Bucovina Beauty Blogger Event – first edition 2018

Hello girls!!

Week-end-ul trecut am avut plăcerea, și ocazia, să mă aflu în mijlocul unui grup simpatic de doamne și domnișoare, toate cu aceeași preocupare: beauty blogging-ul.

Tare mult mi-am dorit să particip la un astfel de eveniment, să cunosc diferite persoane cu aceeași pasiune (beauty blogging-ul) cu care, să pot face schimb de informații și de noutăți.

Și iată că, dorința mea s-a îndeplinit, iar pe 30 iunie s-a desfășurat primul eveniment de beauty bloggind din zona de nord a Moldovei – Bucovina Beauty Blogger Event.

Bucovina Beauty Blogger Event a fost organizat la ceainăria Sakura (un loc absolute superb despre care am să vorbesc puțin mai târziu) de câteva doamne/domnișoare hărnicuțe pe care sigur le stiți: Camelia C. (darkpassion.ro), Andreia (deyutza.ro), Paula (not another beauty blogger).

Evenimentul a fost unul foarte călduros, cu multe discuții, zâmbete și povești frumoase.

Am avut alături de noi, un reprezentant al unei companii de beauty și skincare – BioNike – Alin Mărunțelu ce ne-a oferit o prezentare ca la carte a companiei cât si a produselor ce le comercializează.

Doamna Liliana Vîntur, directoare pe zonă a Oriflame, ne-a surprins foarte plăcut cu prezența ei, și totodată ne-a adus și câte un cadou la fiecare – personalizat! Oricum un gest foarte frumos din partea dumneaiei! (în cazul în care nu știați, doamna Liliana are și cont de youtube – https://www.youtube.com/user/FrumuseteSudeza/videosSurbscribe her, she deserve!!).

Ne-a onorat cu prezența și reprezentantul zonal al salonului No+Vello Suceava – o doamnă foarte drăgută ce ne-a oferit câte o invitație la salon pentru un răsfăț bine meritat.  

Brand-ul Malika este prezent în cadrul acestui eveniment cu gențile LUCY  – ceva nou pe piața din România –  sunt superbe și în cazul în care ești adepta lucrurilor inedite/unice, geanta Lucy nu trebuie să lipsească din colecția ta; Totodată nu a lipsit display-ul cu noile produse Nails Care by Malika – lansate recent.

Și nu în ultimul rând, mulțumim mult ceainăriei Sakura, un loc absolut superb, cu o atmosferă plăcută – un spațiu restrâns și elegant în acelaș timp, plin de miresme induioșătoare. Am rămas plăcut surprinsă de prezența unui ursuleț imens, care ar trebui să-ți țină companie în cazul în care servești un ceai/cafea de una singură – atât de cute mi s-a părut ideea încât nu am ezitat să imortalizez momentul printr-o poză.

Iar la plecare ne-a oferit și ceaiul lor cel mai comandat de către clienti – Mango Moments (de la  Teaz)- of ce bine miroase! P.S. Încercați limonada cu lavandă (mulțumesc Violeta) este extraordinar de bună!

Dacă nu ai rămas plăcut surprins/suprinsă până acu, vreau să spun că a venit și televiziunea locală Intermedia, ce a avut o secțiune dedicată primului eveniment de beauty din zonă – Bucovina Beauty Blogger Event – inclusiv și un interviu.

Pentru mine a fost un eveniment tare fain, din care am învățat multe lucruri. Atât din punct de vedere organizatoric cât și din punct de vedere al puterii de înteracțiune cu alte persoane – comunicarea cu alte persoane, cunoașterea altor persoane decât cele aflate în jurul meu.

Fetele au fost atât de drăgute și simpatice, mă bucur enorm că am putut să le cunosc, să vorbesc puțin cu ele.

Dar haide-ți să vă prezint și participantele de la eveniment, (din păcate nu am o poză în care să fim toate) astfel încât pe măsură ce postez poze – vi le prezint (de la stanga la dreapta): Eu (cred că v-ați dat seama), Camelia C. (darkpassion.ro), Claudia (claudiaschoice.ro), Paula (not another beauty blog), Andreia (deyutza.ro), Sabina (frumuseteavorbeste.com), Ioana (one day butterfly blog), doamna și domnul de la BioNike, Gabriela (paginidezisidenoape.ro), Alexandra (aleksuta-alexa-justme.blogspot.com) și Violeta (lucruri-interesante.ro). Lipsește Alina (parerirazlete.ro) nu prea a vrut să apară prin poze – daarr iaca că apare în ultima poza, prima din stânga și  ce e în următoarea poză!

P.S. Mulțumim Alexandra, pentru bombele de baie!!!

 

Si să nu uitam de goooodies

Muțumim sponsorilor: Adda Shop, Antonio Banderas, Avon Suceava, B.U., Barza, Bioderma, BioNike, Bioten, C-Thru, Elemis, Elmiplant, Farmec, FragonardGolden Rose, Green Lab, Infinite Love, L’ambre, Libris, Lucy, MakeHot, Malika, Mayie, NomasVello Suceava, Note Cosmetics, Paula’s Choice, Pearl Drops, Sano Suceava, Sarantis, Secom, Str8, Tesori d’Oriente, Triodeluxe Cosmetics, Vapour Rub, Vidal, Wash&Go.

 

 

 

 

 

 

 

Stați pe aproape, urmează multe poze cât și review-uri interesante – cu produse noi!

Stay tuned!

 

 

O zi frumoasă!

8 Replies to “Bucovina Beauty Blogger Event – first edition 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *