Books | Fă-ți pauză de-o carte!

Bună și bine ai (re)venit pe blogul meu!

Când sunt întrebată ce îmi place să fac în timpul  meu liber răspunsul este foarte simplu, citesc sau încerc să îmi petrec timpul în natură. E o chestiune cam întortocheată deoarece timpul este contra mea, iar pentru a-mi satisface “pasiunea de a citi” încerc să-mi  aleg cărți inspiraționale, cărți ce mă atrag doar prin titlu sau prin coloristica copertei sale.

În aventura mea de a căuta cărți online care să mă facă să le “cumpăr” am descoperit o nouă librărie online, mai exact  cărți-beletristică.ro .

Site-ul este unul pe cât de simplist pe atât de elegant conceput, ce cuprinde o gamă largă de cărți ce se pliază pe diferite categorii de vărstă și tipologii de oameni. Fie că ești un împătimit al romanelor polițiste, al literaturii clasice sau al jurnalelor de  memorii, în această librărie virtuală poți găsi titlul ce te interesează punându-ți la dispoziție un meniu vast, de unde poți  selecta  categoria, editura sau titlul cărții – literatură română sau literatură universală, și îți poți comanda cartea ta dorită direct la tine acasă doar prin câteva click-uri distanță.

Wishlist-ul meu este destul de lung (vast) și din nenumărate vizite pe această platformă le-am găsit pe toate, la prețuri destul de bune fapt pentru care în cel mai scurt timp am să plasez o comănjoară.

Pe moment nu vreau să încep a vă înșirui ditamai lista cu “dorințe” în materie de cărți, dar am pus ochii pe o cărticică cu o copertă așa primăvăratică ce mă binedispune deși nu am citit-o, fapt pentru care vreau o prezint puțin, și anume – Fiica ceasornicarului de Kate Morton.

Cartea “Fiica ceasornicarului” face parte din categoria Ficțiune a librăriei cărți-beletristică.ro, și este scrisă din căte v-ați dat seama de Kate Morton, fiind publicată în 2019 la editura Humanitas.

Romanele scriitoarei australiene Kate Morton s-au vândut în 11 milioane de exemplare în 42 de țări, fiind traduse în 34 de limbi, printre care și acest carte.

Poate v-ați întreba de ce mi-aș achiziționa această carte, iar motivul (motivele) e (sunt) foarte simplu (simple). “Fiica ceasornicarului” de Kate Morton este: bestselller New York Times, bestseller Sunday Times, #1 bestseller Australia și Canada, și totodată este nomalizată la Indie Book Awards 2019. Este un motiv sau mai bine spus, sunt aceste premii destul de motivante pentru a o achiziționa?! Pentru mine DA, deoarece aceste “premii” denotă cât de fascinantă este această carte, iar modul ei de prezentare – coloristica copertei – mă binedispune iar dorința de a o citi este din ce în ce mai mare.

 

Deși recenzii ale acestei cărți se regăsesc în mediul online, eu prefer să  citesc carte, atât pentru povestea propriu-zisă cât și pentru a mă delecta cu jocurile de cuvinte ale autoarei, de a mă educa în acest sens deoarece eu sunt timidă în viața de zi cu zi iar cititul mă ajută să mă dezvolt din acest punct de vedere.

 

Deci da, această carte trebuie neapărat să o am, iar dacă vrei să citești o carte “bună”, o carte sus clasată, un bestseller îți recomand acest roman; totodată îți recomand și noua librăria online cărți-beletristică.ro, un site plin cu și despre cărți bune!

 

Tu ce carte mi-ai recomanda?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *