la salon în intimitatea căminului vostru, îl puteți achiziționa online de pe site-ul celor de la Triodeluxe Cosmetics – AICI – la 9 ron, 15 ml (pentru o singură utilizare).

 

 

Nu mă pot decide care dintre cele două produse îmi place mai mult, însa efectele asupra părului meu sunt vizibile, în special când am nevoie de un plus de îngrijire și hidratare.

Vă recomand să vizitați site-ul celor de la Triodeluxe Cosmetics, inclusiv și pagina lor de Facebook, deoarece au produse super calitative cu raport calitate-preț cât mai bun posibil.

Măcar să le dați o șansă, o să vedeți că nu o să regretați.

 

P.S. Urmează un alt articol privind alte produse primite din partea celor de la Triodeluxe Cosmetics.

 

 

Până data viitoare, vă urez o zi cât mai frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *