Geluri de duș Vidal

Hello ladies!

Cui nu i-ar plăcea un gel de duș cremos, parfumat, într-o cantitate rezonabilă și la un preț bun?

Ei bine, mie îmi place chestia asta, și de fiecare dată când se termină un gel de duș din baie, aleg ceva nou în speranța că voi descoperi ceva care să merite.
Până acum am tot folosit geluri de duș “apreciate”, dar nu prea văd să se vorbească despre gelurile de duș Vidal, deși prețul este unul mic, cantitatea este rezonabilă pentru prețul deținut și sunt destul de multe sortimente.

Așa că, m-am gândit să vă povestesc puțin despre două din variantele ce se găsesc pe piață în materie de geluri de duș marca Vidal.

Primul meu gelul de duș de la Vidal ( Gel de duș tonifiant cu fructe de pădure și mosc) l-am primit în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event datorită distribuitorului Sarantis  iar ulterior mi-am achiziționat și noul lor gel cu apă micelară, și intenționez să-mi mai cumpăr, deoarece îmi place formula și consistența lor.

| VIDAL  Gel de duș tonifiant cu fructe de pădure și mosc |

Gelul de duș cu fructe de pădure și mosc pune accent pe capacitatea de hidratare a pielii (HYDRA-DERM), lăsând-o moale și catifelată. Are la bază extracte de mosc, cu o amprentă profundă, puternică, care îți vor dărui o piele plăcut parfumată. Textura sa este de gel într-o nuanță de alb, ce curăță destul de bine lăsând o senzație de confort grație lejerității sale.

VIDAL gel de duș cu apă micelară |

Acest gel de duș a devenit preferatul meu, miroase atât de bine, nici nu știu cum să vă explic. Deci, mă duce cu simțurile la o apă micelară dar subtil cu tonuri dulci – sper să vă “imaginați” ceea ce am spus, că altfel nu știu cum să explic. Ca textură, este aceeasi – un gel, dar de data aceasta este incolor, ce curăță pielea lăsând-o moale și hidratată.

Pe lăngă toate cele prezentate, gelul de duș Vidal cu apă micelară (noul lor gel de duș) nu conține parabeni – iar acest lucru mă bucură cel mai mult. Cred că este singurul gel de duș (la un preț mic) ce nu are în compoziție parabeni – din câte am folosit eu.

Am folosit aceste geluri în timpul dușului, folosind sau nu un burete/lufă, și totodată drept spumant – am rămas plăcut suprinsă de câtă spumă pot face – deci da, o să le tot cumpăr și recumpăr. Aceste arome le văd perfecte pentru perioada caldă a anului, deoarece sunt fresh, răcoritoare.

 

În cazul în care doriți să le încercați. le puteți achiziționa online sau din supermarket-uri/hipermarket-uri, iar prețul lor variază, în jur de 13 ron pentru 500 ml – deci da, se merită, și în plus “aromele” ce le conțin gelurile de duș Vidal nu le regăsiți pe piață.

Iar pentru a afla noutăți privind noile produse marca Vidal , puteți să le urmăriți activitate pe facebook.

 

Cam atât pentru astăzi, revin mâine cu un alt articol

– Despre ce?! O să vede-ți mâine!

O zi cât mai frumoasă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *