Dă un plus de eleganță ținutelor cu ajutorul bijuteriilor/accesoriilor Janette

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Astăzi vreau să abordez un subiect nou pe blog, mai exact vreau să îți vorbesc despre un site creat cu și din pasiune pentru frumos!

Acum noțiune de “frumos” poate varia de la o persoană la alta, însă pentru mine simplitatea denotă elganță, iar cei de la Janette.ro abordează această viziune în crearea unor accesorii unicate întruchipând un ideal al rafinamentului și sensibilității micilor detalii .

| Janette.ro – bijuterii&accesorii alese |

Janette.ro este un magazin online (cât și unul fizic dar pe plan local – Suceava) unde poți găsi bijuterii și accesorii lucrate manual din argint și pietre naturale, bijuterii unicate cu superbe detalii expresive, reprezentând simboluri ale culturii și arteii asiatice și orientale.

Accesoriile din portofoliul acestora sunt unicate sau în ediție limitată, de aceea ele se regăsesc într-un singur exemplar (per model), deoarece conform celor din echipă ” vor ca fiecare femeie să se simtă specială cu ajutorul unei asemenea bijuterii”.

| Janette a participat în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Spring Edition |

Participarea lor în cadrul evenimentului Bucovina Beauty – Spring Edition, a fost una din cele mai frumoase surprize ale acestui eveniment iar reprezentanta lor, Alina a fost drăguță și ne-a oferit fiecărei participante  câte o “mică-mare atenție”  ce ne-a acaparat cu totul.

“Mica-marea atenție” consta în câte o bijuterie unică atât din punct de vedere al design-ului cât și a modului de folosire – de aceea nu pot să vă pun link către produs deoarece este ei lansează doar un exemplar din fiecare model. Am văzut colege ce au primit cercei într-un model absolu superb, coliere care mai de care mai ochioase și elegante cât și brățări total diferite ca model. Eu am primit un colier absolut superb, lucrat într-o manieră simplistă m-a cucerit din primul moment în care l-am văzut.

Este un colier din argint cu un pandantiv circular, un model simplist, delicat, simplu dar elegant. Un model ce se asortează cu ușurință la orice tip de ținută (orice outfit), ideal totodată din punctul meu de vedere ca idee de cadou persoanei dragi.

Deși  vremea nu prea ține cu mine, eu deja mi-am creat câteva ținute casual perfecte pentru zilele călduroase de vară ce pot fi accesorizate cu acest colier abolut superb, printre care și această outfit absolut banal care iese în evidența datorită lanțișorului Cerc Janette.

Cercul fascinează nu doar prin geometria sa cât și prin încărcătura străveche, formă a întregului, a perfecțiunii, a sinelui. Lungimea este ajustabilă iar încuietoarea este sigură de tip lobster,

Produsele lor sunt însoțite de certificat de garanție și conformitate, iar bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personal specializat (din cadrul Asociației Naționale pentru Protecția Cosumatorului).

Abia aștept să se încălzească să vă pot arăta ce outfit-uri realizez la care asociez acest mnunat colier, însă mai multe imagini și impresii gășiți pe contul meu de instagram!

Dacă ești din Suceava și dorești să achiziționezi o mică atenție cuiva drag îți recomand să vizitezi magazinele Janette – Bijuterii&Accesorii, din următoarele locații sau online pe paginile lor de instagram și facebook:

 

Și cam atât pentru astăzi, m-aș bucura dacă mi-ai spune ce părere ai despre aceste accesorii – dacă le-ai purta?!

O zi frumoasă!

 

28 Replies to “Dă un plus de eleganță ținutelor cu ajutorul bijuteriilor/accesoriilor Janette”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *