Her Secret EDT | Antonio Banderas

Hello girls!

O altă săptămână cu un alt parfum!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre EDT Her Secret by Antonio Banderas. Un parfum plin eleganță, primit în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event #1 din partea Grupului Sarantis (un distribuitor în Romania a multor brand-uri).

| Parfumurile Antonio Banderas 

Antonio Banderas, pe numele său complet Jose Antonio Dominguez Banderas, este un actor, regizor, producător şi cântăreţ spaniol, cunoscut probabil de toată lumea. Dintre cele mai renumite, amintim rolurile sale din filmele Desperado, Zorro şi Philadelphia. Numele său se bucură de o celebritate crescândă şi în lumea parfumurilor.
Antonio Banderas colaborează cu societatea Puig, care este activă pe piaţa modei şi a parfumurilor, de mai bine de 10 ani. Din colaborarea lor au apărut o serie de parfumuri de mare succes, iar actorul a devenit unul dintre principalii reprezentanţi ai brandului. Cele câteva zeci de parfumuri purtând numele lui Antonio Banderas sunt la fel de îndrăzneţ de seducătoare, ca actorul însuşi.

| Her Sercret by Antonio Banderas – parfumul seducţiei îndrăzneţe

Her Secret EDT este un parfum Oriental Floral de damă, lansat în 2012, descris de creator (Antonio Banderas) ca fiind esența seducției și a misterului.

Compoziția sa combină esențe ce sunt asociate cu legende feminine, cu note de bază precum – bezoin, cedru, vanilie îmbinate cu iasomia și tuberoza, iar ca note de vârf – grepfruit, căpșună, floare de portocal ce devine un parfum dulceag- fructat, însă nu este greu și se vede că a fost formulat pentru anotimpul cald.

 Îmi place mult acest parfum (îl dețin în format de 80ml), când l-am încercat pentru prima dată în nici măcar un minut s-a transformat într-un parfum floral pe care am început să îl iubesc.

Este un parfum delicat și ademenitor, elegant și dulce, fructat și puternic, floral de vară! O combinație perfectă a simțurilor, perfectă în orice moment – atât pentru zi cât și pentru seară,  destinat femeilor fermecătoare, misterioase ce doresc să întorcă orice privire oriunde s-ar afla. Nu am specificat, din punctul meu de vedere merge perfect vara, nu știu de ce, dar mie îmi place să-l port acum, în acest anotimp, mă bine dispune.

După cum am mai spus, nu țin cont ca un parfum să fie de la un brand high end, ci anume să persiste, iar Her Secret by Antonio Banderas, pot spune că persistă în  jur de 3 ore, bine nu-l mai simt eu, dar am pățit ca după cateva ore să fiu întrebată cu ce parfum sunt dată. Da, am fost mandră de mine atunci!

Ce mi se mai pare tare interesant, e faptul că tubulețul ce “scoate” produsul din recipient este exact până la fundul sticlei, ceea ce înseamnă că nu ratez nici măcar o picătură de produs/parfum.

Pe lângă asta, și ambalajul e atât de elegant și minimalist, sticla este transparentă – destul de grea, cu o cheiță ce denotă secretul ei/al tău în materie de parfumuri, iar pe capac se regăresc inițialele creatorului – AB de la Antonio Banderas.

Desigur, când luați în calcul recomandarea mea, să vă gândiți că Ph-ul fiecăruia dintre noi diferă și la fel și mirosul personal, așa că, la fel ca la parfumurile marilor case, persistența poate să varieze.

Dacă v-am convins și pe voi să-l încercați, îl puteți găsi online cât și în DM drogherie, iar prețul variază în jurul sumei de 80 Ron (80 ml).

Pentru a fi la curent cu noutățile, puteți să le urmăriți conturile:

Facebook: https://www.facebook.com/AntonioBanderasPerfumes/?ref=br_rs

Instagram: https://www.instagram.com/antoniobanderasoficial/

Tare aș vrea să știu, dacă l-ați încercat și ce impresia v-a oferit?!

Lăsați-mi în comentarii….

 

 

Un început de săptămână cât mai frumos!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *