Bio-Oil®| ulei pentru îngrijirea specializată a pielii

Bine ai (re)venit!

Astăzi vreau să vorbesc despre Bio-Oil®vestitul ulei pentru îngrijirea pielii.  

Sunt sigură că a-ți auzit despre acest produs, este foarte popular atât în țară cât și străinătate.

De ceva vreme am pus ochii pe acest ulei, însă când ajungeam în farmacie de fiecare dată îl ocoleam, găseam orice alceva de cumpărat sau după care să mă uit.

Am citit foarte multe review-uri pozitive despre acest produs, cum că ar face minuni în mai multe afecțiuni ale pielii, și am zis să-l încerc și eu, mai ales că de ceva vreme mă confrunt cu o piele uscată.

Mi-am achiziționat varianta mică mai întâi (l-am găsit la preț redus în farmacia Sensiblu 25 ml – 16lei, îl găsiți la reducere toată luna iunie), pentru a-l încerca în principiu, ca apoi să nu-mi pară rau că am dat bani pe el dacă nu mi se potrivește. (Bio-Oil®, nu e chiar ieftin într-un gramaj mai mare)

Descriere oficială

Bio-Oil® este un produs pentru îngrijirea specializată a pielii.

Creat pentru a contribui la îmbunătățirea aspectului cicatricilor, vergeturilot și nuanței uniforme ale pielii. Este, de asemenea, eficient pentru pielea îmbătrânită și deshidratată.

Produs original fabricat în Africa de Sud.

 

Întrebuințări și modul de aplicare în :

1. Cicatrici – fac parte din procesul de vindecare al unei răni și se formează ca urmare a unei supra-producții de colagen în zona afectată. Odată cu trecerea timpului, cicatricile se mai pot schimba, dar rămân ca semne permanente. Bio-Oil este astfel conceput pentru a îmbunătăți aspectul cicatricilor, dar nu le poate îndepărta.

Aplicați Bio-Oil pe cicatrici de 2 ori pe zi, masând ușor printr-o mișcare circulară, timp de minim 3 luni.

2. Vergeturi – nume dat unor dungi provenind din întinderea excesivă a pielii în timpul sarcinii sau din perioadele de creștere sau scădere rapidă a greutății. Vergeturile au o natură permanentă și chiar dacă Bio-Oil este formulat astfel încât să îmbunătățească aspectul acestora, nu le poate îndepărta definitiv.

Aplicați Bio-Oil pe zonele afectate de vergeturi de 2 ori pe zi, masând ușor printr-o mișcare circulară, timp de cel puțin 3 luni; în timpul sarcinii, ar trebui să aplicați Bio-Oil de la începutul celui de-al doilea trimestru și în special în zonele predispuse apariției vergeturilor, cum ar fi abdomenul, sânii, partea inferioară a spatelui și partea superioară a coapselor

3. Nuanță neuniformă a pielii – aspectul neuniform al pielii apare ca urmare a producției insuficiente de melanină din organism. Acest lucru poate fi declanșat de cauze externe, cum ar fi expunerea îndelungată la soare sau folosirea unor produse de albire a pielii de slabă calitate; sau de cauze interne, cum ar fi fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii, menopauza sau folosirea contraceptivelor. Bio-Oil ajută la îmbunătățirea aspectului nuanței neuniforme a tenului.

 Aplicați Bio-Oil de 2 ori pe zi pentru o perioadă de minim 3 luni. Bio-Oil nu conține factor de protecție solară. Dacă folosiți un produs de protecție solară, aplicați Bio-Oil abia după ce acesta s-a absorbit complet în piele.

4. Piele îmbătrânită – ridurile apar în mare parte din cauza scăderii producției de colagen și elastină din piele, Bio-Oil conține numeroase ingrediente care ajută la menținerea fermității pielii. Aceasta devine catifelată, hidratată și suplă, prevenind astfel apariția ridurilor. Bio-Oil hidratează pielea în profunzime, și îmbunătățește textura și aspectul ridurilor fine dar și a celor profunde.

Aplicați Bio-Oil de 2 ori pe zi pe zonele afectate de riduri.

5. Piele deshidratată – la suprafața pielii se află o peliculă invizibilă de ulei care acționează ca barieră protectoare, menținând nivelul optim de hidratare. Într-un climat foarte uscat, acest strat lipidic nu este suficient, iar pielea își pierde hidratarea. Bio-Oil suplimentează stratul de ulei natural al pielii, ajutând la refacerea funcției de menținere a unui nivel optim de hidratare.

Aplicați Bio-Oil de 2 ori pe zi, pe zonele afectate.

 

Observații:

 • Pentru rezultate optime, Bio-Oil trebuie aplicat de 2 ori pe zi masând circular, timp de 3 luni.
 • Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.
 • Adecvat pentru pielea sensibiă și non-comedogenic (care nu cauzează sau agravează acneea).
 • Exclusiv pentru uz extern.
 • A nu se folosi pe pielea cu răni deschise.
 • În cazul puțin probabil al unei iritații a pielii, întrerupeți utilizarea.
 • Dacă folosiți SPF și doriți să aplicați și Bio-Oil, lăsați SPF-ul să pătrundă în piele apoi folosiți uleiul

 

Ingrediente

BOTANICE: EXTRACTE DIN FLORI DE GĂLBENELE (CALENDULA OFFICINALIS), ULEI DE LAVANDĂ (LAVANDULA OFFICINALIS), ULEI DIN FRUNZE DE ROZMARIN (ROZMARINUS  NOBILIS), ULEI DIN FLORI DE MUȘEȚEL (ANTHEMIS NOBILIS);

VITAMINE: RETINOL PALMINAT (VITAMINA A), ACETAT DE TOCOFERIL (VITAMINA E);

BAZĂ DE ULEI: ULEI MINERAL (PARAFINĂ LICHIDĂ), TRIISONONANOIN, ETILHEXANOAT DE CETEARIL, MIRISTAT DE IZOPROPIL, ULEI DIN GLICINĂ DE SOIA, ULEI DIN SEMINȚE DE FLOAREA SOARELUI (HELIANTHUS ANNUUS), BHT, BISABOLOL, PARFUM (DE TRANDAFIRI), ALFA-IZOMETIL IONONĂ, AMIL CINAMAL, SALICILAT BENZIL, CITRONELOL, CUMARINĂ, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HIDROXICITRONELAL, HIDROXIISOHEXIL 3-CICLOHEXENA CARBOXALDEHID, LIMONEN, LINALOOL, 

CULOARE: PORTOCALIU: CI 26100 (RED 17)

 • Uleiul de rozmarin s-a descoperit că reduce inflamația și facilitează vindecarea micro-rănilor, înseamnă că este minunat pentru reducerea cicatricilor.
 • Uleiul de mușețel este excelent pentru a vă scoate tonul pielii și alte probleme de pigmentare.
 • Uleiul de lavandă funcționează ca un mare antioxidant și se cunoaște că reduce leziunile pielii.
 • Uleiul de calendula este principalul agent de hidratare din Bio-Oil și este excelent pentru pielea uscată.
 • Vitaminele A și Vitamina E funcționează minunat ca antioxidanți.
 • Conține îngredientul revoluționar PurCellin Oil, care reduce consistența formulei și o face mai ușor de absorbit în piele.

 

Părerea mea

Țin să specific: îl utilizez de vreo 2 săptămâni, pentru pielea mea uscată și pot spune că mi-am făcut o părere privind acest produs.

 Pentru început, îmi place mirosul – are un miros floral subtil dar totodată puternic.

 Intră extrem de repede în piele și nu rămâne o peliculă grasă și lipicioasă; imediat după utilizare vă și puteți îmbrăca fără să simțiti disconfort sau să vă pătați hainele.

 Un alt avantaj al acestui produs îl constituie faptul că flaconul este din plastic, totodată dacă îl răstorni acesta nu curge, prin urmare poate fi luat în geantă fără să stai cu stres  – că se răstoarnă sau se sparge, pentru a-l folosi la nevoie.

Utilizez Bio-Oil® de 2 ori pe zi – atât dimineața cât și seara – punând câteva picături de ulei pe vărful degetelor iar prin mișcări circulare masez până când produsul intră în piele.

Unde folosesc eu uleiul Bio-Oil®

Acum să vorbesc puțin despre efectul uleiului asupra pielii mele uscate după cele două săptămâni:

 1. pielea mea nu se mai simte aspră, dimpotrivă se simte catifelată, mătăsoasă – hidratată în profunzime, nici o loțiune sau cremă  hidratantă pe care am folosit-o până acum nu mi-a hidratat pielea cum o face Bio-Oil® – poate am exagerat puțin dar nu-l pot compara cu nimic din ce am folosit pentru hidratare.

 2. dacă înainte de a utiliza uleiul, îmi simțeam tenul/pielea lipsit/ă de vitalitate, pot spune că de la prima utilizare am observat o schimbare, un glow al pielii ce se regăsește și după cele 2 săptămâni de utilizare și totodată pielea a devenit mai fermă – mai suplă.

Nu mi-a  provocat nici un fel de iritație sau discomfort, el fiind foarte gentil cu pielea.

Consistența, deși este un ulei, este una light, în comparație cu uleiul de măsline.

Din câte am observat eu, acest ulei e tare spornic, îl folosesc de două săptămâni și abia dacă se vede că l-am folosit.

Puteți aplica Bio-Oil® după baie, duș, bronz sau înot – masați uleiul în piele, în special în zonele de piele uscată sau crăpată.

Bio-Oil® este ideal și ca ulei pentru baie.

Îl puteți achiziționa online AICI .

În concluzie, pe mine Bio-Oil® m-a ajutat mult cu pielea mea  uscată – acum îmi simt pielea hidratată, catifelată, luminoasă și totodată aspectul pielii s-a îmbunătățit considerabil pielea devenind mai fermă. 

Cu siguranță o să-mi achiziționez o variantă mai mare a uleiului dar nu renunț nici la varianta mică, deoarece o pot purta în geantă pentru a o folosi la nevoie.

 

 

 

Voi l-ați încercat?

Ce părere aveți despre acest ulei?

4 Replies to “Bio-Oil®| ulei pentru îngrijirea specializată a pielii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *