CeraVe | Din dragoste pentru pielea ta

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu

După o lungă așteptare cu multe peripeții, cam pe la jumătatea lunii ianuarie a ajuns și coletul meu cu produsele din campania celor de la BuzzStore în colaborare cu Cerave.

| BUZZStore |

Pentru cei ce nu știu, BuzzStore este cea mai mare comunitate de ambasadori de brand din România. Sunt o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), în continuă creștere, a căror părere contează atât pentru cei care intră în contact zi de zi în mod direct sau prin rețelele sociale, cât și pentru dezvoltatorii de noi produse și servicii.

Sfat! Dacă ești o persoană curioasă și îți place să testezi noi produse și servicii apărute, îți place să comunici cu prietenii tăi direct sau prin intermediul internetului, alăturăte comunității BUZZStore aici.

| Campania BUZZstore în colaborarea cu cei de la CeraVe |

Campania BUZZstore în colaborare cu CeraVe a constat într-un colețel cu 2 produse full size și două produse travel size, și anume:

  • gel de spălare CeraVe (mărime ful size) hidratant
  • cremă hidratantă CeraVe (mărime full size)
  • gel de curățare spumant CeraVe hidratant (mărime travel size, 20ml)
  • loțiune hidratantă CeraVe (mărime travel size, 20ml)
  • plus câte 5 pliante cu o mostră fiecare, pentru fiecare produs enunțat (pentru gelul de spălare hidratant  și crema hidratantă)

| brand-ul CeraVe |

De peste un deceniu, brand-ul CeraVe este lider în domeniul îngrijirii pielii, în Statele Unite ale Americii. Compania dezvoltă, împreună cu medicii dermatologi, produse care completează, optimizează și regenerează funcția de barieră naturală a pielii.

În ultimii ani, numeroase studii clinice au demonstrat că o mare parte din problemele dermatologice sunt asociate cu un nivel scăzut de ceramide – acestesunt componente esențiale ce formează bariera de protecție a pielii și menține o piele hidratantă. Atunci când nivelul de ceramide scade, funcția de barieră cutanată este afectată, pielea nu mai este hidratată iar factorii externi ce agresează pielea pot pătrunde cu ușurință, conducând la o piele uscată și iritată.

În cele din urmă, în 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazată pe ceramide similare pielii (ceramidele 1,3 și 6-II) și Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, după o singură utilizare.

Cosmeticele CeraVe cu Tehnologia MVE (MultiVesicular Emulsion Tehnology), eliberează la suprafața pielii ingredientele din compoziția produselor CeraVe pe parcursul a 24h, strat cu strat, pentru a menține pielea catifelată pe durata întregii zile.

CeraVe înseamnă: Simplitate (în înțelegere, utilizare și recomandare), eficiență (hidratare la un nivel superior:de lungă durată) și accesibilitate (distribuție largă, prețuri accesibile). Totodată, CeraVe este una din cele mai apreciate mărci de îngrijire și hidratare din SUA, iar acum sunt disponibile și în România.

| Descriere produselor |

CeraVe gel de spălare hidratant – pentru ten normal spre uscat

Descriere oficială

CeraVe gel de spălare hidratant este recomandat pesoanelor cu piele normală sau uscată, potrivit pentru adulți și copii.

Beneficii: Curăță și hidratează eficient fără a perturba bariera de protecție a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează delicat impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii după o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă. Disponibil în două formate: 236 ml și 473 ml.

Ingrediente – Ceramide 1,3,6-II, acid hialuronic, glicerină, colesterol, fitosfingozină, tehnologie MVE.

Părerea mea

Pentru început vreau să specific un lucru – eu în această perioadă rece un ten normal spre uscat, iar descuamarea e oarecum la ordinea zilei, și pentru a “scăpa” de ea trebuie sa-mi exfoliez tenul zi de zi, nu e un lucru tocmai bun pentru piele, dar e singura modalitate prin care tenul să arate cât de cât decent după aplicarea fondului de ten.

În ceea ce privește gelul de spălare CeraVe, îmi place mult modul lui de prezentare – vine într-un tuboiaș cu pompiță fapt pentru care, nu consum mult produs ci exact cât trebuie pentru fiecare utilizare.

Folosesc acest produs doar pentru curățarea tenului, deoarece de la prima utilizare mi-a plăcut foarte mult efectul acestuia, mi-a curățat tenul foarte bine, delicat iar după îndepărtare nu am simțit aceea senzație astringentă (de strângere a feței). Îl utilizez atât dimineața cât și seară de mai bine de o săptămână, iar eficacitatea acestuia nu s-a schimbat – tenul rămâne soft & clean, iar un alt lucru de care m-am bucurat este faptul că nu are miros sau parfum și nu face spumă , iar acest lucru pentru ten este un lucru extraordinar.

Gelul de spălare CeraVe este un produs ce se regăsește în toate farmaciile din țară cât și online (emag.ro, farmaciatei.ro, cerave.ro), iar prețul se învârte în jurul sumei de 40 RON.

 CeraVe cremă hidratantă pentru față și corp 

Descriere oficială

Se adresează pielii uscate și foarte uscate – piele uscată, prurit, pentru îngrijirea pielii predispuse la psoriazis.

Crema hidratantă CeraVe hidratează eficient, restabilind, în același timp, bariera de protecție a pielii. Aceastp cremă non-grasă, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, asigură hidratare pe parcursul întregii zile după o singură utilizare. Disponibilă în două formate:  340 mgr și 177 gr.

Ingrediente – Ceramide 1,3,6-II, acid hialuronic, glicerină, colesterol, fitosfingozină, tehnologie MVE.

Părerea mea

Crema hidratantă pentru față și corp CeraVe vine într-o cantitate de 340g, un gramaj destul e mare pentru mine însă mă bucur tare mult că am putut și încă pot să o încerc!

Deși este un produs atât pentru față cât și corp, eu o utilizez stict pentru corp, ori de câte ori fac duș. Este o cremă grasă ca textură însă nu lasă peliculă grasă și intră foarte repede în piele, iar gradul de hidratare se menține pe câteva zile – pielea rămâne catifelată și moale la atingere. Nu conține parfum și miros,

Dacă te întrebi de ce nu folosesc această cremă pentru ten, este pentru faptul că nu-mi pot imagina o cremă multi-tasting (atât pentru ten cât și fată), însă eficacitatea produselor mă face să-mi doresc să-mi achiziționez și produse CeraVe pentru ten în ceea ce privește hidratarea acestuia.

Crema hidratantă pentru față și corp Cerave o puteți achiziționa atât din farmaciile partenere cât și online (emag.ro, farmaciatei.ro), iar prețul se învârte în jurul sumei de 65 RON, mai mult sau mai puțin.

 Gel de curățare spumant CeraVe Foaming Cleanser, travel size 20ml

Descriere oficială

Gelul de curățare spumant CeraVe curăță delicat în profunzime și reîmprospătează pielea, în timp ce îndepărtează excesul de sebum, impuritățile și machiajul, fără a afecta bariera cutanată.

Ingrediente – Ceramide 1,3,6-II, acid hialuronic, glicerină, colesterol, fitosfingozină, niacinamidă

Părerea mea

Este un gel de curățare tare bun, curăță foarte bine tenul de împurități,  lăsându-l proaspăt și fără tendință de uscare. Încă din denumirea produsul, bănuiesc că v-ați dat seama că este un produs ce face spumă (față de produsul anterior de curățare ce nu făcea spumă), însă curăță bland tenul, nu e acel gen de spumant ce agresează.

Îl puteți achiziționa într-o cantitate de 473 ml la prețul de 42 RON, atât online (emag.ro, farmaciatei.ro) sau din farmaciile fizice partenere.

 

Loțiune hidratantă pentru față și corp CeraVe

Descriere oficială

Loțiunea hidratantă are la bază o formulă unică, lejeră ce oferă hidratare pe durata întregii zilei și ajută  repararea barierei cutanate.

Ingrediente – Ceramide 1,3,6-II, acid hialuronic, glicerină, colesterol, fitosfingozină, tehnologie MVE.

Părerea mea

Este un mini tare făinuț, produsul în sine este foarte hidratant – lasă pielea moale, catifelată și plăcută la atingere – poți beneficia de un moment de răsfăț în orice moment al zilei. Pe aceasta am folosit-o pentru hidratarea tenului, datorită cantității mici în care era prezentată (20ml)

Mie chiar mi-a plăcut acest produs, intră foarte repede în piele, nu lasă peliculă grasă pe corp și hidratează foarte bine pielea.

În variantă full zise (473 ml) crema o puteți achiziționa online (farmaciatei.ro, emag.ro) la un preț de aproximativ de 48,00 RON sau din farmaciile fizice partenere.

În ceea ce priveste cele 10 pliante cu câte o mostră a fiecărui produs primit (gelul de spălare hidratant si crema hidratantă CeraVe), toate au ajuns la câte o prietenă pentru a le testa și a se convinge de eficacitatea acestora.

Per total, am rămas plăcut surprinsă de cât de hidratante pot fi aceste produse – pe lângă prețurile lor accesibile. Gelul de spălare hidratant este cel mai bun produs de acest gen – din tot ce am mai încercat, nu usucă tenul lăsându-l soft și curat; iar crema hidratantă pentru ten si corp mă ajută foarte mult pentru a-mi menține pielea catifelată fără acea senzație astringentă (coate uscate/cu, cojite).

Toate produsele CeraVe sunt neagresive, non-comedogenice, fără parfum, hipoalergenice și cu o formulă simplă. Iar dacă doriți un sfat, încercați măcar un produs pentru demachiere sau o loțiune sau cremă hidratantă pentru ten sau corp, și vei vedea diferența.

 

O zi frumoas în continuare!

26 Replies to “CeraVe | Din dragoste pentru pielea ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *