Avon – câteva produse și câteva impresii

Bună tuturor!

Primele mele produse mai de “firmă” au fost cele de la AVON. Am dat de ele pe când aveam vreo 13-14 ani, cam așa, a trecut ceva vreme, și ce-i drept și o grămadă de produse prin mână, unele mai bune, altele mai puțin bune.

Nu am mai cumpărat de mult produse AVON cei drept. În trecut eram fan al gelurilor lor de duș, al spumantelor de baie și a parfumurilor, dar treptat am renunțat la produsele lor pentru că nu mai aveam niciun reprezentant în zonă.

Asta până la blogger meeting-ul la care am participat la finele lunii iunie – Bucovina Beauty Blogger Event#1, când echipa Avon Suceava a acceptat să fie unul din sponsori, oferindu-ne câte o punguță cu produse, despre care am să vă vorbesc pe scurt în articolul de astăzi.

 

Avon Goodie Bag

  • Spumă de baie Red Berries

În cazul în care nu știți, ador spumantele de baie, am/am avut o mulțime de sortimente de la diferite brand-uri.

Ce îmi place mie la produsul acesta este mirosul: excelent, delicios – îți vine să-l mănânci și aroma chiar persistă mult timp pe piele și mi se pare foarte relaxantă. După cum vă spuneam, aroma este extraordinară: o combinație delicioasă și gurmandă de vanilie și fructe de pădure, care pare foarte puternică.

Îl ador, pur și simplu! Prețul de catalog este de 16 Ron – gramaj 250 ml, depinde de catalog, ideea e că eu l-am văzut doar în perioada sărbătorilor de iarnă în cataloage.

  • Ruj color Trend nuanța Passion

Este un ruj cremos, hidratant cu parfum discret. Îmi place, pentru că raportul calitate preț este excelent, (îl găsiți în catalog la prețuri între 8 și 10 Ron) pentru că se aplică uniform, nu se întind  și spre surprinderea mea sunt destul de rezistente, după o perioadă chiar dacă se duce stratul cremos rămâne pigmentul pe buze.

  • Avon Fond de ten Bright Start – nuanța Nude

Este un fond de ten cu textură ușoară, lejer, nu se simte pe ten și  îți oferă un aspect natural al tenului. Acoperirea este una mică, ideală (din punctul meu de vedere) adolescentelor –  fetelor ce nu au nevoie de acoperire ci doar de uniformizarea tenului, și se adresează tuturor tipurilor de ten.

Din păcate, eu avand un ten uscat cu imperfecțiuni caut un fond de ten cu acoperire mai mare, astfel încât acest fond de ten doar l-am încercat de 2 ori, și i l-am oferit surorii mele, deoarece ea “bate” spre acest tip de produs cu acoperire mai mică (bine, nici nu are nevoie de acoperire deoarece are un ten foarte “curat”). Prețul lui se învârte în jurul sumei de 25 ron, depinde de catalog.

  • Avon Pudra compactă – nuanța Medium

A fost prima pudră ce am folosit-o de la Avon, și am rămas plăcut surprinsă de efectul  acesteia.

Nu mi-a încărcat tenul (deși am folosit o cantitate măricică de produs), ci mi-a oferit un aspect natural al tenului și totodată matifiază. La cateva ore, machiajul trebuie retușat cei drept, dar nu mă deranjează, se întâmplă tot timpul. Prețul se învârte în jurul sumei de 25 ron, depinde de catalog.

  • Glimmerstick Lipliner Avon True Color – nuanța Clear

Sincer nici nu știu ce face, e un lip liner (așa scrie pe cutie/produs) ce nu are culoare, nu se observă sub nici o formă pe piele.

Bănuies că e pentru a corecta sau pentru contura buzele și a nu se întinde rujul. Nu știu!! Dacă știți ce și cum, scrieți-mi în comentarii. Abia aștept! În C11, îl găsiți la un preț de 10 Ron.

  • Lac de unghii Mark Gel Shine Avon – nuanța Pine-appled

Deci, această nuanță este damn hot – un galben aprins perfect pentru această vară. Ce să zic, am nimerit foarte bine cu această nuanță. Deși eu sunt fană ojelor semipermanente/gel, nu spun pas ojelor, le folosesc pentru pedichiură.

Oja este pigmentată, dar pentru o nuanță opacă (pe unghie) este necesar aplicarea a două straturi iar rezultatul e perfect! Se usucă foarte repede oferind un finish lucios intens ca de gel. Prețul unei astfel de oje se învârte în jurul sumei de 10 ron.

Iar pentru o machichiură perfectă am primit și un set de 3 pile drăgălașe, ce o să le ofer la giveaway-ul ce o să apară cât de curand. By the way, pilele sunt tare drăgălașe, dar eu am prea multe și nu le folosesc.

Pe lângă toate acestea am primit și o chestie tare interesantă – holografică, sincer nici nu știu cum se numește, așa că o să las poză să “vorbească” de la sine, prezintă diferite nuanțe de rujuri marca Mark – ceva gen.

În concluzie, mă bucur enorm că am redescoperit produsele Avon și țin să  le mulțumesc celor de la Avon Suceava pentru acest lucru. Încă ceva, dintre toate aceste produse primite, am două favorite: spumantul de baie și oja – le ador! Me gusta!

 

P.S. În cazul în care doriți să intrați în echipa Avon, vă las link către formularul de înscriere AICI.

 

Voi ce părere aveți despre Avon – așa în general, și care este produsul vostru preferat marca Avon?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *