C-THRU Cosmic Aura | Your mark of charm!

Bună și bine ai (re)venit!

În ultima vreme am avut parte numai de experiențe frumoase și de produse ce mi-au amintit de adolescență – un exemplu, am redescoperit produsele C-THRU, un brand ce îl foloseam destul de des cu ani în urmă dar care l-am “uitat”.

Mare mi-a fost mirarea și entuziasmul când, în urma evenimentului Bucovina Beauty Blogger Event (un eveniment mult așteptat și primul de acest tip din orașul meu) distribuitorul multor brand-uri în România – Sarantis Group, ne-a surprins cu noua gamă C-THRU, Cosmic Aura – un set ce conține un deodorant spray, un parfum de corp și o apă de toaletă (EDT).

| C-THRU Cosmic Aura |

  • deodorant spray
  • parfum deodorant corp
  • EDT

Cel mai nou set C-THRU, Cosmic Aura  vine într-un ambalaj atractiv, inconfundabil,  în nuanțe de albastru. Iar mirosul gamei Cosmic Aura se potrivește perfect gustului meu, este o combinație de esențe extrem de bine alease, și anume:

  • Note de bază: mosc, vanilie, paciuli (o plantă foarte aromată)
  • Note de mijloc: iasomie, violet de alpi, mușcată
  • Nota de vârf: bergamotă, coacăz rosu, pepene galben, citrice (mandarină)

Acum să o luam pe rând privind aceste produse, și să vă povestesc experiența mea cu acestea.

| deodorantul spray C-THRU Cosmic Aura |

O să profit de ocazia asta să vă spun care este diferența între deodorant și antiperspirant (deși am mai specificat asta într-un alt articol –AICI) vreau să redeschid acest subiect deoarece am văzut de multe ori că se face confuzie între ele.

Deodorantul (cum este acesta de la C-THRU) nu previne senzația umedă a axilei, ci doar combate mediul propice dezvoltării bacteriilor și implicit mirosul neplăcut al transpirației. Deodorantul poate fi folosit atât la axilă, cât și pe întregul corp (brațe, abdomen, picioare). În schimb antiperspirantul controlează transpirația și efectele sale, păstrând epiderma uscată. Ingredientele antiperspirantelor previn și împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii. Atât deodorantele, cât și antiperspirantele, conțin ingrediente antibacteriene care nu permit dezvoltarea bacteriilor responsabile cu declanșarea mirosurilor neplăcute.

În ceea ce privește eficacitatea deodorantul spray Cosmic Aura C-TRU, (în cazul în care nu știați prefer deodorantele spray) l-am utilizat de 2-3 ori (deoarece conține alcool, iar axila mea e sensibilă, eu evitând  produsele ce contin alcool în compoziție) iar rezultatele au fost destul de bune – chiar am rămas plăcut surprinsă.

Am fost foarte mulțumită de acesta – deoarece pe lângă faptul că avea un miros plăcut, a fost și eficient, deși am transpirat, mirosurile au fost îndepărtate fără probleme, pe parcusul întregii zile.

| deodorantul de corp & edt Cosmic Aura C-THRU |

Parfumul pentru corp sincer nu l-am folosit, nu obișnuiesc să folosesc un astfel de produs, dar miroase super bine – identic cu parfumul.

EDT (apa de toaletă) m-a surprins prin ambalajul acesteia, vine împachetat într-o cutie de plastic circulară, iar sticluța în sine este foarte simpatică – în interior având niște biluțe transparente, ce nu am mai vazut până acum la nici un astfel de produs, am rămas surprinsă.

După părerea mea, aceste două produse se completează foarte mult, deoarece apa de toaletă Cosmic Aura nu are o rezistență foarte mare pe piele/haine dar utilizând concomitent și deodorantul pentru corp, se menține mult mai bine (cam 6 ore).

EDT Cosmic Aura de la C-THRU este destinată adolescenților, pentru uz zilnic – de preferat ziua, nicidecum seara deoarece este  mai fresh.

Hmm, și cam atât despre această nouă gama C-THRU Cosmic Aura, care din punctul meu de vedere este e o gamă adolescentină, cu miros plăcut – chiar miroase bine. Recomand să o încerci, o să rămâi plăcut surprinsă de prețul și de mirosul  acestei game.

Dacă doriți să fiți la curent cu noile game marca C-THRU, puteți să-i urmăriți pe facebook – au propria pagină.

 

 

Sunt curioasă dacă, ai încercat această gamă Cosmic Aura?!

Sau o altă gamă marca C-THRU…

26 Replies to “C-THRU Cosmic Aura | Your mark of charm!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *